Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(vasarė @ 2008 02 28, 19:07)
Nusipirkau neseniai Brown trintuvą. Noriu paklausti, ar kuri nors trinate su juo bulvių košę? Man gaunasi labai įdomi masė - skystoka, dar net nepylus pieno. Tokia tiurle gaunasi. Ar ir Jums taip?  g.gif

Mes irgi nesenai isigijom si prietaisa. MB bulviu kose sutryne, tai gavosi, kaip vasare aprase lotuliukas.gif Skonis gal net buvo truputi nekoks, ir primine bulviu koses is pakeliu blink.gif
O esme tame, kad ta bulviu kose nereikia labai stipriai trinti, o tik truputi, o po to dapylus pieno, morkyciu, ar dar ko sirdis geidzia - saukstu ismaisai, ir viskas gaunasi super thumbup.gif
siaip tai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 06 spalio 2008 - 19:34
QUOTE(braskel @ 2008 10 06, 20:34)
Mes irgi nesenai isigijom si prietaisa. MB bulviu kose sutryne, tai gavosi, kaip vasare aprase  lotuliukas.gif Skonis gal net buvo truputi nekoks, ir primine bulviu koses is pakeliu  blink.gif
O esme tame, kad ta bulviu kose nereikia labai stipriai trinti, o tik truputi, o po to dapylus pieno, morkyciu, ar dar ko sirdis geidzia - saukstu ismaisai, ir viskas gaunasi super  thumbup.gif
siaip tai geras daiktas  thumbup.gif

aha biggrin.gif
aš ir dabar tik truputį pasuku, o paskui rankom damušu. Bet dažniausiai, tai varškę kokią apkepui plaku. thumbup.gif
Atsakyti
Ruošiuosi pirkti virtuvinį kombainą, nes pagrinde reikia plaktuvo ir sulčiaspaudės viename.
Renkuosi tarp PHILIPS HR 7745, KENWOOD FP 735 ir KENWOOD FP 931.

Gal kas turit patirties su šiais modeliais ar su šių gamintojų kombainais?
Labai laukiu patarimu! ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2008 12 13, 13:31)
Ruošiuosi pirkti virtuvinį kombainą, nes pagrinde reikia plaktuvo ir sulčiaspaudės viename.
Renkuosi tarp PHILIPS HR 7745, KENWOOD FP 735 ir KENWOOD FP 931.

Gal kas turit patirties su šiais modeliais ar su šių gamintojų kombainais?
Labai laukiu patarimu!  ax.gif

As pati naudoju PHILIPS HR 7768/13, esu labai patenkinta (su mesmale kartu). O philipsas, kuri minejai, man irgi patiko - mes pirkome ji draugo mamai. Pati ji ismeginau - irgi geras. Tam, kam nereikia mesmales ir dar keliu priedu, tai sitas tinkamas - sultis gerai spaudzia, darzoves smulkina. Kaina jo gera palyginus su kitais tokias funkcijas turinciais kombainais.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2008 12 13, 14:57)
As pati naudoju PHILIPS HR 7768/13, esu labai patenkinta (su mesmale kartu). O philipsas, kuri minejai, man irgi patiko - mes pirkome ji draugo mamai. Pati ji ismeginau - irgi geras. Tam, kam nereikia mesmales ir dar keliu priedu, tai sitas tinkamas - sultis gerai spaudzia, darzoves smulkina. Kaina jo gera palyginus su kitais tokias funkcijas turinciais kombainais.

Ačiū už atsakymą! 4u.gif

Gal dar kas naudojate KENWOOD firmos kombainus ar šiaip tos firmos buit.techniką?
Kaip kokybė, funkcionalumas? Kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti
Man reikia blenderio nežinau kokį išsirinkti g.gif
Atsakyti
Mes kai buvom sugalvoje pirkti blenderi (bet taip ir nenusipirkom), is konsultantu ir siaip bendros informacijos girdejom, kad geriausia imti ta, kurio pagrindinis antgalis yra plieninis, o ne plastmasinis, kadangi plastmasinis esant aukstos temperaturos produktui (pvz, bulviu kose plakant) ilgainiui gali pradeti deformuotis ir lydytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2008 09 27, 11:06)
Ar kas nors turit kokių atsiliepimų apie tokį arnika

QUOTE(plynce @ 2008 10 03, 13:33)
mane irgi labai domina arnica, tik kitas modelis su mėsmale
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt gal kas naudojat ką nors panašaus  ax.gif ?
abu varianta nieko, bet man jauciu gersnis butu su mesmale nes ir vietos maziau uzimtu nei kad du ax.gif

o siaip turiu belnderi, pirkau jau kaip maziukei reikejo pradeti valgyt koseles tai tikrai super, o dabar laukia kitas tos eiles, kas be ko reikalingas man ir paciai, pvz kokia sriubai ar padazui pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turime jau antra PHILIPS blenderi, pirmaji naudojome nepilnus du metus ir perdege, kadangi garantinis 2 metams, tai atidave pinigus(neturejo parduotuveje tuo metu pakeisti, beja cia RIMI), dabar jau antra isigijome. Siaip tai jie genda ir BOSH ir Philips ir t.t. man stovint garantiniame kita mama atejo su kitos firmos irgi sake biski ilgiau nei du metai atlaike g.gif , bet dalykas reikalingas. Tiesa jei pirksite Philips paziurekite ar jis su apsauga nuo perkaitimo cia instrukcijose turi buti parasyta, nes skaitosi anksciau jie buvo be jos, tad viduje kaip kazkas sake lydosi, nes neturi kur ventiliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 16 gruodžio 2008 - 20:24
Pries gerus 6 metus turejau kombaina Kenwood.Viska dare:male mesa,tarkavo smulkiai,burokine,cipsu ir juostelem,Maise tesla,male kava,plake kokteilius.Bet ir gabaritai buvo puse virtuvines spinteles...Naudojau,kol suluzo viena plastmasine detale,be kurios jokio priedo nebegalejau uzdet.Bet ir kombaino daugiau nebenorejau.Susipirkau viska atskirai.Dabar tesla sumaisius nereik plauti 2 bliudu,dangcio,peiliu ir pacio kombaino...
Atsakyti
man tai dzin plovimas - turiu draugę indaplovę thumbup.gif .
Turiu bosch kombainą, stovi ant stalo tik pagrindas, o visos detalės stalčiuje ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti, noriu pirkti blenderį neapsisprendžiu kurį geriau pirkt:
PHILIPS HR 1378 ar Zepter mixsy g.gif
Atsakyti