Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(indre* @ 2008 12 19, 13:02)
Gal kas galėtų patarti, noriu pirkti blenderį neapsisprendžiu kurį geriau pirkt:
PHILIPS HR 1378 ar Zepter mixsy  g.gif

As turiu zepter mixsy ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2008 12 19, 12:02)
Gal kas galėtų patarti, noriu pirkti blenderį neapsisprendžiu kurį geriau pirkt:
PHILIPS HR 1378 ar Zepter mixsy  g.gif

O aš buvau iš mamos pasiskolinus mixsą, man tai nelabai. O dar kaina doh.gif , tikrai tiek nevertas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2008 12 13, 13:31)
Ruošiuosi pirkti virtuvinį kombainą, nes pagrinde reikia plaktuvo ir sulčiaspaudės viename.
Renkuosi tarp PHILIPS HR 7745, KENWOOD FP 735 ir KENWOOD FP 931.

Gal kas turit patirties su šiais modeliais ar su šių gamintojų kombainais?
Labai laukiu patarimu!  ax.gif

neseniai isigijau kenwood fp 735. visai neblogas. spejau isbandyt sulciaspaude, darzoviu pjaustyma, kokteiline ir teslos maisyma bei minkyma - visas funkcijas atlieka gerai. kol kas esu patenkinta pirkiniu, tikiuosi, kad ilgai laikys ax.gif
Atsakyti
Kalėdoms padovanojo Melissa kavamalę/blenderį. Nežinau, ar čia dabar džiaugtis, ar verkti? Kavamalės man nereikėjo, bet gal ir verta pereiti ant tikros kavos gėrimo, t.y. kai gerą kavą susimali prieš pat jos virimo procesą (gerą kavą irgi padovanojo). O kas dėl blenderio... Net nežinau, ką žmonės su juo veikia. Ir instrukcijoje nieko neparašyta. Jis toks inde, o ne ant koto. Be to, nežinau kokio gerumo/blogumo yra Melissa kompanija. Papasakokite prašau kas žinot? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2008 12 14, 17:33)
Mes kai buvom sugalvoje pirkti blenderi (bet taip ir nenusipirkom), is konsultantu ir siaip bendros informacijos girdejom, kad geriausia imti ta, kurio pagrindinis antgalis yra plieninis, o ne plastmasinis, kadangi plastmasinis esant aukstos temperaturos produktui (pvz, bulviu kose plakant) ilgainiui gali pradeti deformuotis ir lydytis  g.gif

As irgi dabar dairausi blenderio, del firmos nezinau koki pirkti, tik va ziuresiu, kad butu metalinis. Gal kas galetu koki parekomenduoti?
Atsakyti
megstu kepti tortus,pyragus ir panasiai,tam reikalingas geras ir galingas mikseris,kaip tik planuoju nauja isigyti,bet nezinau koki pasirinkti g.gif
kas turit,prasau pasidalinti patirtim apie juos,kiek laiko naudojat,kiek mokejot,kokios firmos.busiu labai dekinga uz info. smile.gif
as kalbu ne apie tuos kur yra su kombainais schmoll.gif ,o apie paprasta plakimo mikseri su 2 sluotelem.
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2009 01 03, 22:53)
As irgi dabar dairausi blenderio, del firmos nezinau koki pirkti, tik va ziuresiu, kad butu metalinis. Gal kas galetu koki parekomenduoti?

Reikia žiurėti kad būtų metalinis ir galingesnis... g.gif
Aš išsirinkau Zepter MixSy, vakar išbandžiau tai tikrai thumbup.gif

Atsakyti
aš ieškau kombaino, bet man pagrinde reikalingas daržovių pjaustymui,
(kad būtų galima kuo švairiau,smulkiau, stambiau,šiaudeliais supjaustyt).Gal ką galit kokį neblogą variantą rekomenduot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2009 01 08, 12:12)
Reikia žiurėti kad būtų metalinis ir galingesnis...  g.gif
Aš išsirinkau Zepter MixSy, vakar išbandžiau tai tikrai  thumbup.gif

O su kokiais priedais? na ten papildoma sluotele, indelis buna, dar kazkas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2009 01 08, 22:47)
O su kokiais priedais? na ten papildoma sluotele, indelis buna, dar kazkas gal  g.gif

Stai cia galit pasiziureti kaip atrodo tas mikseris smile.gif
http://www.zepter-ho...index.php?m=300
Atsakyti
Aš turiu paprastą BOCH TurboFixx 350W mikserį, pirktą Senukuose prieš 3-4 metus. Veikia puikiai, yra kelių rūšių šluotelės, 3 greičiai. Geras daiktas ir patogus thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu BOSCH turbofix jau 10 metu ir puikiai tarnauja, bet pries 2 metus nusipirkau Zepter MixSy (panasus kaip blenderis) tai dabar naudoju ji dazniausia, nes stovi po ranka ir tingiu ana traukti, be to neistasko kremo po visa virtuve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborge: 10 sausio 2009 - 19:22