QUOTE(Dzine @ 2007 01 27, 22:08)
Noriu paklaust apie Braun blenderį, kuris su dviem smulkinimo indeliais.
Parduotuvėj konsultantė sakė, kad tas mažesnis indelis skirtas smulkinti svogūnams, česnakas, sūriui. Ar nesusitrina į piure? kaip tas susmulkinimas atrodo, ar pan. kaip su burokine tarka sutarkuota?
Žadu pirkti, tai galvoju, ar reikia man tų indelių ar ne
Aš turiu su abiem indukais. Na tas mažas - taip, galima smulkint visokius svogūnus, česnakus. Susmulkina tikrai gerai, o dėl košės... viskas priklauso nuo to kiek laiko tu malsi.
Mes tą mažą indą naudojam sumuštinių užtepams (kaip Kėdainių yra tunas sumuštiniams su žirneliais ir majonezu....) labai skanu. Arba viską kas lieka sumali, įmeti majonezo kokio ir tepi ant sumuštiakų. Dar varškę su uogom ištrinti galima jei nedaug reikia. Ir puikiai smulkina vaisius kai nori pasidaryti tuos sluoksniuotus trintų vaisių kokteilius
Dar tas mažas indelis tobulas mažiems vaikams košytėms gaminti. Galima gi iš jo ir maitinti.
O tas didesnis man gerai kai reikia draugams didesnio kiekio kokteilio (mėgstamiausias 4 žmonėms: 2 bananai, kokios 10 braškių ir dar pieno kokie 800 mll.) DAr puikiai pasidaro kotletukams masė sumeti ką nori (mėsą, grybus) ir kokius manus, kiaušinį ir pan.
Tas didelis indas smulkina ledukus kokteiliams. Manau vasarą pasikvietus draugus Mohito gaminsim
Tikrai ir dar kartą pirkčiau su visom tom dalim. Mažiausiai reikalinga šluotelė (kiaušiniams plakti ir pan....)