Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Nusipirkau KENWOOD km 266 kombaina.
Tokios blogos kokybes nesitikejau.
Tarkuoja bulves siaubingai, lieka labai dideli gabalai.
Sulciu galima sakyt isvis nespaudzia, 10% is visu galimu gal ir buna.
Pjastyt ogurkus irgi neimanoma. Visa ogurko neidesi, ji reikia perpjauti perpuse.
Mesmale dar nebandziau, bet ir nenoriu man uzteko ir sito. Bandysiu grazinti pinigus.
Is viso kombaino veikia gerai koktailine.

Atsakyti
Įsitaisiau galvos skausmą bandydama išsirinkti plaktuvą/smulkintuvą. Visi turi daugybę funkciją, bet nė vienas neturi visų, kurių man reikia. Gal kas galite rekomenduoti tokį daiktą, kuris atliktų tokias funkcijas:
(1) plakimas (grietinėlės, kiaušinių, kokteilių);
(2) maišymas (blynų tešlos, majonezo);
(3) smulkinimas (kad tiktų mėsai ir ledo kubeliams);
(4) malimas (kavos pupelėms, cukrui).

Kiek randu, tai dažniausiai atlieka 2 arba 3 funkcijas iš man reikalingų. Tai va, gal galite rekomenduoti kokį prietaisą. Ar aš per daug noriu iš paprasto plaktuvo ir vis tiek turėsiu įsigyti mažiausiai du daiktus.

Iš anksto ačiu 4u.gif
Atsakyti
Supratau, kad kaip ir visur kitur gyvenime, taip ir renkantis blenderį, neįmanoma turėti visko. Apsistojau ties Philips HR1372, štai toks. Gal kas turite, galite pakomentuoti?

Tiesa, dar klausimas dėl bulvių košės. Kai rinkausi, prie kelių blenderių radau instrukcijose parašyta, kad netinka bulvių košei gaminti. Prie šito nieko nerašo, tai gal tiks?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 19, 14:57)
Supratau, kad kaip ir visur kitur gyvenime, taip ir renkantis blenderį, neįmanoma turėti visko. Apsistojau ties Philips HR1372, štai toks. Gal kas turite, galite pakomentuoti?

Tiesa, dar klausimas dėl bulvių košės. Kai rinkausi, prie kelių blenderių radau instrukcijose parašyta, kad netinka bulvių košei gaminti. Prie šito nieko nerašo, tai gal tiks?

Sio nepirkcio vien del to, kad du vienodi smulkintuvai, tik dydziu tesiskiria. Bereikalo vietos tik uzims.
O blenderiuotos bulviu koses visos neskanios, jos tokios glitnios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 19, 15:57)

Bulvių košei tikrai netiks. O du indeliai patogiau, mažą kiekį smulkinti geriau mažoje talpoje. Bulvių košę gaminu su mikseriu, labai gerai sutrina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 08 19, 15:53)
Sio nepirkcio vien del to, kad du vienodi smulkintuvai, tik dydziu tesiskiria. Bereikalo vietos tik uzims.
O blenderiuotos bulviu koses visos neskanios, jos tokios glitnios  unsure.gif

Man šiaip užtektų mažo indelio, bet prie didelio indelio į komplektą įeina specialios geležtės ledo trupinimui, tai vien dėl to šito noriu.

QUOTE(Deiva1212 @ 2010 08 19, 16:22)
Bulvių košei tikrai netiks. O du indeliai patogiau, mažą kiekį smulkinti geriau mažoje talpoje. Bulvių košę gaminu su mikseriu, labai gerai sutrina thumbup.gif

O kažin nekenkia plaktuvo antgaliui? Aš kažkaip įsivaizduoju, kad mikseris tik skysčius plaka. Nes bulvių košės tai tikrai reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 20, 08:46)
O kažin nekenkia plaktuvo antgaliui? Aš kažkaip įsivaizduoju, kad mikseris tik skysčius plaka. Nes bulvių košės tai tikrai reikia g.gif

Aš ne su rankiniu mikseriu trinu, o su tokiu
http://www.senukai.l...00225043_5.html
Su viduriniu antgaliu 1 greičiu sutrinu, po to įdedu sviesto, pieno ir viską sumaišau 2 greičiu. Košė gaunasi thumbup.gif Su rankiniu mikseriu esu bandžiusi, bet ten 1 greitis jau per didelis.
Atsakyti
Ech, čia spec. buvlvėms yra. Mmm, ką daryt? Bulvių košės tai reikia, o rankom man šnipštas gaunasi. Čia buvo viena iš priežasčių blenderį pirkt.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 20, 12:28)
Ech, čia spec. buvlvėms yra. Mmm, ką daryt? Bulvių košės tai reikia, o rankom man šnipštas gaunasi. Čia buvo viena iš priežasčių blenderį pirkt.

O su blenderiu gaunasi bulvių košė?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 08 20, 11:37)
O su blenderiu gaunasi bulvių košė?

gaunas, bet ne tokia kaip trinta su trintuve schmoll.gif
jei esat valgius trinta daržovių sriubą, tai tokia tap ir košė gaunas
man asmeniškai nepatiko
Atsakyti
Radau blenderį, kuris tiktų bulvių košę gaminti
http://www.kenwoodwo.../Hand-Blender3/
Atsakyti
Buvau šitą radus, bet jis netinkamas ledo smulkinimui. Kaip pasakė viena draugė, sunku, kai nori ir traktoriaus, ir kombaino. O mano atveju išeina, kad noriu traktoriaus, kombaino ir malūnsparnio viename biggrin.gif
Atsakyti