Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(čikuraku @ 2009 03 23, 14:05)
galima mirksiukas.gif as turiu kur ledams daryt specialu inda, bet kei reikia nedaug tai ir su tuo pasmulkinu.

O apie kurį blenderį kalbat ax.gif Ta prasme, kokį jūs turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ka ka du @ 2009 03 23, 14:23)
O apie kurį blenderį kalbat  ax.gif Ta prasme, kokį jūs turit  blush2.gif

philips su daug daug induku papildomu, tame tarpe ir mixerinis galas ir blenderinis kotas ir didelis indas ledams, mesai smulkinti ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau Braun MR 6550 M Ca, 600W blenderį. Gal kas turite ir galite pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 02 25, 11:58)
doh.gif
o ka galetumet patarti, jei kombainas reikalingas butent bulviu tarkavimui (visos kitos funkcijos bus mazai naudojamos)? Negi teks tiesiog nusipirkti bulviu tarkavimo griozda (berods, ukrainietiska) uz 200Lt...

Mums konsultantė Senukuose kaip tik patarė Kenwood'o nepirkt, nes tarpelis didelis yra ir įkalbėjo Philips'ą. tai jau pusmetį kaip l.patenkinti thumbup.gif
Bet bulves vistiek tarkuojam su senuke- rusiuke..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 21:42)
Mums konsultantė Senukuose kaip tik patarė Kenwood'o nepirkt, nes tarpelis didelis yra ir įkalbėjo Philips'ą. tai jau pusmetį kaip l.patenkinti  thumbup.gif
Bet bulves vistiek tarkuojam su senuke- rusiuke.....  mirksiukas.gif

o as tai su tokiu didziausiu induku su peiliais smulkinu bulves, man dar geriau nei su ta ruskike ir maziau plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 05, 15:09)

O su sita sluotele galima isplakti greitinele ar reiketu geriau isigyti mikseri? Ir siaip klausimas visoms besinaudojancioms: kokiems darbams atlikti naudojates sia sluotele?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 07, 13:47)
O su sita sluotele  galima isplakti greitinele ar reiketu geriau isigyti mikseri? Ir  siaip klausimas visoms besinaudojancioms: kokiems darbams atlikti naudojates sia sluotele?

taip galima drasiai netik grietinele, bet ir lietiniams tesla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 08, 00:57)
taip galima drasiai netik grietinele, bet ir lietiniams tesla thumbup.gif

O grietinele iki purumo issiplaka? Man konsultante aiskino, kad grietineles su sita sluotele nelabai isplaksi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 08, 15:31)
O grietinele iki purumo issiplaka? Man konsultante aiskino, kad grietineles su sita sluotele nelabai isplaksi...  g.gif

ka reiskia iki purumo?

kad stovi kaip kremas? tai tada jo, viskas puikiai issiplaka, nesuprantu kodel turetu neiisiplakt, juk tas rankena svarbesne, pas mane 600 stiprumas ir kuo puikiausiai viska isplaka kremus tortams tepti, baltymus, jokiu bedu.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 08, 19:26)
ka reiskia iki purumo?

kad stovi kaip kremas? tai tada jo, viskas puikiai issiplaka, nesuprantu kodel turetu neiisiplakt, juk tas rankena svarbesne, pas mane 600 stiprumas ir kuo puikiausiai viska isplaka kremus tortams tepti, baltymus, jokiu bedu.

Taip, taip turejau omenyje iki kremines konsistencijos smile.gif Tai tuomet puiku, nebeliko abejoniu thumbup.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau cia keleta puslapiu, tai noriu rekomendaciju.

jei padovanociau Philips HR 7775 arba Kenwood FP 931 ar tikrai isgelbesiu savaja nuo vargu?
tas kenwoodas raudonas, tai graziai derintusi taip pat prie raudono kenwood'o virdulio (tik nzn ar jis ant stolo bus laikomas). jei galit pakomentuoki siuos du modelius.

gaunu vakarieniai dazniausiai:
sriubos (trintos nevalgau)
ivairus kotletukai (kai buna vistienos, tai maciau pjausto)
salotos
troskiniai (cenachai)
pyraga (ne visalaik blush2.gif )

cepelinu, plokstainio, bulviniu blynu negaunu, nes turiu pasizadejima pats sutarkuot bulves su rankine lotuliukas.gif

aciu jums uz infoklodus thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dusaras: 09 balandžio 2009 - 11:18
Ruošiuosi pirkti kombainą. Labai reikia Jūsų patarimų.

"Geidžamiausias" būtų PHILIPS firmos ir didelio galingumo. Kiti reikalavimai:
1. Daržovių pjaustymas (šiaudeliais, griežinėliais, kubeliais);
2. Tarkavimas (ir smulkus (pvz. bulvių), ir stambesnis (na kaip rankinė burokėlių tarka));
3. Tešlos plakimas ir minkymas;
4. Blenderis;
5. Mėsmalė arba mėsos kapojimas;
6. Sulčiaspaudė (paprasta ir citrusinių vaisių)

Trumpai tariant - noriu visko ir kuo daugiau Gal galėtumėt pasidalinti informacija, kas turit mano svajonių kombaina? (Ar bent jau tokį kuris arčiausia jo...) Iš anksto dėkoju 4u.gif

Atsakyti