Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Surfinija @ 2007 03 15, 11:30)
Na jau, na jau... Galima savo mėgstamą prietaisą girti (jaučiasi tikrai, kaip stipriai jadzka patenkinta savo Braunu - tikrai džiaugiuosi už tave) , bet saiko pojūtis turi būti... Ir tyres kombainas daro, ir sriubą gali trintą pasidaryti, ir užtepėles taip pat mirksiukas.gif Kai kurie kombainai turi ir atskirą indą su spec. peiliukais kokteiliams plakti (mūsų AEG turi). Nereikia dezinformuoti. Vienintelis minusas kombaino, kad plovimo daugiau (jei produktų kiekis nedidelis tiesiog patogiau blenderis). Tik dėl šios priežasties turėdama kombainą dar ir blenderį pirkau. Funkcijų neginčytinai turi daugiau kombainas.

Blenderis man labiau patinka dėl kompaktiškumo ir kad plaut manau papraščiau. O kokių funkcijų daugiau turi kombainas, ko su blenderiu nepadarysi? (Na čia aišku priklauso nuo kombaino ir nuo blenderio kokį pasirinksi, bet tarkim palyginimui imu blenderį su visais priedais ir kombainą su visais priedais.)
Tarkim tavo Surfinija AEG ką atlieka ir kiek kainuoja jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
Taip, sutinku, kad sriubą iš puodo į kombainą pilstyti nepatogu, daugiau indų reikia plauti (vėl ta pati priežastis, dėl ko pirkau ir blenderį biggrin.gif ), bet kad kombainas ją sutrina blogiau... g.gif Gal čia kaip koks, arba gal aš ne tokia išranki smile.gif Man maniškis trina puikiai. Beje, kodėl sriubą reikia trinti kokteilinėje? Aš ją trindavau su plastikiniu peiliu pagrindiniame puode.

QUOTE(Ferrari @ 2007 03 15, 13:42)
Blenderis man labiau patinka dėl kompaktiškumo ir kad plaut manau papraščiau. O kokių funkcijų daugiau turi kombainas, ko su blenderiu nepadarysi?  (Na čia aišku  priklauso nuo kombaino ir nuo blenderio kokį pasirinksi, bet tarkim palyginimui imu blenderį su visais priedais ir kombainą su visais priedais.)
Tarkim tavo Surfinija AEG ką atlieka ir kiek kainuoja jei ne paslaptis?  4u.gif

Na, mano AEG senučiukė. Jai jau >10 metų. Kiek kainavo negaliu pasakyti, nes ir laikai buvo ne tie, o ir gavau aš ją dovanų iš artimųjų (nepatogu buvo klausti blush2.gif ). Su kombainu galiu pasidaryti tešlą ne tik blyninę, bet ir kočiojamą ar trupininę, galiu susipjaustyti daržoves ar vaisius skirtingo storio (pas mane yra 2 storiai) griežinėliais, riekutėm (agurką, svogūną, grybą ir kt.). Kai kurie kombainai dar turi tokį prisukamą peiliuką (aš jo neturiu) prie pjaustymo-tarkavimo disko, tai galima su juo bulves supjaustyti kaip fri. Dar su kombainu galima sutarkuoti įvairaus dydžio šiaudeliais vaisius ir daržoves (kaip "burokine" tarka arba smulkesne) ir susitarkuoti bulves kaip "bulvine" tarka bulvių plokštainiui (ar blynams). Dar yra pas mane plastmasinis peilis, tai su juo galima uogas ar kūdikių maisteliui skirtas daržoves virtas, vaisius smulkinti (nėra visiškai sąlyčio su metalu, tai protingi žmonės sako, kad vitaminų daugiau išlieka). O kitos funkcijos visos tokios pačios kaip blenderio. Nežinau kaip ten su ledu - niekada nemėginau, reikėtų gal kada instrukciją išsitraukti ir pavartyti - galima ar ne. Tiesiog niekad neprireikė. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ačiukas
Daugmaž aišku - su blenderiu daržovių nesupjaustysiu ir bulvių nesutarkuosiu....
Oi kaip sunku apsispręsti. wacko.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 15 kovo 2007 - 19:17
QUOTE(Ferrari @ 2007 03 15, 20:15)
4u.gif  ačiukas
Daugmaž aišku - su blenderiu daržovių nesupjaustysiu ir bulvių nesutarkuosiu....
Oi kaip sunku apsispręsti.  wacko.gif

Susmulkinti gali, jei su priedais tas blenderis. Bulves irgi plokštainiui susmulkina. Kepiau, thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(babyte @ 2007 03 09, 20:44)
Nu va vakar cia pasiklausinejau ir siandien isigijau Philipsa H1371, nu tipo sake, kad galingas, sumals man ir zalia ir virta mesa. Nu vienzo geras dalykas, sake.  Topo centre tokiu Braun net nemaciau.
Nieko, per savaitgali bandysim issiaiskinti visus tuos jo pliusus ir pasigirsim, kaip sekes mirksiukas.gif

Tai va pagaliau isbandziau savo naujaji aparata. bigsmile.gif Tai visai neblogai sakyciau kaip pirmam kartui pasiseke. Virta triusiena kuo puikiausiai susmulkino - sumale, darzoves irgi viskas ok. Tik va is bulviu tai toookia tasi mase gavosi, matyt reikia ranka atmust ir mazesni galinguma gal naudot?
Patarkit, kas cia zinot kas ir kaip. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(babyte @ 2007 03 17, 19:53)
Tai va pagaliau isbandziau savo naujaji aparata. bigsmile.gif Tai visai neblogai sakyciau kaip pirmam kartui pasiseke. Virta triusiena kuo puikiausiai susmulkino - sumale, darzoves irgi viskas ok. Tik va is bulviu tai toookia tasi mase gavosi, matyt reikia ranka atmust ir mazesni galinguma gal naudot?
Patarkit, kas cia zinot kas ir kaip.  aciuks.gif

Tikrai ant lėtesnio greičio. Bent jau aš praktiškai ant minimalaus plaku. Įpilu pieno, įdedu sviesto ir kiaušinį žalią. tada labai gerai susiplaka ir gaunasi puri labai.
Atsakyti
Merginos gelbėkit, tai leliukų maisteliui blenderis geriau?
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2007 03 19, 19:25)
Merginos gelbėkit, tai leliukų maisteliui blenderis geriau?

Geriau uz ka?
O kad patogu, tai tikrai mirksiukas.gif . Nors as dar tik keleta kartu nusipirkus spejau panaudot, bet thumbup.gif .O dar lengva plauti, nedaug vietos uzima.
Atsakyti
Aš tai nelabai suprantu kas tas blenderis, Senukų prekių kataloge tokio neradau, bet kaip suprantu tai plakiklis.
Aš ir mąstau, kombainas irgi tokia fnkciją atlieka, bet tikriausiai plaut ir surinkt jį užims daug laiko, o blenderis tai tik toks kotas???
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2007 03 20, 14:19)
Aš tai nelabai suprantu kas tas blenderis, Senukų prekių kataloge tokio neradau, bet kaip suprantu tai plakiklis.
Aš ir mąstau, kombainas irgi tokia fnkciją atlieka, bet tikriausiai plaut ir surinkt jį užims daug laiko, o blenderis tai tik toks kotas???

Senuku kataloge jie vadinasi Maišytuvai (mikseriai) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyte: 20 kovo 2007 - 19:09
QUOTE(jadzka @ 2007 02 24, 18:49)
Maniškis Braunas.
user posted image
Nepamainomas. Kasdien vis labiau ir labiau džiaugiuosi  bigsmile.gif  Malu mėsą juo, plauku kokteilius darau srtiubas, užtelėles sumuštiniams ir t.t.t.t Pirkčiau ir dar kartą tikrai ir būtent tokį. Na, gal dar su priedais: vakuminiais indeliais.

Na va isigyjau ir as toki tik be to didelio induko. Tai dabar reikia galvoti ka su juo dar galima datyti? g.gif Gal kas turit kokiu receptu ka dar darot su blenderiais?
Atsakyti
mes pirmaji isigijom, kai prasidejo visos kosytes, po geru metu antraji gavom dovanu doh.gif .Tai pirmasis puikiai tarnavo remontuose, pvz klijus tapetams maisant ax.gif o su tuo antruoju, shustresniu, iki siol sriubas pertrintas darau-liux aparatas! thumbup.gif
Atsakyti