Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Braun MR 6550 M FP HC kaina maziausia (Lietuvoje) kiek iskojau tai Aviteloje tik 399 Lt, garantija 2 metai, manau, kad is ten ir paimsiu, neaisku kiek ilgai ta nuolaida ten bus
http://www.avitela.l...r-6550-fp-m-hc/
kadangi man teslos kabliukas nereikalingas, o kremus ir blynu tesla galima ir su situo uzmaisyti, tai sitas variantas idealus, pas mane virtuve labai maza ir taip nera vietos, bet tokiam tikrai rasiu thumbup.gif
be to kiek domejausi neradau nei vieno nusiskundimo, be to siandien Aviteloje buvau ir konsultante papasakojo, kad galima atskirai uzsisakyti kiekvienos detales dalis (jei tarkim sudauzai) ir dar pasakojo, kad istisai neisjungus gali dirbti 30 minuciu, po to reikia daryti pertrauka. Sitas modelis nesmulkina ledo, bet pupeles mala ir dar nesupjausto i kubelius (ko man labai noretusi).

Aciu uz atsiliepima apie Brauna!

Dar sake ir as pati pradedu isitikinti, kad Braun yra ilgaamziskesni ir tvirtesni nei pvz. Philips, net jei sito ir galingumas didesnis

QUOTE(Godike @ 2010 04 12, 18:58)
Man irgi būtų labai įdomu sužinoti apie Braun blenderį, būtent M FP HC K jame yra minkymo kabliukas, tai kažin ar jis ten gerai minko kokią tešlą? O kaina be minkymo kabliuko 100 Lt pigiau  g.gif

As ziurejau per Youtube isivedusi Braun 6550 M FP HC K ir vienoje vietoje buvo rodoma kaip tesla minko, keista, kad nesuluzo, tikrai atrodo tvirtas smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related

ikeliu nuoroda smile.gif
Atsakyti
nu va, nusipirkau Braun MR 6550 M CA uz 219 Lt, kadangi pagalvojau, kad tu pjaustymu/tarkavimu man dar nelabai reikia (o kai reikes nusipirksiu atskira indeli, sake dabar apie 200 Lt kainuoja), be to ir kaina labiau patiko smile.gif

Tik kazin ar galima jame kapoti kiaulienos sprandine g.gif
Klausiu del to, kad informaciniame lapelyje irasyta, jog mesa turi buti be gyslu... Ar kas esate kapoje sprandine?
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 04 17, 14:14)
nu va, nusipirkau Braun MR 6550 M CA uz 219 Lt, kadangi pagalvojau, kad tu pjaustymu/tarkavimu man dar nelabai reikia (o kai reikes nusipirksiu atskira indeli, sake dabar apie 200 Lt kainuoja), be to ir kaina labiau patiko  smile.gif
Tik kazin ar galima jame kapoti kiaulienos sprandine  g.gif 
Klausiu del to, kad informaciniame lapelyje irasyta, jog mesa turi buti be gyslu... Ar kas esate kapoje sprandine?

thumbup.gif ir as toki vakar nusipirkau ir mesa jau malti isbandziau. Maliau kumpi kiaulienos tik ispjausciau visus matomus riebalus, nes mes nevartojame, tai susimale thumbup.gif Laaaabai esu patenkinta. Dabar tik kokteiliu is svieziu vaisiu labai noriu ir trintos sriubos...
Atsakyti
O kaip su Philips?
Gal aks naudojate tokį mikserį? 4u.gif
Atsakyti
Braun MR 6550 M FP HC

Nu va, ir as toki isigyjau thumbup.gif . Tik dabar laikau kumscius, kad pjaustymo reikmenys visi prigytu, kuom vyras labai abejoja doh.gif . Isbandziau, viskas thumbup.gif , nors pjausto aisku ne taip graziai kaip su ranka, bet gal priprasiu blush2.gif
O sakykit, pas jus buvo komplekte laikiklis, kuri gali pritvirtint prie sienos g.gif . Nes pas mus ne, nors instrukcijoj pazymeta, kad turi but. cool.gif nuvaziavo pasiteiraut, bet prie jo dar kelias pakuotes ispakavo, nei vienam nebuvo g.gif . O man taip noretusi pasikabint doh.gif
Atsakyti
O mes jau kelias savaites, kaip turime Braun 6550 M FP HC K su tešlos maišymo funkcija, tik jos dar neišbandžiau, bet kai išbandysiu būtinai pasidalinsiu įspūdžiais. Vyras, kuris yra labai priekabus ir kokybė jam pirmoje vietoje, gerai įvertino mūsų naująjį pirkinį ir maišo kokteiliukus kiekvieną vakarą thumbup.gif Visos kitos f-jos labai puikiai dirba, pjausto ir pan.
Atsakyti
as tai turiu philips kombaina, viskas kaip ir nieko, tik man nepatinka kaip jis bulves tarkuoja.... paskui gabalus isrinkinet reik...tai teko nusipirkt ir darzoviu tarkavimo masina.. siaip labai noreciau blenderio, idomu kaip jie ar patikimi, ar gerai atlieka savo funkcijas..?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 04 28, 16:10)
O kaip su Philips?
  Gal aks naudojate tokį mikserį?  4u.gif

As naudoju jau sesis metus. Man tai jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 05 02, 22:16)
O mes jau kelias savaites, kaip turime Braun 6550 M FP HC K su tešlos maišymo funkcija, tik jos dar neišbandžiau, bet kai išbandysiu būtinai pasidalinsiu įspūdžiais. Vyras, kuris yra labai priekabus ir kokybė jam pirmoje vietoje, gerai įvertino mūsų naująjį pirkinį ir maišo kokteiliukus kiekvieną vakarą  thumbup.gif Visos kitos f-jos labai puikiai dirba, pjausto ir pan.

O kur pirkot ir kokia kaina? Nes pas mus Šiauliuose Aviteloje nera priedo teslai minkyti g.gif
Atsakyti
Į kokias charakeristikas reikia atsižvelgt perkant blenderį. Norėtųsi patikimo - ne vienkartinio smile.gif
Atsakyti
sveikutės, gal zinot, ar butu galima nusipirkti-parsisiusti is elektroniniu parduotuviu papildomu daliu smulkintuvams, pvz. phillipsui savo noreciau didesnio smulkintuvo indelio
Atsakyti
QUOTE(rasicka @ 2010 08 04, 20:41)
sveikutės, gal zinot, ar butu galima nusipirkti-parsisiusti is elektroniniu parduotuviu papildomu daliu smulkintuvams, pvz. phillipsui savo noreciau didesnio smulkintuvo indelio

Nueikit į philips servisą ir užsisakysite smile.gif
Atsakyti