Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Busta @ 2005 03 09, 09:03)
niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina? blush2.gif gal kas galit nuotraukele ideti tokioms kaip as? ax.gif

http://www.moulinex....x225/ADG1R4.jpg
niu nezinau ar cia ismes jo nuotraukyte ar teks nueiti siuo adresu ir pasiziureti. mes tai vat toki pati turim tikrai labai fainas.
siap tai taip geruose kombainuose tox daiktas buna prikomplektuotas. biggrin.gif

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 08, 22:57)
O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas...  blush2.gif  Bet lengviau butu kaip su mikseriu - ikisai, paspaudei knopkyte - ir viska uz tave padaro  tongue.gif

4u.gif taip mes turim elektrini, manau tikrai patogiau nei rankinis. idejai kareikia ikisia ta smulkintuva knopkute paspaudi ir visas tavo vargas baigiasis. thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo pat pradziu naudojam Braun Multimix 3 in 1 thumbup.gif Kiekviena karta darydama kose juo dziaugiuosi ir mintyse uzjauciu mamas, kurios turi trinti per sieteli sad.gif Su juo ir blynus, ir pyragus, ir kokteilius gaminam biggrin.gif
Atsakyti
Va ir man prireikė nusipirkti naują smulkintuvą, nes manasis sugędo cry.gif

Kokį patartumėte maždaug iki 50 Lt ir kur pirkti? Gerai būtų su garantija rolleyes.gif
Atsakyti
Mes pirkom GAMMA mazdaug uz 30 lt. MAXIMOJ bet uztat su 2 peiliais smulkiam ir stambiam pjaustimui. Jau apie metus naudojam ir visai gerai. O kokios BRAUN firmos toks apie 150 lt kainuoja, tad manau neverta permoketi smile.gif
Atsakyti
As irgi uz si daikta thumbup.gif thumbup.gif Tik per klaida uzsiprasiau palankynom, o po to atradau namie blink.gif doh.gif Va ir stovi dabar vienas nenaudojamas Severin su spec indeliu, kad nesitaskytu doh.gif o juk galejau koki naudingesni daikta isigyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurasius @ 2004 12 18, 22:47)
Maxsimoi yra nebrangiu mikseriu su kotu as mokejau 28 lt. manau uzteks ir tokio, juk kai vaikas paaugs jo maziau reikes.

Na taip, ir aš turėjau tą pigujį mikserį iš Maximos.... Tai eina jie.....nusikeikiau mintyse, per pusę naudojimo metų du kartus keičiau, o vakar atsiėmiau litukus už tą šlamštą. Nors tryniau tik vaikui košeles pirmasis suskilo ir viduj ten kažkas svilt pradėjo, jau antrą naudojimo savaitę, jo pakaitalas veikė jau "daug ilgiau" net du mėnesius. Taip, kad neveltui sakoma, skūpas moka du kartus. Tik mano atveju, tai kainavo laiko ir nervų, nes patrynus košes su mikseriu, paskui porą savaičių vargt su sieteliu (tiek laiko taiso arba nusprendžia, kad jau nebetaisoma) ... tai kažkas baisaus... blink.gif
Atsakyti
Aš jau tris mėnesius naudoju Braun smulkintuvą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Be jo nežinau, kaip sugebėčiau greitai ir labai smulkiai sumalti košelę savo mažylei. O sumala kuo puikiausiai. Pirkom Topo centre, mokėjom - jei gerai prisimenu - 67 Lt. Taigi, nemėtykit pinigų pigiems daiktams, geriau nusipirkit brangesnį, bet rimtos, žinomos firmos - tikrai nesuges, be to duoda garantiją.
Tiesa, dabar jis jau nėra toks reikalingas, nes maistelio jau nereikia labai smulkiai malti.
Atsakyti
as nusipirkau Braun smulkintuva (blenderis). laaaabai patenkinta, kosytes gaunasi tokios svelnios, su juo galima ir kokteilius plakti, ir tesla, ir seip kitus produktus smulkinti. daiktas tikrai vertas thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojom paprasta is Gariunu uz 30 Lt. Bet tikrai liuks dalykas. Dabar jau vaikui nenaudojam seniai, bet vyras su juo salotas daro, tai irgi labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 03 21, 01:16)
Mes pirkom GAMMA mazdaug uz 30 lt. MAXIMOJ bet uztat su 2 peiliais smulkiam ir stambiam pjaustimui. Jau apie metus naudojam ir visai gerai. O kokios BRAUN firmos toks apie 150 lt kainuoja, tad manau neverta permoketi  smile.gif

Garantiją davė?
Atsakyti
Mes turim Braun - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikras pagalbininkas ruošiant kūdikio košeles. Ir šiaip yra kam pritaikyti buityje.
Atsakyti
mano sesula buvo nusipirkus gamma, ar kita kazkoki, is maximos. dave garantija 6 men. jis nepagedo, kainavo apie 49lt. bet jau burzge!!! tai seubas, shalia tikrai nesusikalbesi, ir jei vaikas kitam kambary miegos, tai pazadinsi. todel paskui pirko tuperwarini, rankini, begarsi ir kainuojanti 22lt smile.gif bet manau tas braun tikriausiai tyliau dirba? ir dar - kai tikrinsit kaip garsiai dirba, tai be maisto jis dar noramaliai, bet jei jau ka idesi, tai ishkart barshkalas pasidaro...
Atsakyti