Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

o gal kas buvote Lenkijoje ir uzmatet kiek ten jie kainauoja g.gif vis tiek manau pigiau g.gif
Atsakyti
Ziurineju ir as blederi, gal as girdejot apie situos http://www.b-a.katal...tuvai_mikseriai firma negirdeta bet funkcijos ir visi indeliai kaip ir nieko, siaip buvau linkusi griebti sita http://pigu.lt/buiti..._1372?id=134725, tai beieskodama kur pigiau uztaikiau ir ant to camry ir galingumas didesnis ir tu indelu pakakamai, gal kas girdejo kas tai per firma... gal geriau nerizikuoti, kaip sakoma skupus moka du kartus..... gal kas kokia nuomone mestels, o gal i kita modeli nukreips, gal as neteisingam kelyje g.gif
Atsakyti
Neapsisprendziu : Philips HR 1372 ar Braun MR 6550 MFPHC. Noreciau Jusu nuomoniu ir pamastymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2009 09 06, 20:12)
Neapsisprendziu : Philips HR 1372 ar Braun MR 6550 MFPHC. Noreciau Jusu nuomoniu ir pamastymu smile.gif

As po ilgu svarstymu griebiau philips ...... buvau dar kazkoki camry susiradus, kur rasiau auksciau, bet vyras grieztai atmete si mano pasirinkima...... beje esu labai patenkinta, preitaisas naudojamas daznai.... braune yra pakabinimas..... bet kadangi as turejau tuscia lentyna spinteleje tai jam vieta buvo numatyta kabiklis man neaktualu buvo..... tik to mazo indelio dar niekada nenaudojau, neprireikia
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 09 07, 09:03)
As po ilgu svarstymu griebiau philips ...... buvau dar kazkoki camry susiradus, kur rasiau auksciau, bet vyras grieztai atmete si mano pasirinkima...... beje esu labai patenkinta, preitaisas naudojamas daznai.... braune yra pakabinimas..... bet kadangi as turejau tuscia lentyna spinteleje tai jam vieta buvo numatyta kabiklis man neaktualu buvo..... tik to mazo indelio dar niekada nenaudojau, neprireikia

O as galvoju, kad mazasis indas dazniau naudojamas g.gif o kokios talpos indu pas tave?
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2009 09 07, 08:20)
O as galvoju, kad mazasis indas dazniau naudojamas  g.gif o kokios talpos indu pas tave?

oi net nezinau dabar talpos..... siaip o kam mazas gali buti naudojamas? didelis tai pomidorus smulkinau lazanija darydama, kepeneles keptas darydama kotletus kepenu..... kazkaip i mazaji nesugalvoju ka deti, gal kokius riesutus g.gif ...... svogunu kazkaip nedejau susmulkinti..... idomu ar kose nesigaus, turiu gera rankine pjaustykle tai naudojuosi ja...... gal kokius krapus sukapotu mazasis dar g.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Noriu pasidalinti savo patirtim apie savo blenderi Braun MR 6550 M FP kuri turiu namuose.Tikrai labai dziauguosi ji turedama ir mielai rekomenduoju,nes trina viska labai gera,viena baltyma labai greitai ir sauniai suplaka iki putu kokio tik nori tirstumo.Indelis ieina aukstas,kuriame patogu plakti skyscius veliau galima indeli uzdengti dangteliu ir ideti i saldytuva.Indelis su ivairiais peiliukais man nuostabiai atstoja kombaina,mesos 1kg sukapoja be problemu.Likusius peiliukus naudoju smulkinant darzoves. thumbup.gif thumbup.gif

Sekmes visoms isigijant virtuves pagalbininkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2009 09 23, 09:59)
Labukas visoms 4u.gif

Noriu pasidalinti savo patirtim  apie savo blenderi Braun MR 6550 M FP kuri turiu namuose.Tikrai labai dziauguosi ji turedama ir mielai rekomenduoju,nes trina viska labai gera,viena baltyma labai greitai ir sauniai suplaka iki putu kokio tik nori tirstumo.Indelis ieina aukstas,kuriame patogu plakti skyscius veliau galima indeli uzdengti dangteliu ir ideti i saldytuva.Indelis su ivairiais peiliukais man nuostabiai atstoja kombaina,mesos 1kg sukapoja be problemu.Likusius peiliukus naudoju smulkinant darzoves. thumbup.gif  thumbup.gif

Sekmes visoms isigijant virtuves pagalbininkus biggrin.gif

as pati supleskinau brauna ir dabar labai sunku gauti atsargini mechanizma, nes kainuoja tiek pat kiek kainuotu visa nauja rinkini nusipirkti, nes galvojau dasipirksiu tik mechanizma o indukai visi ir peiliai jau bus nuo ano, nieko neiseina, nes parduotuvese neber, o internete kaip rasiau kaina kaip naujo viso rinkinio, nusivylus...
Atsakyti
Noriu pasiterauti gal kuri turite,naudojate virtuvinį pagalbininką"Kitchen aid stand Mixer"
4u.gif
Lausiu Jūsų atsiliepimų. 4u.gif 4u.gif
Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 24, 12:11)
Noriu pasiterauti gal kuri turite,naudojate virtuvinį pagalbininką"Kitchen aid stand Mixer"
4u.gif
Lausiu Jūsų atsiliepimų. 4u.gif  4u.gif
Iš anksto dėkoju. 4u.gif

as planuoju pirkti tik dabar dilema del spalvos ir priedu kai kuriu, geresniu kol kas nera ir nemanau, kad kas dar sukurs toki stebukla...
Atsakyti
JAV daug kas naudoja, šį pagalbininką.
Yra ir kitose šalyse,bet mažas galingumas. 4u.gif 4u.gif
Jeigu įsigysi prašau, pasidalink,būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Prieš 3 metus nusipirkau Philipsiuką nedidelį - plastikinis kotas su peiliukais, nedidelis indelis su išimamais peiliukais ir matavimo indelis. Tarnauja jis man "kaip už tėvynę". Tik va, bėda. Truputį pagadinau kotuko peiliukus. Jie gerokai atšipo, dar kai pamaliau virtus salierų kotus, tai vienas sparnelis užlinko. Jis veikia dar, bet sunkiai mala jau. Gal žinot, ar tokį daiktą galima išardyt ir pagaląst? Tyrinėjau, bet man jis kaip vienkartinis atrodo. g.gif Bijau nutraukt galvą suvisam. Pasidalinkit galandymo patirtim!
Atsakyti