Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Gal kuri patarsit - niekaip negaliu išsirinkt kalėdinės dovanos, jau gal pusę metų kaip užkeiktas šitas klausimas, senis šaltis jau nerimauja, dar supyks biggrin.gif blaškausi tarp čia minėto kombaino Philips HR77...... ir Philips arba Braun blenderio. Kaip niekada tokių daiktų neturėjus, tai net nežinau, ką rinktis. Pvz. noriu gaminti trintą sriubą, su blenderiu pavyktų, o su tuo kombainu g.gif bet jis kitaip punktais kaip ir universalesnis... bet jei rinktis kombainą, tai koks geriau - su mėsmale ar su sulčiaspaude, nes kaip suprantu būna arba su vienu arba su kitu priedu. Žodžiu, kas turit, pasakykit, ko nedaro kombainas, ką daro blenderis, ir atvirkščiai blush2.gif dėkoju smile.gif Prekybininkai aišku giria kombainą, nes apyvartą dvigubai didesnę nei blenderis duotų.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2007 12 17, 13:30)
Gal kuri patarsit - niekaip negaliu išsirinkt kalėdinės dovanos, jau gal pusę metų kaip užkeiktas šitas klausimas, senis šaltis jau nerimauja, dar supyks  biggrin.gif  blaškausi tarp čia minėto kombaino Philips HR77...... ir Philips arba Braun blenderio. Kaip niekada tokių daiktų neturėjus, tai net nežinau, ką rinktis. Pvz. noriu gaminti trintą sriubą, su blenderiu pavyktų, o su tuo kombainu  g.gif  bet jis kitaip punktais kaip ir universalesnis... bet jei rinktis kombainą, tai koks geriau - su mėsmale ar su sulčiaspaude, nes kaip suprantu būna arba su vienu arba su kitu priedu. Žodžiu, kas turit, pasakykit, ko nedaro kombainas, ką daro blenderis, ir atvirkščiai  blush2.gif  dėkoju smile.gif Prekybininkai aišku giria kombainą, nes apyvartą dvigubai didesnę nei blenderis duotų.

na aš jau galiu pasigirti - vakar vyras man namo parnešė dovanėlę virtuvinį kombainą Phillips HR7768 - nu liuks daiktas thumbup.gif
yra ir bulviu tarka, ir mėsmalė ir sulčiaspaudė , ir mikseris smile.gif taip kad Otina netektų tau rinktis tarp mėslmalės ir sulčiaspaudės smile.gif na vakar spėjau išbandyti tik bulvių tarką, ir svogūnus su mėsa smulkinom - LIUKS daiktas sutarkavo bulves momentaliai thumbup.gif man tai labai patinka smile.gif šiaip jis turi 37 funkcijas tas kombainėlis smile.gif na man tai super daiktas smile.gif (Nors aš kažkaip labiau norėjau kenwood) bet manau, kad vyras gerai padarė, kad nupirko phillipsa smile.gif po kokio mėnesiuko parašysiu plačiau kaip man sekasi jį eksploatuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 12 20, 10:33)
na aš jau galiu pasigirti - vakar vyras man namo parnešė dovanėlę virtuvinį kombainą Phillips HR7768 - nu liuks daiktas  thumbup.gif
yra ir bulviu tarka, ir mėsmalė ir sulčiaspaudė , ir mikseris smile.gif taip kad Otina netektų tau rinktis tarp mėslmalės ir sulčiaspaudės smile.gif na vakar spėjau išbandyti tik bulvių tarką, ir svogūnus su mėsa smulkinom - LIUKS daiktas sutarkavo bulves momentaliai  thumbup.gif man tai labai patinka smile.gif šiaip jis turi 37 funkcijas tas kombainėlis smile.gif na man tai super daiktas smile.gif (Nors aš kažkaip labiau norėjau kenwood) bet manau, kad vyras gerai padarė, kad nupirko phillipsa smile.gif po kokio mėnesiuko parašysiu plačiau kaip man sekasi jį eksploatuoti  thumbup.gif

o sulčiaspaudė tik citrusiniams ar visiems g.gif
Atsakyti
taip kad Otina netektų tau rinktis tarp mėslmalės ir sulčiaspaudės smile.gif

Tai pasirodo ne tik nereikės rinktis, bet ir bulvių tarkavimo agregato (to lietuviško) nebereikės pirkti thumbup.gif Labai gerai, kai nereikia apsikrauti daug prietaisų. Ačiū už patarimą 4u.gif Taigi jau ir aš šoku džiaugsmo šokį aplink didelę Phillipso dėžę, ją mano Kalėdų Senis wub.gif atvilko, tad nagus prikišiu per Kalėdas.
Atsakyti
Sveikutės,
noriu Braun trintuvo. Gal kas gali pasidalinti patirtimi dėl jo antgalio - plastmasinio ir metalinio. Ar laiko tie platsmasiniai?
Atsakyti
po kokio mėnesiuko parašysiu plačiau kaip man sekasi jį eksploatuoti  thumbup.gif

O aš parašysiu jau dabar - jau vienas dalykas kaip nepatiko, MB sakė jei būtų žinojęs, būtų nepirkęs schmoll.gif Pasirodo jei yra uždėtas blenderis, tai ta kita dalis (kur mėsmalė) neveikia. Norint įjungti mėsmalę arba ten tą kitą skaidrų indą su peiliais, reikia ne tik nusukti blenderį, bet dar ir jo vietoje prisukti dangtelį. Tada ta dalis neveikia, veikia ta antroji. Tad truputį yra knisliavos. Keisčiausia, kad man tas dangtelis labai jau sunkiai atsisuka, uždėt uždedu, o MB paskui turi nuimti doh.gif nežinau, gal ką ne taip darau...

Tiesa, gal galit pasidalint patirtimi, kaip tame pjaustymo inde svogūnus sukapoti stambiai. Man per kelias sekundes tiek morkos, tiek svogūnai, tiek rauginti agurkai pavirto kelių mm dydžio trupinukais. Agurkai labai tiko į padažą, o morkos/svogūnai į sriubą kaip ir per smulkūs. Blenderio pagalba pavyko puikus bananų-ledų kokteilis. Tokie kol kas įspūdžiai.
Atsakyti
Man vyras šiandien padovanojo Bosch MUM 4655 EU Jėgelėėėėėėė. Pagaliau ir vėl turiu gerą draugą (kažkada teko naudotis būtent tokio paslaugomis - nenusivyliau)
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 01 02, 12:14)

Tiesa, gal galit pasidalint patirtimi, kaip tame pjaustymo inde svogūnus sukapoti stambiai. Man per kelias sekundes tiek morkos, tiek svogūnai, tiek rauginti agurkai pavirto kelių mm dydžio trupinukais. Agurkai labai tiko į padažą, o morkos/svogūnai į sriubą kaip ir per smulkūs.

Man irgi toks klausimas iškilo, ar galima tam kombaine supjaustyti daržoves kad ir baltai mišrainei? Aš kiek bandžiau, tai košė gaunas:(
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2008 01 07, 10:30)
Man irgi toks klausimas iškilo, ar galima tam kombaine supjaustyti daržoves kad ir baltai mišrainei? Aš kiek bandžiau, tai košė gaunas:(

Reikia žiūrėti kokio stambumo peiliai. Pvz. pas mane yra vienas peilis, tai visa drąsiai galėtų pjaustyti thumbup.gif
Papildyta:

Sveikutės,
noriu Braun trintuvo. Gal kas gali pasidalinti patirtimi dėl jo antgalio - plastmasinio ir metalinio. Ar laiko tie platsmasiniai?
Ir dar - priedų kaip ir nereikėtų, bet tų kur, jų neturi galingumas 300W. Ar užtenka? Ar nespringsta pvz, trinant bulvių košę...? g.gif
Atsakyti
Atrodo issirinkau Kenwood FP734. Sunukuose pardaveja labai issamiai viska isaiskino, paklause kokiu funkciju noriu ir t.t. Man svarbiausia teslos blynams, biskvitams, tarkavimas, nereikes salia stovet ir laikyt mikserio rankose biggrin.gif Sio modelio indai yra didesni nei kitu, yra visi "bajeriai" iskyrus mesmale, kaina 469 Lt, ir kiek pasiziurejau per interneta visose parduotuvese kaina tokia pati. Neuzima daug vietos, nes pagrindinis stovas vienam indui, keiciasi tik virsutiniai asoteliai.
Isbandysiu tai parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Gal man "blondinei" kas nors gali paaiškinti kuo skiriasi mikseris nuo blenderio... blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2008 02 04, 11:20)
Gal man "blondinei" kas nors gali paaiškinti kuo skiriasi mikseris nuo blenderio...  blush2.gif  Ačiū  4u.gif

Na, blenderis ar plaktuvas yra su stikline kolba kokteiliams ruosti ir stacionarus. Suplame i inda vaisiu, sulciu ir alkoholio smile.gif ir plakame. Mikseris gali buti su dviem sepeteliais teslai maisyti ar plakti baltymus. Mikseriai buna ne stacionarus, juos galima laikant rankoje maisyti kazkokiame puode. Papildomai buna ir smulkintuvai. Paziurek www.kenwoodworld.com/ru per paieska uzdek BL745 ar HB665 ir suprasi. Ar siaip Google uzdek paieska kaip modeli.
Papildyta:
QUOTE(doovka @ 2007 12 14, 03:58)
turiu išgirtąjį nerealų brauną, bet mano svajonė kitchen aid ax.gif
http://www.kitchenai...d/7/subcatid/35

Siaip Lietuvoje yra Kenwood kombainai pusiau profesionalus KMC560, maciau akropoli. Draugai nusipirko ir labai dziaugiasi, nors brangiau kainuoja nei paprastas. Bet jei daug ruosi, tai geriau nepagaileti pinigeliu. Ten priedus ( mesmale, pjaustykle ) perki atskirai pagal savo poreikius. Paziurek Elektromarkte, ten ir video rodo apie si kombaina.
Atsakyti