Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Will @ 2007 03 05, 17:44)
Su visomis tomis dalimis?  unsure.gif  g.gif

Blenderis su mažais peiliukais+šluotelė+peilis su indeliu+didelis indas kokteiliams su rankena ir dangteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 09 kovo 2007 - 18:32
Nu va vakar cia pasiklausinejau ir siandien isigijau Philipsa H1371, nu tipo sake, kad galingas, sumals man ir zalia ir virta mesa. Nu vienzo geras dalykas, sake. Topo centre tokiu Braun net nemaciau.
Nieko, per savaitgali bandysim issiaiskinti visus tuos jo pliusus ir pasigirsim, kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyte @ 2007 03 09, 20:44)
Nieko, per savaitgali bandysim issiaiskinti visus tuos jo pliusus ir pasigirsim, kaip sekes mirksiukas.gif

Na, ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 24, 19:49)
Maniškis Braunas.
user posted image
Nepamainomas. Kasdien vis labiau ir labiau džiaugiuosi  bigsmile.gif  Malu mėsą juo, plauku kokteilius darau srtiubas, užtelėles sumuštiniams ir t.t.t.t Pirkčiau ir dar kartą tikrai ir būtent tokį. Na, gal dar su priedais: vakuminiais indeliais.

Mano Braunas panasus, bet senesnis. Turiu jau 7 metus. Kiekvieną dieną dėkoju Kalėdų seniui, kad jį atnešė smile.gif Puikus daiktas!
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 09, 08:46)
Iš jo kol kas nebandžiau tik ledukams smulkinti. Bet kad nebuvo progos. Laukia vasaros kai gaiminsiu kokteilius  wub.gif  Mėsa labai gerai susismulkina, praktiškai iki vientisos masės. Galingumo neatsimenu, bet tikrai per akis. Yra turbo rėžimas, greičiai iki keturiolkos.
Aš manau, kad jis vertas tų pinigų. Tikrai pirkčiau iį lygiai tokį pat su visais priedais. Man iš viso komplekto tik šluptelė praktiškai nereikalinga, o smulkintuvai ir mažas ir didelis ir ledukų smulkintuvas ir pats blenderis ir kokteiliams plakimo indas tikrai reikalingi. Superinis daiktas.

o tai tas didelis indas tai kokteilinė? Ar dar jisai kokias funkcijas turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 03 13, 19:10)
o tai tas didelis indas tai kokteilinė? Ar dar jisai kokias funkcijas turi?  ax.gif

Tinka kokteiliams, ledukams smulkinti, mėsai malti, daržovėms smulkint ir t.t.t
Atsakyti
Merginos gal kas galit palygint ir patart ką geriau pirkti - blenderį ar kombainą. Aš labiau norėčiau blenderio, o vyras sako šimtą litų dadėjus galima kombainą nusipirkti. g.gif
Man atrodo kombainas gerokai daugiau vietos užima? O kokias funkcijas atlieka ko neatlieka blenderis?
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 03 14, 20:22)
Merginos gal kas galit palygint ir patart ką geriau pirkti - blenderį ar kombainą. Aš labiau norėčiau blenderio, o vyras sako šimtą litų dadėjus galima kombainą nusipirkti.  g.gif
Man atrodo kombainas gerokai daugiau vietos užima? O kokias funkcijas atlieka ko neatlieka blenderis?

Kombainas priklausomai nuo komplektacijos.... įvairiai pjausto daržoves, minko tešlą, mala mėsą ir pan.

Šiaip tai pirkt reikia tą, kuris reikalingesnis. Pvz man daržovių pjaustyt nereikia, nes porai morkų ir bulvių sujaustyt į sriubą tikrai neverta jungti aparato, o kai pagalvoji, kad dar plauti reiks..... Salotoms... irgi - kiek tereikia tų daržovių. O jei nori gamint tešlą... nu jei blenderis su priedais tuo dideliu uzbonu - manau, kad galima ir tešlą suminkyt. O su pagrindiniu (kočėlu) labai puikiai susiplaka blynams tešla ir biskvitui.
O kombainas nepagamins trintos sriubos, tyrelės, užtepėlės sumuštiniams ir pan. Dar dažniausiai nesmulkina ledukų kokteiliams ir pan. Nelabai pasidarysi kokteilį mano firminį (iš pieno, vaisiaus kokio ir dribsnių, jis man tobulas pusryčiams).
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 15, 09:29)
O kombainas nepagamins trintos sriubos, tyrelės, užtepėlės sumuštiniams ir pan. Dar dažniausiai nesmulkina ledukų kokteiliams ir pan. Nelabai pasidarysi kokteilį mano firminį (iš pieno, vaisiaus kokio ir dribsnių, jis man tobulas pusryčiams).

Na jau, na jau... Galima savo mėgstamą prietaisą girti (jaučiasi tikrai, kaip stipriai jadzka patenkinta savo Braunu - tikrai džiaugiuosi už tave) , bet saiko pojūtis turi būti... Ir tyres kombainas daro, ir sriubą gali trintą pasidaryti, ir užtepėles taip pat mirksiukas.gif Kai kurie kombainai turi ir atskirą indą su spec. peiliukais kokteiliams plakti (mūsų AEG turi). Nereikia dezinformuoti. Vienintelis minusas kombaino, kad plovimo daugiau (jei produktų kiekis nedidelis tiesiog patogiau blenderis). Tik dėl šios priežasties turėdama kombainą dar ir blenderį pirkau. Funkcijų neginčytinai turi daugiau kombainas.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 03 15, 12:30)
Na jau, na jau... Galima savo mėgstamą prietaisą girti (jaučiasi tikrai, kaip stipriai jadzka patenkinta savo Braunu - tikrai džiaugiuosi už tave) , bet saiko pojūtis turi būti... Ir tyres kombainas daro, ir sriubą gali trintą pasidaryti, ir užtepėles taip pat mirksiukas.gif Kai kurie kombainai turi ir atskirą indą su spec. peiliukais kokteiliams plakti (mūsų AEG turi). Nereikia dezinformuoti. Vienintelis minusas kombaino, kad plovimo daugiau (jei produktų kiekis nedidelis tiesiog patogiau blenderis). Tik dėl šios priežasties turėdama kombainą dar ir blenderį pirkau. Funkcijų neginčytinai turi daugiau kombainas.

na aš kalbu apie tuos, kurie kainuoja maždaug 100 lt. daugiau nei blenderis. Taigi - 350 lt. Va jie tikrai nieko per daug ypatingo ir nedaro. Gal ir yra kokteilinė, ale kaip nepatogu joje plakti sriubą.
Atsakyti
Aš irgi turiu kombainą, bet nusipirkau ir blenderį - sriuboms trinti, nes labai nepatogu iš puodo perpilinėti sriubą į kombaino indą ir tada ja trinti. Ir lyginant, tai su blenderiu daug geriau sutrina, nei su kombaino peiliais. 4u.gif
O kas turi leliukų, tai iš viso manau, kad nepakeičiamas daiktas, nei plauti daug reikia, nei vietos užima.
Beje, nustebau, kad galima su juo ledukus trinti g.gif Reiks pabandyti, nes su komabinu nesigauna. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 15 kovo 2007 - 11:41
QUOTE(Kozete @ 2007 03 15, 12:40)
Aš irgi turiu kombainą, bet nusipirkau ir blenderį - sriuboms trinti, nes labai nepatogu iš puodo perpilinėti sriubą į kombaino indą ir tada ja trinti. Ir lyginant, tai su blenderiu daug geriau sutrina, nei su kombaino peiliais. 4u.gif
O kas turi leliukų, tai iš viso manau, kad nepakeičiamas daiktas, nei plauti daug reikia, nei vietos užima.
Beje, nustebau, kad galima su juo ledukus trinti  g.gif Reiks pabandyti, nes su komabinu nesigauna. smile.gif

LEdukus ne su tuo "kočėlu". Yra specialus priedas ....
Atsakyti