Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Nu va o as jau astuonis menesius kaip per sieteli trinu, galejau ir anksciau paskaityti jusu pasisakymus sad.gif . Jauciu dabar jau ir nebeapsimoka pirkti nes karamtyti reikes mokintis, bet nuo kada reikia pradeti mokintis mes dar tik po du dantukus turim? smile.gif O gal nusipirkti?

user posted image

Atsakyti
Smulkintuvas geras dalykas. As ji pirkau gal uz kokius20 lt. O tarnauja jau 1.5 m. yai tikrai. Zinoma dabar ji naudoji tik padazams ar siaip kokia mandresne sriuba issivirti. Gerai plaunasi. As tik uz ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Geras dalykas. Dabar vasara su jo pagalba kokteilius is vaisiu ir uogu gaminam.
Tik man bulviu kose tai gaudavos kaip klijai, nelabai kokia...
Atsakyti
Mes nusipirkom toki nediduka Tefal, kaip tik gera porcija sutrina biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju BRAUN, tai tikrai trečia ranka ne tik vaiko košei - mala mėsą, bulves blynams, smulkina morkas, svogūnus, riešutus, šokoladą, plaka baltymus ir kokteilius - tarnaus ilgai thumbup.gif
Atsakyti
As ir paklausiau jusu ir nusipirkau, ir zinokite labai dziaugiuosi. Nusipirkau Braun firmos, Tai dabar ir svieziu vaisiu tyreles malu ir kosytes visokias.Zodziu patariu visoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziuziukas: 01 kovo 2005 - 12:01
4u.gif nusipirkom siandien ta blenderi, siaio buciau nepirkus pati jo, nes truputuka gaila pinigeliu, bet vyras tingi tai pasisiule nupirkt. tai net pati netikiu, kad taip gerai jis veikia. kosyte kaip is parduotuves kokio Hippo gavosi.
ger
thumbup.gif
pasidalinkit savo patirtim.
nepykit jei tokia tema jau buvo, bet kiek cia praverciau tai neradau.
jei ka tai mums bus labai blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi labai patenkinti siuo daiktu. Susismulkinam visas koses ir darzovinę ir kruopines. Dar ir vaisius prasuku, pvz bananus, kivi, žodziu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai geras daiktas! thumbup.gif Kai sunelis dar buvo mazas, tik taip ir maldavau mesyte ir kitus produktus. O kol neturejom kombaino, tai vyras ir kokteilius taip plakdavo, ir grietinele smile.gif
Atsakyti
Puikus daiktas vaiko auginime. thumbup.gif Vasarą, aš su juo susitryniau visas uogas ir pasidariau daug tyrelių žiemai, tai dabar mažius tik lapnoja ir dažiaugiasi. Tikrai nesigailėk, kad tokį daiktą nusipirkai. Tiesa, mano draugė pasigimdė neperseniausiai vaikelį, tai aš jai dovanų nupirkau BLENDERĮ. Manau vis geriau ir naudingiau nei rūbeliai, žinant, kad ji jo neturi thumbup.gif
Atsakyti
O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas... blush2.gif Bet lengviau butu kaip su mikseriu - ikisai, paspaudei knopkyte - ir viska uz tave padaro tongue.gif
Atsakyti
niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina? blush2.gif gal kas galit nuotraukele ideti tokioms kaip as? ax.gif
Atsakyti