Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Will @ 2007 02 24, 20:12)
O kaip jis mėsą mala? Sukapoja ar sumala kaip mėsmalė?  g.gif

Na jis kažkaip... man susimala smulkiau nei mėsmale. nors man taip patinka ax.gif o patogu, kad galima sumesti ir kiaušinius ir bulką arba manus tuo pačiu ir paskui labai patogu: imi ir kepi.
Nors išvis, faršo man gali ir nebūt.. DAugiau naudoju grybų malimui (irgi kotletus darau), arba kopūstų ir morkų malimui, taip pat kotletukams.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 24, 19:50)
Na jis kažkaip... man susimala smulkiau nei mėsmale. nors man taip patinka ax.gif  o patogu, kad galima sumesti ir kiaušinius ir bulką arba manus tuo pačiu ir paskui labai patogu: imi ir kepi.
Nors išvis, faršo man gali ir nebūt..  DAugiau naudoju grybų malimui (irgi kotletus darau), arba kopūstų ir morkų malimui, taip pat kotletukams.

Aišku, ačiū 4u.gif Daržovėms smulkinti turiu quich shef'ą, bet mėsos jis neįveikia ir tirštos sreiubos neišeina pasidaryti, tai Tavo nurodytas visai viliojančiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 24, 18:49)
Maniškis Braunas.
user posted image

o kiek toks dalykas kainuoja?

Papildyta:
pati paklausiau pati atsakau, radau jau avitelos puslapyje 309 lt
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 03 05, 11:37)

Už tokį Philips analogą 600W mokėjau 139Lt thumbup.gif Taip pat labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 03 05, 11:37)

Kitur pigiau mirksiukas.gif Aš mačiau už 260lt 4u.gif

QUOTE(Surfinija @ 2007 03 05, 11:43)
Už tokį Philips analogą 600W mokėjau 139Lt thumbup.gif Taip pat labai džiaugiuosi 4u.gif

Su visomis tomis dalimis? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 03 05, 12:43)

Tikrai nemanau,kad su visais priedais .... gal tik su vienu ar dviem g.gif:

O maniškiskainavo kažkas 250 lt.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 24, 19:49)
Maniškis Braunas.
user posted image
Nepamainomas. Kasdien vis labiau ir labiau džiaugiuosi  bigsmile.gif  Malu mėsą juo, plauku kokteilius darau srtiubas, užtelėles sumuštiniams ir t.t.t.t Pirkčiau ir dar kartą tikrai ir būtent tokį. Na, gal dar su priedais: vakuminiais indeliais.

na, o ka jis dar daro?? yra tokiu, kurie ir sultis spaudzia.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2007 03 05, 21:43)
na, o ka jis dar daro?? yra tokiu, kurie ir sultis spaudzia....  ax.gif

Sulčiaspaudę geriau jau pirkt atskirai. šitas nespaudžia. O daro daug ką... kokteilius, smulkina daržoves, mėsą ir t.t.t Smulkina ledą, trina sriubas, tyreles, košes ir t.t.
Atsakyti
As pirkau irgi blenderi maximoj kazkokios neaiskios firmos, uz 19,99 tai tarnavo NET tris menesius biggrin.gif o vakar atsisveikinau nes iskindo visas tas gelezinis strypas lauk biggrin.gif bet kai uz tokia kaina tai gal ir ilgai as ji naudoja nes kokius 3 kart dienoj maldavau biggrin.gif bet manau kita kart investuosiu i geresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 05, 22:39)
Sulčiaspaudę geriau jau pirkt atskirai. šitas nespaudžia. O daro daug ką... kokteilius, smulkina daržoves, mėsą ir t.t.t Smulkina ledą, trina sriubas, tyreles, košes ir t.t.

O ar visas dalis panaudoji? As ruosiuosi kazka panasaus nusipirkt, bet nezinau ar geriau pikt vien tik blenderi, ar su visais tais "pribumbasais"?
O ar virta mesa bandei smulkint, ar gerai susimale? Koks jo galingumas?
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 03 05, 11:43)

aš irgi neseniai tokį patį nusipirkau. Galingumas tikrai geras, ir šluotelė yra. Na aš to Braun nestudijavau, bet manau jis tokių pinigų nevertas tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyte @ 2007 03 08, 23:27)
O ar visas dalis panaudoji? As ruosiuosi kazka panasaus nusipirkt, bet nezinau ar geriau pikt vien tik blenderi, ar su visais tais "pribumbasais"?
O ar virta mesa bandei smulkint, ar gerai susimale? Koks jo galingumas?

Iš jo kol kas nebandžiau tik ledukams smulkinti. Bet kad nebuvo progos. Laukia vasaros kai gaiminsiu kokteilius wub.gif Mėsa labai gerai susismulkina, praktiškai iki vientisos masės. Galingumo neatsimenu, bet tikrai per akis. Yra turbo rėžimas, greičiai iki keturiolkos.

QUOTE(darata @ 2007 03 08, 23:58)
aš irgi neseniai tokį patį nusipirkau. Galingumas tikrai geras, ir šluotelė yra. Na aš to Braun nestudijavau, bet manau jis tokių pinigų nevertas tikrai  biggrin.gif

Aš manau, kad jis vertas tų pinigų. Tikrai pirkčiau iį lygiai tokį pat su visais priedais. Man iš viso komplekto tik šluptelė praktiškai nereikalinga, o smulkintuvai ir mažas ir didelis ir ledukų smulkintuvas ir pats blenderis ir kokteiliams plakimo indas tikrai reikalingi. Superinis daiktas.
Atsakyti