Na jei nenori pirkti ukrainietiško griozdo man vyras nupirkes lietuviška bulviu tarkavimo mašina veikia be priekaištu tarkuoja tikrai gerai, bet dar geresni daikta gavau MOULINEX mėsmale tai ten užsideda priedai daržoviu smulkinimui tai ji bulves tarkuoja taip pat gerai tik truputi taškosi
nusipirkau tokį ir esu labai patenkinta, turėjau kombainą kuris stovėjo dulkėjo, o šitą pastoviai naudoju, man jis pats geriausias
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 05, 14:09)
Mes turim tokį pat jau antrus metus.Labai super dalykelis
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 05, 15:09)
http://www.johnlewis.com/jl_assets/product/230233308.jpg
o koks jo tikslus pavadinimas ir kur pirkot?
QUOTE(kreizzy @ 2009 03 05, 22:26)
Šitokie smulkintuvai, blenderiai yra super dalykas. KAsdieninis pagalbininkas. O auginant mažus vaikus nepamainomas. Na jau toki daikta, tai privalu tureti.
Labai pagreitina darbus virtuveje ir vietos užima nedaug. Gamintoju yra ivairiu: turėjau Clatronic už 60 lt., naudojau kokius 2 metus, paskui plastmasiukas toks nulužo. O dabar Philips. Man atrodo apie 130 Lt kainavo. Nu super daiktas.
QUOTE(kreizzy @ 2009 03 05, 21:26)
pagal logotipą- BRAUN
o daugiau - ir man smalsu:)
senukų ar bms internet pard. galima būtų rasti
Labutis. Noriu patarimo: nusiziurejau blenderi,metaline kojele, galingumas 400 ar 450,gal kas naudoja ir zino ar imanoma su juo susmulkinti virta mesa,taip kad galma butu kudikiams duoti, ar jie tik virtas darzoves susmulkina?
Mano blenderis 700w Philipsas turiu metaline galvute ir savo leliuj jam 7mėn kuo puikiausiai mėsyte, daržoves, kruopas avižų, ryžiu trinu. Be trintuvės aš kaip be rankų, neįsivaizduoju kaip mūsų mamos galėjo be tokių prietaisų išsiversti
QUOTE(inguzekal @ 2009 03 22, 23:28)
Mano blenderis 700w Philipsas turiu metaline galvute ir savo leliuj jam 7mėn kuo puikiausiai mėsyte, daržoves, kruopas avižų, ryžiu trinu. Be trintuvės aš kaip be rankų, neįsivaizduoju kaip mūsų mamos galėjo be tokių prietaisų išsiversti
,as specialiai pirkau su metaline galvute,nes turejau plastmasine,bet GAMMA firmos,tai ilgai nesinaudojau,o taskuj kai bandziau,tai rudis is vidaus diret pradejo ,Bosh isigijau ir ziurejau kad jokiu skiluciu nebutu viduja,kad negaletu rudis beret ,manau suprasit ka bandau pasakit
QUOTE(inguzekal @ 2009 03 22, 23:28)
O kažin ar galima su blenderiu metaline galvute malti ledą Iš vis ar su blenderiais galima malti ledą?
QUOTE(ka ka du @ 2009 03 23, 12:29)
O kažin ar galima su blenderiu metaline galvute malti ledą Iš vis ar su blenderiais galima malti ledą?
sau pirkau BOSH msm6700,primena BRAUN Multikvik ar panasia ,tai ten speciali ledo traiskinimo svirtele yra,bet nenaudojau dar,o su smulkintuvu ka zin,
QUOTE(ka ka du @ 2009 03 23, 11:29)
galima as turiu kur ledams daryt specialu inda, bet kei reikia nedaug tai ir su tuo pasmulkinu.