Ruošiuosi pirkti virtuvinį kombainą, nes pagrinde reikia plaktuvo ir sulčiaspaudės viename.
Renkuosi tarp PHILIPS HR 7745, KENWOOD FP 735 ir KENWOOD FP 931.
Gal kas turit patirties su šiais modeliais ar su šių gamintojų kombainais?
Labai laukiu patarimu!
neseniai isigijau kenwood fp 735. visai neblogas. spejau isbandyt sulciaspaude, darzoviu pjaustyma, kokteiline ir teslos maisyma bei minkyma - visas funkcijas atlieka gerai. kol kas esu patenkinta pirkiniu, tikiuosi, kad ilgai laikys
Kalėdoms padovanojo Melissa kavamalę/blenderį. Nežinau, ar čia dabar džiaugtis, ar verkti? Kavamalės man nereikėjo, bet gal ir verta pereiti ant tikros kavos gėrimo, t.y. kai gerą kavą susimali prieš pat jos virimo procesą (gerą kavą irgi padovanojo). O kas dėl blenderio... Net nežinau, ką žmonės su juo veikia. Ir instrukcijoje nieko neparašyta. Jis toks inde, o ne ant koto. Be to, nežinau kokio gerumo/blogumo yra Melissa kompanija. Papasakokite prašau kas žinot? Ačiū.
Mes kai buvom sugalvoje pirkti blenderi (bet taip ir nenusipirkom), is konsultantu ir siaip bendros informacijos girdejom, kad geriausia imti ta, kurio pagrindinis antgalis yra plieninis, o ne plastmasinis, kadangi plastmasinis esant aukstos temperaturos produktui (pvz, bulviu kose plakant) ilgainiui gali pradeti deformuotis ir lydytis
megstu kepti tortus,pyragus ir panasiai,tam reikalingas geras ir galingas mikseris,kaip tik planuoju nauja isigyti,bet nezinau koki pasirinkti kas turit,prasau pasidalinti patirtim apie juos,kiek laiko naudojat,kiek mokejot,kokios firmos.busiu labai dekinga uz info. as kalbu ne apie tuos kur yra su kombainais ,o apie paprasta plakimo mikseri su 2 sluotelem.
aš ieškau kombaino, bet man pagrinde reikalingas daržovių pjaustymui, (kad būtų galima kuo švairiau,smulkiau, stambiau,šiaudeliais supjaustyt).Gal ką galit kokį neblogą variantą rekomenduot.
Aš turiu paprastą BOCH TurboFixx 350W mikserį, pirktą Senukuose prieš 3-4 metus. Veikia puikiai, yra kelių rūšių šluotelės, 3 greičiai. Geras daiktas ir patogus
As irgi turiu BOSCH turbofix jau 10 metu ir puikiai tarnauja, bet pries 2 metus nusipirkau Zepter MixSy (panasus kaip blenderis) tai dabar naudoju ji dazniausia, nes stovi po ranka ir tingiu ana traukti, be to neistasko kremo po visa virtuve