Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(deimapov @ 2010 01 25, 15:51)
Tol kol man reikėjo tik sriuboms trinti užteko paprasto be jokių indelių blenderio už kurį mokėjau apie 30lt, dabar maximoje mačiau kažką tokio 19,99 berods, galingumas mažas, sriubas puikiai trindavo. Laikui bėgant poreiliai augo, dabar esu labai patenkinta savo turimu blenderiu su keliais indeliais Camry. Mokėjome 150 berods (rašiau kiek aukščiau apie jį kai įsigijome) nuo šiol nebepjaustau nei svogūno, nei lašinukus spirgučiams, faršo nebemalu, viską padaro šis stebuklas smile.gif

o tai lasinukus irgi smulkina? g.gif kazkaip nebandau deti, net nepagalvojau...... o skura nulupi?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 01 25, 21:42)
o tai lasinukus irgi smulkina?  g.gif kazkaip nebandau deti, net nepagalvojau...... o skura nulupi?

priklauso nuo skūros, aš žalius smulkinau su skūra tai man liux
Atsakyti
Mamytes, sakykit kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves siulo tik viena modeli nelabai koki...
user posted image
tiek vietos virtuveje neturiu verysad.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Uzsimaniau mesmales, bet skaitau, kad daug kas naudojat blenderi g.gif , gal patarsit kas geriau. Nes su mesmale malsiu tik mesa, gal yra ir blenderiai su tokia funkcija? Jei yra, tai kokios firmos? 4u.gif

Kombaino nenoriu, nes per daug vietos uzima ir per brangus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2010 01 25, 15:51)
Tol kol man reikėjo tik sriuboms trinti užteko paprasto be jokių indelių blenderio už kurį mokėjau apie 30lt, dabar maximoje mačiau kažką tokio 19,99 berods, galingumas mažas, sriubas puikiai trindavo. Laikui bėgant poreiliai augo, dabar esu labai patenkinta savo turimu blenderiu su keliais indeliais Camry. Mokėjome 150 berods (rašiau kiek aukščiau apie jį kai įsigijome) nuo šiol nebepjaustau nei svogūno, nei lašinukus spirgučiams, faršo nebemalu, viską padaro šis stebuklas smile.gif

blink.gif blink.gif tai lasinukams ir svogunams yra koks antgalis kuris pjausto, nes as turi toki paprasta Gamma firmos, kuris pertrina i kose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 04 kovo 2010 - 20:03
Laba diena,
labai domina, ismanaciu ar naudojanciu, nuomone apie siuos kombainus:

Philips HR7744/55

Bosch MUM46CR1

Bosch MCM5525

randuosi ne LT ir noriu pirkti internetu, o nelabai issiaiskinu ju galimybes blush2.gif seimyna musu nedidele, pati nesu super duper kulinare rolleyes.gif , bet svarbiausi reikalavimai butu bulves cepelinam tarkuot, kokteiline, sulciaspaude, gerai butu, kad teslas maisytu ax.gif
labai laukiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms, uzsinorejau gi labai pyragus kepti ir reikia smulkintuvo nezinau ar taip vadinasi kur tik kotas ir keli antgaliai biggrin.gif neturiu laiko po parduotuves ieskoti, gal zinote, kur pigesni, bet kokybiki?uz 150 galvoju pirkti, ar neverta tiek moketi? aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 03 04, 15:51)
Mamytes, sakykit kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves siulo tik viena modeli nelabai koki...

tai kad sis modelis tikrai geras, o svarbaiusia tikrai patikimas, naudoju daug metu: daznai ir daug, o jis vis dirba puikiai thumbup.gif Nieko geresnio neieskociau, o vietos tai man jis normaliai uzima, visai nedaug. man taip atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2010 03 09, 14:14)
Laba diena visoms, uzsinorejau gi labai pyragus kepti ir reikia smulkintuvo nezinau ar taip vadinasi kur tik kotas ir keli antgaliai biggrin.gif neturiu laiko po parduotuves ieskoti, gal zinote, kur pigesni, bet kokybiki?uz 150 galvoju pirkti, ar neverta tiek moketi? aciu uz ats 4u.gif

Man irgi tokio noretusi, vis nezinau koki pirkti, o ir cia pasiulymu ir atsiliepimu nedaug g.gif
Atsakyti
Gal kas turite per Tv reklamuojamą Bullet Express viruvinį kombainą, gundausi jį įsigyti, nes pasižiūrėjus reklamą atlieka visas funkcijas kokių ir norėčiau, bet bijau, nes dažnai reklamuojami daiktai būna nieko verti.
Atsakyti
gal kas turite toki blenderi? butu idomu isgirsti nuomone. ar isnaudojate visus ten esancius peilius?
http://www.avitela.l...6550-m-k-fp-hc/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 03 18, 16:10)
gal kas turite toki blenderi? butu idomu isgirsti nuomone. ar isnaudojate visus ten esancius peilius?
http://www.avitela.l...6550-m-k-fp-hc/
4u.gif

Man irgi būtų labai įdomu sužinoti apie Braun blenderį, būtent M FP HC K jame yra minkymo kabliukas, tai kažin ar jis ten gerai minko kokią tešlą? O kaina be minkymo kabliuko 100 Lt pigiau g.gif
Atsakyti
Labai domejausi visais tais blenderiais ir man atrodo, kad radau ta vieninteli ... Braun MR 6550 M FP HC
http://www.imk.lt/MA...50-M-FP-HC.html
kainu yra ir mazesniu, o daro jis kaip suprantu viska, tik tirstos teslos nemaiso (o man ir nereikia). Turetu kazkas toki tureti, gal galetumete ka apie ji prasayti, be to per you tube parodyta, kad tikrai viska lengvai iveikia
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 04 14, 09:09)
Labai domejausi visais tais blenderiais ir man atrodo, kad radau ta vieninteli ... Braun MR 6550 M FP HC
http://www.imk.lt/MA...50-M-FP-HC.html
kainu yra ir mazesniu, o daro jis kaip suprantu viska, tik tirstos teslos nemaiso (o man ir nereikia). Turetu kazkas toki tureti, gal galetumete ka apie ji prasayti, be to per you tube parodyta, kad tikrai viska lengvai iveikia

Man irgi šitas patiko, tik norėčiau dar to minkymo kabliuko smile.gif O kainų tai tikrai yra mažesnių.
Laukčiau nuomonių apie šiuos blenderius..
Atsakyti