QUOTE(Ferrari @ 2007 03 14, 20:22)
Merginos gal kas galit palygint ir patart ką geriau pirkti - blenderį ar kombainą. Aš labiau norėčiau blenderio, o vyras sako šimtą litų dadėjus galima kombainą nusipirkti.
Man atrodo kombainas gerokai daugiau vietos užima? O kokias funkcijas atlieka ko neatlieka blenderis?
Kombainas priklausomai nuo komplektacijos.... įvairiai pjausto daržoves, minko tešlą, mala mėsą ir pan.
Šiaip tai pirkt reikia tą, kuris reikalingesnis. Pvz man daržovių pjaustyt nereikia, nes porai morkų ir bulvių sujaustyt į sriubą tikrai neverta jungti aparato, o kai pagalvoji, kad dar plauti reiks..... Salotoms... irgi - kiek tereikia tų daržovių. O jei nori gamint tešlą... nu jei blenderis su priedais tuo dideliu uzbonu - manau, kad galima ir tešlą suminkyt. O su pagrindiniu (kočėlu) labai puikiai susiplaka blynams tešla ir biskvitui.
O kombainas nepagamins trintos sriubos, tyrelės, užtepėlės sumuštiniams ir pan. Dar dažniausiai nesmulkina ledukų kokteiliams ir pan. Nelabai pasidarysi kokteilį mano firminį (iš pieno, vaisiaus kokio ir dribsnių, jis man tobulas pusryčiams).