Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Elektromarket maciau nauja K266 kaina 939
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 06 27, 10:15)
ir man idomu  biggrin.gif Siaip su brangiausiu galvojam, kad mums reikia tik gero mikserio, blenderio ir tiek, tai greiciausiai imsim Zepter Mixsy, bet cia dar ne galutinai  biggrin.gif

REkomenduoju Brauną 6550
user posted image

{usę metų turiu ir neatsidžiaugiu. Naudoju daug kam: padažams, malu mėsytę, grybus, daržoves kotletams, smulkinu ledukus kokteiliams, darau užtepėles, smulkinu riešutus, maliau kavos pupeles kelis kartus (nors rašo, kad nelabai tinka, ale.... dėl poros kartų gal nieko blogo neatsitiks), labai gerai gaunas kugeliukas arba bulviniai blynai: sumeti bulves į tą didelį indą ir susimala. Tada dedi kiaušinio ar dar ko ir kepi thumbup.gif: . Žodžiu tikrai pirkčiau dar kartą. Vienintelis priekaištas: kai mali mėsą ar grybus kotletams - reikia dėti po nedaug ir malti per kelis kartus. Bet man tai ... irnesakyk.gif anoks čia ir vargas.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 07 04, 20:24)
REkomenduoju Brauną 6550

Cia gal tikrai ne ka blogesnis, o tikriausiai- pigesnis, sprendimas toms, kas masto apie MIXSy.As siandien arba ryt pirksiu Kenwood KM266.Vis delto nusprendziau, kad kadangi neturiu jokiu virtuviniu ,,pricindalu" (neseniai issikrasusciau is tevu), tai reikia viska nusipirkti vienu ypu.O ir nuolaida gausiu nemaza - 865Lt kainuos...Kai isbandysiu, parasysiu.
Atsakyti
elektromarkte uzmatem labai nebloga Kenwood Chef KMC 560 (berods tokios raides, bet nesu isitikinusi) virtuves kombaina, tik jo kaina 1650 lt, bet man patiko - visas lieto metalo, pats puodas metalinis, galingumas 1000W, ir toks pakankamai aptakus, jokiu nereikalingu issikisimu, kaip tarkim Philips ir pan...
Mielai toki isigyciau.. biggrin.gif Dar sprendziam su brangiausiuoju...
atrodo va taip:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 09 liepos 2007 - 13:16
QUOTE(lipke @ 2007 07 09, 09:48)
Cia gal tikrai ne ka blogesnis, o tikriausiai- pigesnis, sprendimas toms, kas masto apie MIXSy.As siandien arba ryt pirksiu Kenwood KM266.Vis delto  nusprendziau, kad kadangi neturiu jokiu virtuviniu ,,pricindalu" (neseniai issikrasusciau is tevu), tai reikia viska nusipirkti vienu ypu.O ir nuolaida gausiu nemaza - 865Lt kainuos...Kai isbandysiu, parasysiu.

O kaip galima tokia nuolaida gauti, ar isskirtinai VIP ax.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2007 07 10, 08:45)
O kaip galima tokia nuolaida gauti, ar isskirtinai VIP ax.gif  blush2.gif ?

cia per pazystama -jis senukuose dirba, tai jie turi nuolaidas (tiesa, skirtingas) visoms prekems. Tai permastyk, gal kas is pazystamu senukuose dirba.

O as jau turiu KM 266 - vakar pirkau.Spejau isbandyti vaisiu ir darzoviu (ne citrusiniu) sulciaspaude, peilius, plaktuva (ne kokteiline, o ta dubeni), kapokli ir viskas:)Isvados:

1.Sulciaspaude ne itin suzavejo, nes paliko keleta ,,skeveldru" obuolio neispaustu.Siaip is 4 vidutinio dydzio obuoliu isspaude beveik dvi stiklines sulciu.
2.Tarkavom bulves su ,,burokine" tarka (paskui kepem ant keptuves) - labai patenkinta, liko gal tik vienas gabalelis nesutarkuotas (paskutines bulves)
3.Visi peiliai pjausto gerai, jokiu gabalu nepalieka.
4.Plakem omletui kiausini su pienu - irgi viskas puiku, veikia taip, kaip tikejausi.
5.Sulciaspaude - gana triuksminga, bet, kiek supratau, kol kas visi gaminami ,,aparatai" , kurie bent kiek galingesni, nera ypatingai tylus.
6.Pats kombainas vietos nedaug uzima, bet visiems priedams tai reiketu nusimatyti kokia vietike:)

Tai va. Siandien gaminsiu tirsta pievagrybiu sriuba:)Ir apelsinus su citrusiniu vaisiu sulciaspaude pameginsiu isspausti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 10 liepos 2007 - 12:58
nu va, neisbandyta liko dabar jau tik mesmale ir su kapokle nebandziau mesos kapoti (tik svogunus).Tai isvados lieka tos pacios - ,,silpniausia" sio kombaino vieta - vaisiu ir darzoviu (ne citrusiniu) sulciaspaude.Nes citusiniu - veikia kaip laikrodukas, viena pusele gal per 20 sekundziu isspaudzia, ir labai svariai.
Svogunus kapoja irgi puikiai, sriuba (pievagrybiu) kokteilineje sutryne irgi idealiai, sriubyte gavosi visiskai tokia pat, kaip ,,Cili" - uzbarsciau skrudintais batono kubeliais ir pelesinio surio gabaliukais.Na, bet cia jau tema receptu skyreliui.

Jei dar kas idomu, klauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 11 liepos 2007 - 09:51
Kadangi daug domejaisi, tai kiek duotum balų įvertinus kainos ir kokybės santykį?
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2007 07 11, 11:33)
Kadangi daug domejaisi, tai kiek duotum balų įvertinus kainos ir kokybės santykį?

gal kokius 8-9, bet kandidatu i aukstesnius ivertinimus irgi nerasciau...
Atsakyti
teks man turbūt persiprašyti savo Philipsiuko, nes sulčiaspaudę pasirodo neteisingai sudėdinėjau - aš sudėdavau visą ir tada ant pagrindinės dalies dėdavau, o po ilgų eksperimentų paaiškėjo, kad reikia visas dalis po vieną krauti tiesiai ant motorinės dalies ir taip surinkt. Beja išsiaiškinau dar vieną dalyką - irgi eksperimentai padėjo lotuliukas.gif - pasirodo sulčiaspaudė tikrai gerai spaudžia morkas, burokėlius, obuolius - kitaip sakant ne citrusus - o tas šlapumas, kuriuo anksčiau skundžiausi, būtent iš citrusų - bet šiaip ši sulčiaspaudė ir nėra skira citrusams. Taigi galiu pasakyti kad savo 7768 esu visiškai dabar jau patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Na aš pirkau PHILIPS pirmąjį tai po 2 mėn nusprogo, tad davė keistis į kitą Topocentras tai pasiėmiau Braun ir iki šiol juo labai džiaugiuos. Ir kasdieniniam maisto gamybai priverčia, na aš ėmaiu su tokiu dar puodu su dideliais peiliais tai ir svogūną ir morką smulkinu jame, ir riešutukus, na žodžiu superinis dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Aš viską trinu su PHILIPS kombainu, galvojau reikės blenderio, bet pasirodo kombainas-visagalis, kai buvo visai mažuliukė viską sutrindavau iki tokios piurė su kokteiline, kuri turi peiliukus (net ir mėsytę iki nematomų gabaliukų sutrina), o dabar tiesiog su kapokle košytes sukapoju, gaunasi lygiai tokia kaip pirktinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tequila: 24 liepos 2007 - 18:06