Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Nusipirkau neseniai Brown trintuvą. Noriu paklausti, ar kuri nors trinate su juo bulvių košę? Man gaunasi labai įdomi masė - skystoka, dar net nepylus pieno. Tokia tiurle gaunasi. Ar ir Jums taip? g.gif
Atsakyti
Jau greitai Lietuvoje pasirodys Kenwood kMIx serijos prietaisai http://www.kenwoodwo...t...1340&id=787, be to jau galima pamatyti ir http://www.kenwoodwo...t...=270&id=720. Sie prietaisai idomus tuo, kad galima pritaikyti papildomus priedus ( mesmale, plaktuva, pjaustykle, sulciaspaude ir dar daug kitu - 20 priedu ). Nebutina visus pirkti, bet pagrindnius isigyjate, o laikui beganti nusipekate kitus pagal poreiki. Prietaisas gan patikimas - ne tik metalinio korpuso ir galingumo 1000W, bet ir vidaus dalys yra atsparios ilgailaikiam naudojimui. Tai rimta techika ir labai megstanciam ruosti patiekalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2008 01 27, 01:30)
Atrodo issirinkau Kenwood FP734. Sunukuose pardaveja labai issamiai viska isaiskino, paklause kokiu funkciju noriu ir t.t. Man svarbiausia teslos blynams, biskvitams, tarkavimas, nereikes salia stovet ir laikyt mikserio rankose  biggrin.gif Sio modelio indai yra didesni nei kitu, yra visi "bajeriai" iskyrus mesmale, kaina 469 Lt, ir kiek pasiziurejau per interneta visose parduotuvese kaina tokia pati. Neuzima daug vietos, nes pagrindinis stovas vienam indui, keiciasi tik virsutiniai asoteliai.
Isbandysiu tai parasysiu atsiliepimus  4u.gif

Superinis mano "kombainas", dabar be jo kaip be ranku biggrin.gif Jei kepu obuoliu pyraga, uzstatau maisyti tesla, obuolius taip pat su juo pjaustau, pjaustau sriubai darzoves, morkas, bulves( taip pat bulves kepimui, ar tarkuoju blynams), kasdien susiplakam pieno kokteili thumbup.gif , susmulkina virta mesa pvz. zemaiciu blynams, maisau lietinius, plaku grietinele, susimalu cukraus pudra, dziuveselius ir t.t., beje yra nedidelis indukas maziems kiekiams smulkinti arba vaikiskoms tyrelems. Vasara galesiu lengvai susimalti braskes ar spanguoles su cukrumi, kurias laikau saldymo kameroje, o jei darysiu misraines ziemai tai sutaupysiu laiko kuri skirdavau darzoviu pjaustymui. Vienzo man labai didelis pagalbininkas virtuveje ir neuzima daug vietos thumbup.gif
Atsakyti
Aš dažnai naudoju Philips blenderį, na juolab kad mažą vaiką turiu, tai man jisai nepamainomas dalykas. O šiaip su juo ir kokį padažiuką kai reikia padaryt, kanors susmulkinu. o vat paprašiau ,Kad dvanų nupirktų Philips kokteilių plaktuvą dabar ir stovi nenaudojamas doh.gif Vis galvojom koktelius plaksim, ale nė velnio.
na dar prie blenderio kitas indas yra stambesniem pasmulkinimams, bet ir to dar neišbandžiau, reiks kąnors susimąstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2008 01 27, 01:30)
Atrodo issirinkau Kenwood FP734. Sunukuose pardaveja labai issamiai viska isaiskino, paklause kokiu funkciju noriu ir t.t. Man svarbiausia teslos blynams, biskvitams, tarkavimas, nereikes salia stovet ir laikyt mikserio rankose  biggrin.gif Sio modelio indai yra didesni nei kitu, yra visi "bajeriai" iskyrus mesmale, kaina 469 Lt, ir kiek pasiziurejau per interneta visose parduotuvese kaina tokia pati. Neuzima daug vietos, nes pagrindinis stovas vienam indui, keiciasi tik virsutiniai asoteliai.
Isbandysiu tai parasysiu atsiliepimus  4u.gif

QUOTE(Dukra @ 2008 03 12, 18:08)
Superinis mano "kombainas", dabar be jo kaip be ranku  biggrin.gif  Jei kepu obuoliu pyraga, uzstatau maisyti tesla, obuolius taip pat su juo pjaustau, pjaustau sriubai darzoves, morkas, bulves( taip pat bulves kepimui, ar tarkuoju blynams), kasdien susiplakam pieno kokteili  thumbup.gif , susmulkina virta mesa pvz. zemaiciu blynams, maisau lietinius, plaku grietinele, susimalu cukraus pudra, dziuveselius ir t.t., beje yra nedidelis indukas maziems kiekiams smulkinti arba vaikiskoms tyrelems. Vasara galesiu lengvai susimalti braskes ar spanguoles su cukrumi, kurias laikau saldymo kameroje, o jei darysiu misraines ziemai  tai sutaupysiu laiko kuri skirdavau darzoviu pjaustymui. Vienzo man labai didelis pagalbininkas virtuveje ir neuzima daug vietos  thumbup.gif

Mes taip pat turime kombaina KENWOOD Multipro FP920, as labai dziaugiuosi situo virtuves pagalbininku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Grazus dizainas, neuzgriozdina virtuves, kai reikia tam tikros funkcijos, paimu is stalciaus "varantiji mechanizma" ir ant jo uzsuku reikalinga prieda mirksiukas.gif Kompaktiska ir patogu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2008 03 12, 17:08)
Superinis mano "kombainas", dabar be jo kaip be ranku  biggrin.gif  Jei kepu obuoliu pyraga, uzstatau maisyti tesla, obuolius taip pat su juo pjaustau, pjaustau sriubai darzoves, morkas, bulves( taip pat bulves kepimui, ar tarkuoju blynams), kasdien susiplakam pieno kokteili  thumbup.gif , susmulkina virta mesa pvz. zemaiciu blynams, maisau lietinius, plaku grietinele, susimalu cukraus pudra, dziuveselius ir t.t., beje yra nedidelis indukas maziems kiekiams smulkinti arba vaikiskoms tyrelems. Vasara galesiu lengvai susimalti braskes ar spanguoles su cukrumi, kurias laikau saldymo kameroje, o jei darysiu misraines ziemai  tai sutaupysiu laiko kuri skirdavau darzoviu pjaustymui. Vienzo man labai didelis pagalbininkas virtuveje ir neuzima daug vietos  thumbup.gif

QUOTE(Linucia @ 2008 03 17, 23:48)
Mes taip pat turime kombaina KENWOOD Multipro FP920, as labai dziaugiuosi situo virtuves pagalbininku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Grazus dizainas, neuzgriozdina virtuves, kai reikia tam tikros funkcijos, paimu is stalciaus "varantiji mechanizma" ir ant jo uzsuku reikalinga prieda  mirksiukas.gif Kompaktiska ir patogu!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip gerai,kad neticia atradau sia temele thumbup.gif Jus savo komintarais padejote man apsispresti wub.gif
Sian vakare darysiu uzsakyma KENWOOD Multipro FP920 wub.gif is naminukas.lt jis ten pigiausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas galėtų patarti? (iš savo patirties mirksiukas.gif) 4u.gif

Noriu nusipirkti blenderį ("kotą"), neapsisprendžiu koks antgalis geresnis - metalinis ar plastmasinis???

Girdėjau nuomonę, kad metalinis tarnaus ilgiau ir nenusidažys nuo spalvotų vaisių ar daržovių, bet.... liečiantis su metalu, žūva didžioji dalis vitaminų? g.gif

Plastmasinis gali trumpiau tarnauti, sako, kad ilgainiui balta antgalio plastmasė nusidažo, pvz., nuo špinatų - žalia spalva, mėlynių - mėlyna spalva... bet išsaugoma daugiau vitaminų g.gif

Ar nusidažo tie balti plastmasiniai antgaliai? o koks jų patvarumas?

Lauksiu, ką patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 09 17, 15:08)
Kas galėtų patarti? (iš savo patirties mirksiukas.gif) 4u.gif

Noriu nusipirkti blenderį ("kotą"), neapsisprendžiu koks antgalis geresnis - metalinis ar plastmasinis???

Girdėjau nuomonę, kad metalinis tarnaus ilgiau ir nenusidažys nuo spalvotų vaisių ar daržovių, bet.... liečiantis su metalu, žūva didžioji dalis vitaminų? g.gif

Plastmasinis gali trumpiau tarnauti, sako, kad ilgainiui balta antgalio plastmasė nusidažo, pvz., nuo špinatų - žalia spalva, mėlynių - mėlyna spalva... bet išsaugoma daugiau vitaminų g.gif

Ar nusidažo tie balti plastmasiniai antgaliai? o koks jų patvarumas?

Lauksiu, ką patarsit 4u.gif

Nusidažo.. na o dėl patvarumo tai kol kas nieko negaliu pasakyti, nes savajį naudoju gal 4 mėn..
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as. Pirkom blenderi Braun su antgaliu oro istraukimui. Galingumas 400W berods. Tai visiskas slamstas. Nesugebejo net morku zaliu susmulkint - pagauna gabala morkos ir suka aplink doh.gif . Nedaug ir tetarnavo - sugedo kazkas. Nuvezem, pataise, bet dabar jau naudojam tik oro istraukimui. O pirkom si, nes norejom pigiau prasisukt ir nepirkt Zepter Mixsy blenderio, kuris tuo metu 800Lt kainavo. Bet po situ cirku su Braun'u vis tiek teko isigyt Mixsy. Juo atsidziaugti negaliu - viska smulkina: riesutus, sokolada desertams, zalias kietas darzoves, mala kava, plaka kiausinius puikiai, maiso tesla, nu zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors turit kokių atsiliepimų apie tokį arnika
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 13, 20:25)
Aš dažnai naudoju Philips blenderį, na juolab kad mažą vaiką turiu, tai man jisai nepamainomas dalykas.

As taip pat Philips blenderi naudoju. Nepamainomas dalykas thumbup.gif Mama turi Zepter. Zinokit, Philips geresnis. Apskritai, manau, Zepter visu gaminiu kainos per daug ispustos
Atsakyti
mane irgi labai domina arnica, tik kitas modelis su mėsmale
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt gal kas naudojat ką nors panašaus ax.gif ?
Atsakyti