Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(vitilda @ 2009 01 03, 22:53)
As irgi dabar dairausi blenderio, del firmos nezinau koki pirkti, tik va ziuresiu, kad butu metalinis. Gal kas galetu koki parekomenduoti?

QUOTE(gutė* @ 2009 02 01, 07:52)
Nežinau ar ETA metalinis, bet pagal kainą geras. Mamai padovanojom laiko jau metus  thumbup.gif

taip ETA metalinis, turiu ir as jau kokie 3 metai naudoju thumbup.gif , gavau dovanu, man labai gerai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,turiu mikseriuka MixSy is Zepter,tikrai patogus,praktiskas ir lengvas. 170 W,kaina 749 Lt.
Atsakyti
O gal kas turit ar bandet Braun multiquick-kur dabar reklamuoja, su tokiu nedideliu indeliu, ir rodos 6 priedai?
Atsakyti
laba diena
norėjau pasidomėti gal kuri nors naudoja Zyliss produkciją?? Gal kas nors žinote kur jos galima įsigyti???
Atsakyti
QUOTE(margarita10 @ 2008 02 28, 17:54)
Siaip Lietuvoje yra Kenwood kombainai pusiau profesionalus KMC560, maciau akropoli. Draugai nusipirko ir labai dziaugiasi, nors brangiau kainuoja nei paprastas. Bet jei daug ruosi, tai geriau nepagaileti pinigeliu. Ten priedus ( mesmale, pjaustykle ) perki atskirai pagal savo poreikius. Paziurek Elektromarkte, ten ir video rodo apie si kombaina.

siaip tai as jau kenwoodo nedrisciau net lyginti su kitchen aidu, taip pat visi priedus galima atskirai isigyti...mano draugai deja irgi isigijo ta kenwooda ir dabar gailisi pagaileje pinigeliu kitchen aidui, tikisi kad suges kol garantija nepataisomai ir atgaus pinigelius rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip suprantu niekas dar nesusiviliojo?..
siaubas tuoj trauksiu topo centro litus ir eisiu pirkt. Nes siaubas siaubas kaip noriu...
bigsmile.gif
QUOTE(Belty @ 2009 02 09, 16:34)
O gal kas turit ar bandet Braun multiquick-kur dabar reklamuoja, su tokiu nedideliu indeliu, ir rodos 6 priedai?

Atsakyti
isigijau moulinex virtuvini kombaina,bet prie jo nera man suprantama kalba instrukcijos.gal kas zinot kur galima ieskoti?bent jau rusiskai?
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 09, 16:34)
O gal kas turit ar bandet Braun multiquick-kur dabar reklamuoja, su tokiu nedideliu [B]indeliu, ir rodos 6 priedai?

Mano atsiliepimai - super daiktas, naudoju beveik kasdien.
Galima nuveikti su juo labai daug ka, pvz.:smulkinti morkas i sriuba, smulkinti kopusta salotoms, svogunus, is pomidoru daryti tyre, sudziuvusio batono riekeles smulkinti i trupinius, smulkinti krapus, petrazoles ir kt. zoleles, vaikui tyreles - obuolys+bananas arba obuolys+morka ir pan., galima netgi zalias bulves susmulkinti kugeliui, dar galima ruosti pertrintas sriubas, naudoti uogu smulkinimui, su sluotele galima plakti grietinele bei kiausinio baltymus.
Zodziu funkciju atlieka l. daug, visko net neisvardinsi.

Tiesa, indeliai yra du - mazas ir didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valisa Vasilisa: 13 vasario 2009 - 23:21
QUOTE(Valisa Vasilisa @ 2009 02 14, 00:20)

Tiesa, indeliai yra du - mazas ir didelis.

kokia to didelio talpa? man bent apie 1 l. norėtųsi unsure.gif
Atsakyti
Aš tai turiu blenderį Philips, tai kokybiškas ir mikserio šluotelė yra thumbup.gif , mažas indelis smulkinti kokiems riešutams.
Papildyta:
QUOTE(who @ 2009 01 27, 14:57)
Laba,
o aš paklausiu: jei ieškau kieto smulkaus maisto smulkintuvo (kavai, riešutams, cukrui, jei reikia cukraus pudros), ką patartumėte pirkti? Kavamalę?

Ačiū!

Mano nuomone, geriau pirkti kokį blenderį ir kur būna toks mažas indelis. Man atrodo, kad kavamalė labai maža, nedelį kiekį joje susmulkinsi.
Atsakyti
Na, mums reikėtų blenderio/kombaino tik mėsai malti, tešlai, baltymams maišyti, daržovėms smulkinti, na gal dar kokteiliams, bet manau, jeigu jau smulkina, plaka, tai gaunasi ir kokteilis. lotuliukas.gif Pas lenkus pažiūrėjau tikrai neblogos kainos. Šiaip svajoju apie brauną, nes apie juos atsiliepimai tikrai neblogi. g.gif
Atsakyti
senden nusipirkom BOSCH 0.5l.talpos kombaina,kazkas berots toki jas skelbe,su dangciais,ir leduku smulkintuvu.turejau mikswriuka su istatanciu i ji smulkintuvu plastmasinis korpusiukas,tai 1kart naudojau,ant dienu istraukiau,bandziau bulvuke sutrint,tai rudis is vidaus beret pradejotai norejau kas vidus butu nepralaidus,tai plienini radau ,turim dideli kombaina,bet netinka vienaj porcijai g.gif ,tai kai dar mesa bandziau senden per sieteli perkost doh.gif lotuliukas.gif ,susiderginau ir nuvaziavom i senukus,kainavo244lt.su laidujis,o belaidziai3in 1.braun berots nuo120lt,yra ir pigesniu,verta pirkt betkoki,sendien to isitikinau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 17 vasario 2009 - 22:19