Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

user posted image
Aš tokį naudojau kai pirmą vaiką auginau.Nepakeičiamas dalykas thumbup.gif Dabar turiu daug mažesnį ir praktiškesnį.Indelis daug mažesnis dedasi ir jame sumalu viską, dar karštą, ir iš to pačio indelio maitinu.Peiliukai tie nusisuka ir lieka tik indukas.Na, žodžiu greita, patogu ir praktiška.Mano mažius tai su šakute trintos košytės daržovių nelabai valgė, nors ir per sietelį dar pertryniau, tačiau kai su tuo smulkintuviu sumalu, tai valgo kaip reikiant thumbup.gif O kas liečia mėsytės susmulkinimą, tai net neįsivaizduoju kaip be tokio daikto paruosčiau tokiam mažiukui ją valgymui doh.gif O smulkinu tiek, kol gaunu vientisą masę.Ilgai tai tikrai nereik, greit juk ten viską sumala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkė @ 2007 07 29, 15:18)
user posted image
Aš tokį naudojau kai pirmą vaiką auginau.Nepakeičiamas dalykas  thumbup.gif Dabar turiu daug mažesnį ir praktiškesnį.Indelis daug mažesnis dedasi ir jame sumalu viską, dar karštą, ir iš to pačio indelio maitinu.Peiliukai tie nusisuka ir lieka tik indukas.Na, žodžiu greita, patogu ir praktiška.Mano mažius tai su šakute trintos košytės daržovių nelabai valgė, nors ir per sietelį dar pertryniau, tačiau kai su tuo smulkintuviu sumalu, tai valgo kaip reikiant thumbup.gif O kas liečia mėsytės susmulkinimą, tai net neįsivaizduoju kaip be tokio daikto paruosčiau tokiam mažiukui ją valgymui doh.gif O smulkinu tiek, kol gaunu vientisą masę.Ilgai tai tikrai nereik, greit juk ten viską sumala bigsmile.gif

Ir nelieka jokių gabaliukų, net mėsytės? bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai ne thumbup.gif Gaunas masė tokia, kaip parduotuvėj pirktų tyrelių su mėsa.Žodžiu, dalykas nepamainomas thumbup.gif Ir kruopas labai gerai sumala, ir vaikučiui valgyt skanu, jokių gumuliukų ir rutuliukų, tiesiog košytė.... smile.gif Tikrai verta atgailėti pinigėlius ir nereiks kruopų su kavamalėm malt, o kaip mėsas ruošia mažiukam mamos be jų, tai net nežinau... doh.gif O vėliau bus galma kokteilių darymam panaudot, ką vyresni vaikai mėgsta, ir ne tik jie, manau.. ax.gif
Atsakyti
Labas mamytes.As gal truputi ne i tema,bet norejau paklausti iki kokio laiko malete su blenderiu savo mazyliams kosytes g.gif
Atsakyti
Savo dukrai kiek laiko maliau tai tikrai nepamenu, o mažąjam manau malsiu tol, kol nebus pakankamai dantukų, kad galėtų jau pats pakramtyti.Manau per ilgai duot tokį sumaltą maistą gal negerai g.gif Paskui tingės arba nemokės patys kramtyt kur nors išėję iš namų.. doh.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokį virtuvinį kombainą? Labai varvinu seilę žiūrėdama į jo funkcijų gausą, tik kaina didoka.
PHILIPS HR7768 (kaina 989lt)
user posted image
Galingumas - 1000 W;
2,5 l talpos indas;
Maišytuvo talpa 1.5l ;
Elektroninis valdymas su trumpalaikiu greičio padidinimu. Komplekte yra šie priedai: mėsos pjaustymo peilis, 3 daržovių pjaustyklės (šiaudeliams, griežinėliams), plakimo ir maišymo antgaliai, mėsmalė. Mėsmalės pajėgumas 1.3kg mėsos per minutę;
2 smukinimo diskai;
Atskirai galima nusipirkti peilius: gruzdintoms bulvėms pjaustyti ir bulvėms trinti.

O gal pakanka paprastesnio? g.gif Atrodo ir vienas būtų gerai, ir kitas blush2.gif

Kokios virtuvinio kombaino funkcijos jums reikalingiausios? Kokias dažniausiai naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 13 rugpjūčio 2007 - 15:38
as tai toki, tik paprastesni turiu (gal 850W)- yra kokteiline ir kitoj pusej tas puodas su rankena. tai naudoju kokteiline kokteiliams, minkstoms uogoms su cukrum sumalt, o ta puoda naudoju farsui daryti (ilgiau pamali-farsas, trumpiau- kapota mesa, taip kad kam ta mesmale dar plius reikalinga nzn). bandziau tesla ten daryt, tai daugiau vargo plaunant doh.gif , pasiimu paprasta mikseri ir tiek.
siaip tai as ji pirkau sultims spaust, bet nieko jis nespaudzia (pvz morku, burokeliu), uzsikemsa ir stoja. verysad.gif net tie dantukai palinko, vezem i taisykla (Kareiviu g. Vln), tai sake, kad cia ne sulciaspaude, vienzo zaisliukas. jei sultims tai labiau braun patare.
Atsakyti
Man per Kalėdas Senis Šaltis padovanojo PHILIPS HR 7768. Na aš tokia patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Naudoju beveik kasdien. Tai mėsa malu, tai vaikai kokteilius plaka, tai aš tirštsriube darau, tai salotas pjaustau ir masę omletui ar apkepui maišau, tiesa, tik tešlos neminkiau. O dėl sulčiaspaudės, kad bloga, tai netiesa. Nes aš po operacijos, tai dabar kasdien sultis spaudžiu iš morkų ir žalių burokėlių, o vaikam obuolių, apelsinų, vynuogių pridedu ir niekas neužsikemša. Aš tik praskalauju po vandeniu ir tiek.
Žodžiu, virš pusmečio ekspluatuoju pilnu pajėgumu ir jokių problemų.

SUPERINIS DALYKAS
Atsakyti
QUOTE(Laineris @ 2007 08 21, 14:13)
Man per Kalėdas Senis Šaltis padovanojo PHILIPS HR 7768. Na aš tokia patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Naudoju beveik kasdien. Tai mėsa malu, tai vaikai kokteilius plaka, tai aš tirštsriube darau, tai salotas pjaustau ir masę omletui ar apkepui maišau, tiesa, tik tešlos neminkiau. O dėl sulčiaspaudės, kad bloga, tai netiesa. Nes aš po operacijos, tai dabar kasdien sultis spaudžiu iš morkų ir žalių burokėlių, o vaikam obuolių, apelsinų, vynuogių pridedu ir niekas neužsikemša. Aš tik praskalauju po vandeniu ir tiek.
Žodžiu, virš pusmečio ekspluatuoju pilnu pajėgumu ir jokių problemų.

SUPERINIS DALYKAS

Aš irgi juo patenkimta thumbup.gif nebandžiau tik mikserio turbūt mastau.gif
Atsakyti
Reiktų man irgi kombainą įsigyt, tada dar bulvių tarkavimo mašiną ir visa virtuvė būtų sukomplektuota. Tik aš gal kokia nenormali, man labai nepatinka rinktis, svarstyti, galvoti... Morališkai pavargau, kol išsirinkau visą buit.techniką, tai kombainui jau pritrūko jėgų biggrin.gif tik konsultantas sakė orientuotis į maždaug tūkstančio litų kainą, apytikliai tokios vertės kombainai jau turi max funkcijų ir kokybė gera... Tai užsukau čia pasiskaitinėt atsiliepimų, gal gi pavyks pagal juos kažką man išsirinkt... bet taip atrodo, kad kombainas tai mėsmalės ir mikserio hibridas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otina: 23 rugpjūčio 2007 - 19:41
Pati nebandžiau, nes turiu bulvių tarkavimo mašiną, bet girdėjau, kad su kombainu galima "bulves sutarkuoti". Jie sulčiaspaudėje spaudžia iš bulvių sultis ir talpoje, kur renkasi nuospaudos, susirenka jau išspaustas tarkis. O krakmolas nusėda sultyse. Reikės kada pabandyti.
Atsakyti
Paskaičiusi jūsų atsiliepimus apie virtuvinį kombainą PHILIPS HR7768 susigundžiau ir su vyru nusipirkom jį 4u.gif Jau knietį išmėgintį jį smile.gif
Atsakyti