Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(obelele @ 2010 10 13, 10:38)
turim toki  thumbup.gif

aciu uz atsiliepimus 4u.gif
kaip su tesla kietesne - ar isminko? kavos pupeles sumala?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 13, 10:09)
nu ka, uzsisakiau internetu blenderi Braun MR 6550 MFPHCK/R 570 FP KHC, lauksim ir ziuresim, kaip ten kas  ax.gif

labai geras pasirinkimas, turiu braun tik su mazesne komplektacija, dar juo neteko nusivilt thumbup.gif
Atsakyti
Man idomu,ar gali blenderis ne tik i kose sutrint,o kaip nors stambiau smulkint? Gal kvailas klausimas,bet as nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 12, 21:54)
Ką šita funkcija daro? blush2.gif

didesnis apsisukimu skaicius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 13, 10:09)
nu ka, uzsisakiau internetu blenderi Braun MR 6550 MFPHCK/R 570 FP KHC, lauksim ir ziuresim, kaip ten kas  ax.gif

Sveiki, mačiau rašėt, kad pirkot naują blenderį, gal jau bandėt tarkuoti? Kažkaip galvoju panašų pirkti, bet įdomu kaip tos smulkinimo tarkos, ar naudingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2010 10 17, 02:25)
Sveiki, mačiau rašėt, kad pirkot naują blenderį, gal jau bandėt tarkuoti? Kažkaip galvoju panašų pirkti, bet įdomu kaip tos smulkinimo tarkos, ar naudingos g.gif

Kol kas dar netarkavom nieko. Isbandziau vakar tik tesla maisyti keksiukams 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu pirkti blenderi renkuosi is Braun MR 6550 MFPHC (ar jame galima mesa smulkinti ir ledukus? ) arba Braun MR 6550 MBCHC, tai nezinau koki pasirinkti, gal kas juos turite ir pasidalintumete nuomone kuris geresnis? 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, dauguma renkatės tokius gargarus. Ar tuos visus antgalius ir naudojat?
Atsakyti
Sveikos, šeimininkės, gal kuri naudojate virtuvinį kombainą Bosch MUM 4675 EU ProfiMixx? Man labai įdomu ar užtenka jam galios 550W? Ar pakanka tokios galios mėsmalei? Dėkui, jei kuri pasidalinsite savo patirtimi.
4u.gif
Atsakyti
Esu ne labai kokia šeimininkė, bet turėjau tokį mikserį su priedu - kavamale. Sugedo. Pradėjau žiūrinėti kuo jį pakeisti, tai kaip ir kitos nužiūrėjau kombainą MAXIMOj. Tik nelabai apie tuos techninius įrenginius ką suprantu. Be to tas esantis MAXIMOj nelabai rimtai atrodo (plasmasinių detalių yra, o gal jie visi tokie-aš gi nežinau). Ir iš vis man nesuprantančiai gal galit kas paaiškinti, kokius veiksmus su tuo kombainu galima atlikti? Ar atkieka mikserio darbus? Verta rinkti lipdukus ar paieškoti kažko rimtesnio kitur?
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, gal kas turite Bamix blenderį?
Kokie atsiliepimai būtų? ar verta pirkti visą komplektaciją su daržovių pjaustyklėmis? Ar jis tinkamas blynų, pyragų tešlos maišymui?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 11 22, 11:53)
Sveikos, norėjau paklausti, gal kas turite Bamix blenderį?
Kokie atsiliepimai būtų? ar verta pirkti visą komplektaciją su daržovių pjaustyklėmis? Ar jis tinkamas blynų, pyragų tešlos maišymui?
4u.gif

Daržovių pjaustyklė nėra pritaikyta dideliems kiekiams apdirbti, ja galima nepertraukiamai naudoti tik 3 min. Ir nedidelė įkrovimo anga, didesnes daržoves teks smultinti. Taigi kombaino jis neatstos. O mažiems kiekiams pvz. sriuboms, salotoms tai kuo puikiausiai.
O pats blenderis tai labai daug kam tinkamas. Tinka visokiom tešlom maišyti, biskvitas neblogas išeina, labai gerai kavytei pienuką susiplakti, tirštsriubėms, padažams, kokteiliams, paštetams gaminti. Daug ką galima su juo daryti, tik tešlos neminko. Mažą kiekį tešlos suminkyti galima daržovių pjaustyklėje.
Atsakyti