Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(DaliaG @ 2009 12 02, 18:35)
Na o mums turi atvežti 5-ad šį išgirtąjį Philips HR 7775,

o kur pats blenderio kotas? Man čia labiau į virtuvinį kombainą panašus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 12 02, 00:53)
Mes šitą rinkinuką nusipirkome

omano sitam blenderiui suluzo plaktuvas(nulakste drateles) tai dabar ieskau atsarginio pirkt.o uzsisakyti ,pasirodo,galima kaune.laukiam... o siaip daiktas tai geras
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 02, 21:43)
o kur pats blenderio kotas? Man čia labiau į virtuvinį kombainą panašus?  g.gif

Čia kombainas ir yra smile.gif Nusprendėm, kad vistik labai reikalinga ir sulčiaspaudė bei geras bulvių tarkavimas smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
gal galetumet surasyti visus blenderius, kuriais galima smulkinti leda? 4u.gif
pradejau ziuret, radau viena philips, viena Braun, viena bosch ax.gif
bet gal kazko dar nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 10, 13:53)
sveikos mergaites,
gal galetumet surasyti visus blenderius, kuriais galima smulkinti leda?  4u.gif
pradejau ziuret, radau viena philips, viena Braun, viena bosch  ax.gif
bet gal kazko dar nezinau  ax.gif

mūsiškis camry CR 114 smulkina
Atsakyti
sveikos, gal uzduosiu durna klausima, bet idomu, tie visi braun, kur su didesniai ir mazesniais indukais, gal galima kvos pupeles susismulkint? 4u.gif

man paciai atrodo, kad gal ne, bet, nu maza kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 12, 14:22)
sveikos, gal uzduosiu durna klausima, bet idomu, tie visi braun, kur su didesniai ir mazesniais indukais, gal galima kvos pupeles susismulkint?  4u.gif

man paciai atrodo, kad gal ne, bet, nu maza kas  biggrin.gif

galima galima, drasiai su tuo maziuku induku...
Atsakyti
turiu va toki bosch MSM 6A3R

tik gal zinote ar galima papildomai kur nors nusipirkti antgalius ar indelius darzoviu smulkinimui o ne trynimui?nes bandziau svoguna susmulkinti tai viska sutrina i kose, na tas antgalis daugiau tyrsriubem, pastetam ir pan. dalykams, o man reiktu pjaustyti o ne trinti daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo %ziema%: 28 gruodžio 2009 - 14:04
Mano mylimiausias darbštuoliukas - philipsiukas bigsmile.gif

user posted image

aš su juo ir ledą pasmulkinu, ir kokteiliukus ir desertukus darau, ir druskytę susmulkinu, žodžiu mano poreikiams superinis daiktas.

O vat turiu kotinį blenderį Braun, tai nelabai naudoju, pirkau vaikui košei daryt, baigės košių valgymo metas, baigėsi ir jo panaudojimas. Man su kotiniu blenderiu net nepatogu tirštsiubes daryt, patoviai aptaškau puse virtuves doh.gif

Atsakyti
Gal patart galit: atsirado poreikis blenderiui, bet tokio didžiulio kombaino, kurio net nėra kur virtuvėje padėti, nelabai norėčiau. Man to blenderio prireikė trintoms sriuboms, visokioms užtepėlėms gaminti, gal kokiom sėklom pasmulkinti. Ar įmanoma tokios poreikius patenkinti su nelabai dideliu, ir ne itin brangiu aparatu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2010 01 12, 15:54)
Gal patart galit: atsirado poreikis blenderiui, bet tokio didžiulio kombaino, kurio net nėra kur virtuvėje padėti, nelabai norėčiau. Man to blenderio prireikė trintoms sriuboms, visokioms užtepėlėms gaminti, gal kokiom sėklom pasmulkinti. Ar įmanoma tokios poreikius patenkinti su nelabai dideliu, ir ne itin brangiu aparatu?  blush2.gif

Butent, skaitai mano mintis. Man irgi tik tokio reikia. Gal kas parasys? Laukime
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2010 01 25, 15:47)
Butent, skaitai mano mintis. Man irgi tik tokio reikia. Gal kas parasys? Laukime

Tol kol man reikėjo tik sriuboms trinti užteko paprasto be jokių indelių blenderio už kurį mokėjau apie 30lt, dabar maximoje mačiau kažką tokio 19,99 berods, galingumas mažas, sriubas puikiai trindavo. Laikui bėgant poreiliai augo, dabar esu labai patenkinta savo turimu blenderiu su keliais indeliais Camry. Mokėjome 150 berods (rašiau kiek aukščiau apie jį kai įsigijome) nuo šiol nebepjaustau nei svogūno, nei lašinukus spirgučiams, faršo nebemalu, viską padaro šis stebuklas smile.gif
Atsakyti