sako kad bosai geri,o kazin kaip braun
va, aš irgi ieškau mikserio, bet kažkaip mažas pasirinkimas arba nemoku ieškoti.
na ir as turiu bosch na labai patenkinta, ji turiu gal jau kokie metai gal nebus dar, bet patinka tai kad ir rankoj gali ji laikyti ir plakti, gali ir ji prie indo laikyti jis sukasi ir viska is eiles plaka, na kolkas i kitus nesidairau
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 13, 23:37)
na ir as turiu bosch na labai patenkinta, ji turiu gal jau kokie metai gal nebus dar, bet patinka tai kad ir rankoj gali ji laikyti ir plakti, gali ir ji prie indo laikyti jis sukasi ir viska is eiles plaka, na kolkas i kitus nesidairau
gal gali parasyti koks jo galingumas ir kiek kainavo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 15, 23:21)
gal gali parasyti koks jo galingumas ir kiek kainavo
Gal aš galiu atsakyti?
"Senukuose" toks dabar kainuoja 149 Lt, galingumas 400W.
as turiu tai paprasta, net nezinau koks galingumas, bet greiciai yra atrodo kad 6
QUOTE(Livai @ 2009 01 16, 18:35)
mano ir neperseniausiai uzgeso.... , tai dabar labai truksta, ziurineju ir as koki cia issirinkus, kad ilgiau nei metus laikytu , nes preis tai kur turejau, tai tiek ir telaike
o kos galingumas , jau skaitosi geras nuo kiek W , reiketu pradet dometis??
o kos galingumas , jau skaitosi geras nuo kiek W , reiketu pradet dometis??
ziurint kam tu ji naudoji,as ieskau 500w,toki radau kol kas vieninteli is braun,kainuoja 159,jei nieko geresnio nerasiu,tai ji ir pirksiu.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 17, 18:11)
ziurint kam tu ji naudoji,as ieskau 500w,toki radau kol kas vieninteli is braun,kainuoja 159,jei nieko geresnio nerasiu,tai ji ir pirksiu.
siap tai as kulinariniu sedevru kazkokiu nedarau , paparsciausiai, kaisiniams, blynams ir t.t. paplakt,
tai jauciu man koki paparsta reiketu, , bet kaip minejau, kad per metus nenumirtu
Laba,
o aš paklausiu: jei ieškau kieto smulkaus maisto smulkintuvo (kavai, riešutams, cukrui, jei reikia cukraus pudros), ką patartumėte pirkti? Kavamalę?
Ačiū!
o aš paklausiu: jei ieškau kieto smulkaus maisto smulkintuvo (kavai, riešutams, cukrui, jei reikia cukraus pudros), ką patartumėte pirkti? Kavamalę?
Ačiū!
QUOTE(who @ 2009 01 27, 15:57)
Laba,
Ačiū!
Ačiū!
Mes tam reikalui kavamalę naudojam.
QUOTE(vitilda @ 2009 01 03, 22:53)
As irgi dabar dairausi blenderio, del firmos nezinau koki pirkti, tik va ziuresiu, kad butu metalinis. Gal kas galetu koki parekomenduoti?
Nežinau ar ETA metalinis, bet pagal kainą geras. Mamai padovanojom laiko jau metus
Mes ir ieškosim kombaino- pasimetus aš nežinau dabar kokį pirkt.