Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Sveiki,
Gal galite pasakyti su kuo jus aguonas trinate? g.gif Ar su blenderiu imanoma gerai isitrinti aguonas? g.gif Ar su kavamale geriau? g.gif Mano seiminele labai megsta pyragus su aguonomis, bet as jas kol istrinu su mesmale, tai puse dienos praeina doh.gif doh.gif Patarkite prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 24, 19:21)
Sveiki,
Gal galite pasakyti su kuo jus aguonas trinate? g.gif Ar su blenderiu imanoma gerai isitrinti aguonas?  g.gif Ar su kavamale geriau?  g.gif Mano seiminele labai megsta pyragus su aguonomis, bet as jas kol istrinu su mesmale, tai puse dienos praeina doh.gif  doh.gif Patarkite prasau ax.gif

Nusipirkau Kaziuke medinę grūstuvę - superinis daiktas thumbup.gif Susitrina greitai ir gerai smile.gif
O su kavamale tai čia kaip - sausas trint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 24 balandžio 2009 - 18:28
QUOTE(Sophi @ 2009 04 24, 19:27)
Nusipirkau Kaziuke medinę grūstuvę - superinis daiktas thumbup.gif Susitrina greitai ir gerai smile.gif
O su kavamale tai čia kaip - sausas trint?

DEl kavamales net nezinau, turbut sausas g.gif
Aciu, reikes paparsa grustuve paieskoti 4u.gif thumbup.gif Mano mociute visad su tokia trindavo thumbup.gif Tik galvojau gal dabar kokia "greitesne" priemone atsirado smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 24, 19:21)
Sveiki,
Gal galite pasakyti su kuo jus aguonas trinate? g.gif Ar su blenderiu imanoma gerai isitrinti aguonas?  g.gif Ar su kavamale geriau?  g.gif Mano seiminele labai megsta pyragus su aguonomis, bet as jas kol istrinu su mesmale, tai puse dienos praeina doh.gif  doh.gif Patarkite prasau ax.gif

Aguonas aguonpieniui kuo puikiausiai su paprastu smulkintuvu sutrinu, prieš tai išmirkau, aišku 4u.gif
Man įdomu, ar su blenderiu galima susmulkinti mėsą g.gif ? Su turimu nebandau, nes nujaučiu, kad užsilenks biggrin.gif , tai galvoju, gal galingesniu ir galima?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 09, 13:26)
Aguonas aguonpieniui kuo puikiausiai su paprastu smulkintuvu sutrinu, prieš tai išmirkau, aišku 4u.gif
Man įdomu, ar su blenderiu galima susmulkinti mėsą g.gif ? Su turimu nebandau, nes nujaučiu, kad užsilenks biggrin.gif , tai galvoju, gal galingesniu ir galima?

mes turim broun 600w galingumas, tai sumala lb graziai, farsas daug skanesnis nei parduotuvinis, tik reikia kubeliais supjaustyti ir mesti i inda su peiliuku, tarkim kaip kavamalej buna, tai akimirskiu sumala smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes abi kalbam apie tą, kur tik kotas bigsmile.gif ? Jei taip, tai thumbup.gif . Ar turi būti kokie spec. peiliukai? Nusižiūrėjau kažkokį Philips, kurio galingumas 650 W. Norėčiau žinot, ar turi būti kokie spec pribumbasai mėsos smulikinimui ax.gif
Atsakyti
http://www.naminukas.../KL1246_big.jpg pas mane toks tik dar indas yra didelis ir ledukams smulkinti detuvas toks. tai as mesyte malu tam indelyje viduriniame, jame yra peiliukas, reikia tik kota pajugti ir mala smile.gif
Atsakyti
ieskau blenderio arba smulinuvo, perskiaciau temuke ale kad informacia gan senoka tad prasau jusu patarimu koki geriau isigyti ir gal kur pigesniu akcijiniu uzmtete, nes turesim leliuka tad noriu isitaisyti si pagalbininka ax.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Aš renkuosi tarp Braun MR 6550 MBCHC ir Philips HR1372. Atrodo abu geri, bet norėčiau išgirsti realius atsiliepimus turinčiųjų šituos aparačiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2009 07 19, 08:56)
Aš renkuosi tarp Braun MR 6550 MBCHC ir Philips  HR1372. Atrodo abu geri, bet norėčiau išgirsti realius atsiliepimus turinčiųjų šituos aparačiukus 4u.gif

as sudeginau savo brauna, du gal 3 metus atlaike, dabar ieskau tik rankenos nusipirkt, nes visi indukai liko...
Atsakyti
radau toki http://www.imk.lt/index.php
puslapi ir ka manote, kuri galetumete patarti pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 19, 21:06)
radau toki http://www.imk.lt/index.php
puslapi ir ka manote, kuri galetumete patarti pirkti g.gif

Mane dominančių prekių kainos kiek užkeltos... schmoll.gif
Atsakyti