Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Surfinija @ 2007 03 05, 11:43)
Už tokį Philips analogą 600W mokėjau 139Lt thumbup.gif Taip pat labai džiaugiuosi 4u.gif

o kur rasti tokį Philipsą g.gif Žiūrėjau ir topo centre, ir elektroluxse visur tik su vienu indeliu,o kad būtų didelis ir mažas smulkintuvas nėra schmoll.gif

Papildyta:
dar pasakykit ar su tuo jūsų išgirtuoju braunu žalią obuolį į tyrelę sutrina ar lieka kruopelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 09 07, 18:07)
o kur rasti tokį Philipsą g.gif Žiūrėjau ir topo centre, ir elektroluxse visur tik su vienu indeliu,o kad būtų didelis ir mažas smulkintuvas nėra schmoll.gif

Toki blenderi esu pirkusi Maximoj Akropolyje (139lt). user posted image
Labai thumbup.gif ir pakankamai tiliai dirba.
Atsakyti
bet aš noriu kad būtų mažas ir didelis indelis-smulkintuvas, kaip Brauno ax.gif
Atsakyti
O as tai susigundziau Zepter'o mikseriu.
user posted image

Man labai imponavo kad jis ergonomiskas, sudedi visus antgalius ir niekur stalciuose nepasimeta, kaip man daznai buna doh.gif Nu i aisku pagrindine funkcijos tai galima daryti ka nori: ir pipirus sumalti, ir tyreles vaikuciui darau, ir majoneza pagaminti, ir suplakti viska. O kaip uogiene fantastiskai istrina thumbup.gif tokia vientisa mase ir pagamini per kelias minutes.
Esu labai patenkinta, aisku ir kaina superine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 08 13, 16:36)
Gal kas turite tokį virtuvinį kombainą? Labai varvinu seilę žiūrėdama į jo funkcijų gausą, tik kaina didoka.
PHILIPS HR7768

Turiu....tik mano kombainas su sulčiaspaude. Kai pirkau galėjau rinktis...arba su sulčiaspaude arba su mėsmale. Man tuo laiku reikėjo sulčiaspaudės. Tai ir įsigijau. doh.gif
Sultis spaudžiau du kartus, daržoves smulkinau kelis kartus (ir tai buvo svogūnai)., kiti peiliai dar net neišpakuoti. blush2.gif

Atsakyti
user posted image
mano toks ir labai patenkinta thumbup.gif ,o dar gerai kad galima nusipirkt bulvem tarkuot peiliuka.
user posted image

Ir dar toki turiu,tai jis pas mane dirba kiekviena diena,ir vyrui varske trinu,ir mazei kokia tyrele,nes dideli kombaina neapsimoka naudot,nes reikia poto plaut. 4u.gif
Atsakyti
reikia aparato bulvems tarkuoti, gal galit koki parekomenduoti, nebrangu nes pagrindine funkcija man reikalinga bulviu tarkavimas.

QUOTE(vanessa @ 2007 12 03, 22:38)
reikia aparato bulvems tarkuoti, gal galit koki parekomenduoti, nebrangu nes pagrindine funkcija man reikalinga bulviu tarkavimas.

ar toks aparatas sutarkuotu bulves? blush2.gif
gal kas gali patarti labai rekia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 09 18, 19:36)
O as tai susigundziau Zepter'o mikseriu.

drinks_cheers.gif tikrai neblogas daiktas,mama toki turi,tik tiek,kad talpa nera didele.
As naudojuos RONIC firmos,daiktas superinis,daro viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 10 11, 16:15)
user posted image

Ir dar toki turiu,tai jis pas mane dirba kiekviena diena,ir vyrui varske trinu,ir mazei kokia tyrele,nes dideli kombaina neapsimoka naudot,nes reikia poto plaut. 4u.gif

aš turiu kitokį, bet buvau nusižiūrėjus tokį (Philps HR 1364/00)kai rinkausi sau,tai dar pasinaudojau 15proc maximos taikoma nuolaida ir nupirkau tokį mamai kalėdoms bus dovana thumbup.gif
gal nesupyks kitos už mano pasidalintą info,gal nepalaikys reklama, bet jei kam reikia, tai manau puikus kainos ir kokybės santykis- šiaip maximoj jis kainuoja 139,bet jau kokią sav kai jo akcija ir kainuoja 99,99 čia Šilainių maximoj, kitose kaip nežinau, nes akcijas labai įv padaro), o dar su nuolaida gavos 85LT thumbup.gif pigiau nebūna, plius kad dar ir šluotelė plakimui yra thumbup.gif
2m garantiją davė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 11 gruodžio 2007 - 15:20
QUOTE(Kristiniux @ 2007 12 11, 15:18)
aš turiu kitokį, bet buvau nusižiūrėjus tokį (Philps HR 1364/00)kai rinkausi sau,tai dar pasinaudojau 15proc maximos taikoma nuolaida ir nupirkau tokį mamai kalėdoms bus dovana thumbup.gif
gal nesupyks kitos už mano pasidalintą info,gal nepalaikys reklama, bet jei kam reikia, tai manau puikus kainos ir kokybės santykis- šiaip maximoj jis kainuoja 139,bet jau  kokią sav kai jo akcija ir kainuoja 99,99 čia  Šilainių maximoj, kitose kaip nežinau, nes akcijas labai įv padaro), o dar su nuolaida gavos 85LT thumbup.gif pigiau nebūna, plius kad dar ir šluotelė plakimui yra thumbup.gif

o kaip dar tą 15 proc.nuolaidą gavai g.gif Kažkaip akcijinėm prekėm lyg nuolaidos netaiko verysad.gif bėgsiu ryt ir aš žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2007 12 11, 15:18)
gal nesupyks kitos už mano pasidalintą info,gal nepalaikys reklama, bet jei kam reikia, tai manau puikus kainos ir kokybės santykis- šiaip maximoj jis kainuoja 139,bet jau  kokią sav kai jo akcija ir kainuoja 99,99 čia  Šilainių maximoj, kitose kaip nežinau, nes akcijas labai įv padaro), o dar su nuolaida gavos 85LT thumbup.gif pigiau nebūna, plius kad dar ir šluotelė plakimui yra thumbup.gif

nagi patikrinau-Akropolio maximoj tas su šluotele 149 lt, tai kad ir 15 proc.nuolaidą pritaikius nekas gaunasi.Gal reik spaust į Šilainius g.gif Bet aš įsivaizdavau kad visose maximose vienodos kainos ir akcijos...Tai kaip ten iš tikrųjų verysad.gif
gal kuri prabėgot pro mikserius ir atkreipėt dėmesį-informuokit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukas: 13 gruodžio 2007 - 21:55
turiu išgirtąjį nerealų brauną, bet mano svajonė kitchen aid ax.gif
http://www.kitchenai...d/7/subcatid/35
Atsakyti