Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(LikeICare @ 2010 08 20, 16:51)
O dar klausimėlis: man mat taip pasisekė, kad kitą dieną po mikserio/blenderio įsigijimo, telefonu besikalbant su konsultantu apie prekės grąžinimą, tas blenderinis antgalis ėmė ir nukrito ant žemės... doh.gif Jis pats metalinis, bet jo antgalis plastmasinis, tai ir nulūžo tas plastmasiukas.. o tuo antgaliu jis, kaip aš supratau, fiksuojasi prie prietaiso.. Tai kol kas viskas veikia, buvau priklijavus, bet šian vėl nukrito.. Tai manau, kai likęs plastmasiukas nukris, teks ieškot pakaitalo.. Įdomu, gal kas buvot susidūrę -- kažkodėl įtariu, kad tos detalės pakeitimas kainuos kone tiek pat, kiek naujas prietaisas?.. Plius BOSCH atstovybės Lietuvoje nėr, tai net nžn, kur jį reiktų nešt?.. Garantinis aišku nuo prietaiso nukritimo ant grindų neapsaugo, tai jau suku galvą..  doh.gif

Yra Bosch servisai. Adresai turėtų būti nurodyti ant garantinio. Ten ir užsisakysit naują detalę.
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 08 20, 16:57)
Yra Bosch servisai. Adresai turėtų būti nurodyti ant garantinio. Ten ir užsisakysit naują detalę.

Atsiprašau, apsimelavau, tikrai yra serviso adresas ant garantinio, tik kad vadinasi ne BOSCH, o kitu pavadinimu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 08 20, 14:29)
Jūs su vienu prietaisu neišsiversite, teks pirkti ir stacionarų blenderį biggrin.gif

Jau turiu saviškį HR 1372. Pasidariau slyvų tyrelės su smulkintais ledukais. Nelabai tie ledukai į temą, bet norėjau išbandyt ledo smulkintuvą. Slyvas gerai sutrynė, ledą suskaldė, bet liko keletas stambesnių gabaliukų. Dabar reikia nulėkt grietinėlės nusipirkt, kad turėčiau ką plakti ir dar majonezą bandysiu pasidaryt. Nu ir kokią bulvę dar reikės išsivirt:D Šiaip esu visai patenkinta pirkiniu. Kol kas. O rakandų daugiau nebepirksiu, taip virtuvėj nėra kur apsisukt. Jei ką, bulves ir sukramtyt galima:D
Papildyta:
QUOTE(LikeICare @ 2010 08 20, 14:41)
Ačiū už info smile.gif Tik neįžiūriu, koks pavadinimas? Noriu nuėjus į parduotuvę pagal pavadinimą ir susirasti, kad nesuklysčiau..

Jums reikia to paprasčiausio koto. Aš kai ieškojau, tai visų dominančių modelių instrukcijas pirmiausia internete susiradau. Tik tiek, kad jos visos anglų kalba būna, lietuviškai nė vienos neradau. Arba jei su anglų problema, tai rusiškai irgi turėtų būti.
O konsultantų klausyt, tai iš kalėjimo neišeisi doh.gif
Jeigu visai netinka ir nenaudojat, aš jūsų vietoj bandyčiau parduot, gal kam toks daiktas kaip tik labai reikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 20 rugpjūčio 2010 - 16:27
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 20, 17:26)
Jau turiu saviškį HR 1372. Pasidariau slyvų tyrelės su smulkintais ledukais. Nelabai tie ledukai į temą, bet norėjau išbandyt ledo smulkintuvą. Slyvas gerai sutrynė, ledą suskaldė, bet liko keletas stambesnių gabaliukų. Dabar reikia nulėkt grietinėlės nusipirkt, kad turėčiau ką plakti ir dar majonezą bandysiu pasidaryt. Nu ir kokią bulvę dar reikės išsivirt:D Šiaip esu visai patenkinta pirkiniu. Kol kas. O rakandų daugiau nebepirksiu, taip virtuvėj nėra kur apsisukt. Jei ką, bulves ir sukramtyt galima:D

Jei bandysit bulves trinti, tai pirma bulves su grūstuvu sugrūskit, o kai įpilsit pieno, 1 greičiu permaišykit. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikis @ 2004 10 17, 18:22)
Mes turim BRAUN blenderi uz 250lt, mokejom tik 10 lt, nes gavom dovanu kuponu uz 240 clap.gif Daug antgaliu, viska daro - beveik kaip kombainas. Neisivaizduoju kaip kitaip daryciau koseles ir tyreles blink.gif

Žadu irgi tokį pirkti, atrodo patikimiausias, metalinis antgalis smile.gif laukiu dabar, gal bus kokios akcijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano blenderis maximos akcijinis "gamma" atrodo vadinasi... nu ir visai nieko wink.gif
Atsakyti
[quote=panelė Prym,2010 08 20, 17:26]
Papildyta:

Mes tai pat penktadieni toki pati nusipirkome, tai vyras visa savaitgali ledu kokteilius su vaisiais gamino tongue.gif
Kazko rimto trinti dar nebendeme.
Atsakyti
Įsigijau Bosh MFQ 3520.....
Jau geresnis buvo iki tol turėtas Optima linija, greičiau išplakdavo ir baltymus, ir lietiniams blynams tešlą...su šiuo dvigubai, o gal ir trigubai ilgiau laiko užtrunku verysad.gif ...kaip gailiuosi, kad nepasirinkau savo mylimos ir dar nė karto nenuvylusios technikos- Philips cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 26 rugpjūčio 2010 - 18:10
QUOTE(LikeICare @ 2010 08 20, 13:55)
Bet tai, kas angliškai vadinama vienu žodžiu (blender), pasirodo, turi du lietuviškus atitikmenis (smulkintuvas ir trintuvas). Šiaip man smulkinimas ir trynimas taip atrodo du atskiri veiksmai/funkcijos, bet konsultantas man aiškino, kad tas smulkintuvo antgalis trina, o paaiškėjo, kad jis tik SMULKINA, t.y. supjausto į gabalėlius, bet NESUTRINA.

Šitą noriu pakomentuoti - jums ryškiai pakliuvo netikęs konsultantas, nes anglų kalboj įvairiems maisto smulkinimo veiksmams yra kokius 3-4 kartus daugiau žodžių nei lietuvių.

O šiaip, pagaliau prisiruošiau, išsamus reportažas apie Philips HR1372. Nuo atkeliavimo į namus dar nesiilsėjo nė vienos dienos. Daugiausia naudoju didįjį indelį smulkinimui, visai pravertė ir mažasis. Juokingiausia tik, kad būtent tas angalis, kuris yra tikrasis blenderis, tai beveik ir nereikalingas. Namuose atsirado tokie patiekalai, kaip pertrinta varškė, pertrintos sriubos ir tarkuotos morkos su cukrum, prie kurių anksčiau nė už ką nebūčiau terliojusis, nors ir labai mėgstu. Plakiau smoothius ir kokteilius, tarkavau sūrį, obuolius, morkas. Ir visai praverčia ir mažesnis indelis, kai reikia nedidelį kiekį ko nors susmulkint. Išplaut daug lengviau nei tarką, o darbo nei rankom pjaustyt irgi mažiau.
Išbandžiau visapusiškai ir esu laaaabai patenkinta. Ir dar pavyko nusipirkt su nuolaida už 239 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 01 rugsėjo 2010 - 15:49
Ei, kažkur teko nugirst, kad Kitchen Aid jau parduoda Lietuvoje. Ar tai tiesa???? Jei taip, kur jį rasti ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Laba diena,

Ruošiuosi įsigyti blenderį vaiko košytėms trinti. Kokį modelį patartumėte? Kokteilinę turiu, iš bėdos ir joje tiktų trinti košę (pertrintas sriubas taip gaminam), bet kai košyčių mažas kiekis, manau patogiau būtų blenderis... Pakomentuokite, prašom smile.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau tokį - gal kas turit?
Bosch MSM 7250 - dailaus dizaino, tyliai veikiantis, atsparaus karščiui maltuvas. 500 W galingumas, TURBO funkcija, ilgaamžiai nerūdijančio plieno peiliai. Dėl specialios maltuvo peilių formos, malamas maistas nesitaško ir visi purslai yra nukreipiami į apačią. Priede yra specialus indas su dangteliu.
user posted image
Atsakyti