Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(flesi @ 2007 01 03, 19:15)
drinks_cheers.gif  aš irgi ką tik įsigijau blenderį Bosch 6700  g.gif  tai ką dabar daryt? reikia receptų ieškot. Nekantrauju išbandyt.

Mano superiniai pusryčiai, kuriuos jau 3 dienas vartojau:

Bananas (arba kriaušė), 2 šaukštai avižinių dribsnių (nevirtų), stiklinė lieso pieno, šaukštelis medaus, žiupsnelis cinamono.

Kol būnu duše, dribsnius užpilu pienu ir jie pabrinksta. Už kokių 15 min. sumetu į kelias dalis susmulkintą bananą ar kriaušę, medų ir cinamoną. Suplaku blenderiu. PAs mane Braunas kaip paveiksliuke ir naudoju tą indą kur kokteiliams plakti (paveiksliuke už plakiklio). Ir geriu per šiaudelį. Sotu, skanu ir manau svieka.

Ytariu, kad tiktų labai braškės, persikai, kitos uogos dar wub.gif
Atsakyti
as manau, kad jei kam reikia kokios dalies, tai galbut eina dataikyti. nes as pati tai turiu be jokiu pribumbasu, tai ruosiausi dasipirkti kitas dalis, bet paskui man ju kazkaip nebeprireike. tai va, manau kreipkites i garantini servisa ar i bet kuria prekybos vieta ir jums turetu suteikt informacija ar galima ka uzsisakyt papildomai.
o veriru, tai tokiu daiktu maciau yra BOCSH firmos pirkti, bet ten tik toks vienas smulkintuvas(kaip suprantu, tai tau tokio ir tereikia)
Atsakyti
Iki Brauno blenderio (be priedų) turėjum du pigesnius. Deja, abu surudijo kažkur plaunamojo antgalio viduje prie peiliukų... Brauną jau turim daugiau nei metai ir kolkas nenusivylėm. Kadangi turim virtuv. kombainą, tai naudoju blenderį trintai sriubai, uogoms smulkint, kartais padažams (jei atsirado miltų gumuliukų ar matosi atsiskyrusių riebalų).
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2007 01 07, 18:49)
Iki Brauno blenderio (be priedų) turėjum du pigesnius. Deja, abu surudijo kažkur plaunamojo antgalio viduje prie peiliukų... Brauną jau turim daugiau nei metai ir kolkas nenusivylėm. Kadangi turim virtuv. kombainą, tai naudoju blenderį trintai sriubai, uogoms smulkint, kartais padažams (jei atsirado miltų gumuliukų ar matosi atsiskyrusių riebalų).

pas mus ta pati istorija. Tuoj reikes pirkti brangesni varianta, nes nupirktas papigiai jau surudijo viduj, kaip cia jau buvo rasyta. O siaip thumbup.gif daiktas. Bes tik kad toki maziuka, kaip as vadinu, kur rankoj laikai tongue.gif as naudoju maziukui savo kosytem gamint. O jei kazka rimciau, pvz. sriuba, padaza ir t.t., gaminu blenderyje-asotyje. Jis pas mane virtuves kombaine yra...
Atsakyti
Aš turiu Philips blenderį.Pagrinde tik mažiukei košeles trinu,tai man jis thumbup.gif nepakeičiamas ir neįsivaizduoju be jo gyvenimo.Bet vieną kart bandžiau žalią mėsą sumalt,tai niekas nesigavo schmoll.gif ,tik peiliukai apsivėlė.O šiaip ir riešutus smulkinu ir uogas trinu,ir daržoves sriubai,tik bėda kad tokios sriubos šeimyna nevalgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 25, 11:02)
Aš turiu Philips blenderį.Pagrinde tik mažiukei košeles trinu,tai man jis thumbup.gif  nepakeičiamas ir neįsivaizduoju be jo gyvenimo.Bet vieną kart bandžiau žalią mėsą sumalt,tai niekas nesigavo schmoll.gif ,tik peiliukai apsivėlė.O šiaip ir riešutus smulkinu ir uogas trinu,ir daržoves sriubai,tik bėda kad tokios sriubos šeimyna nevalgo doh.gif

Tai jis netinka mėsai smulkinti ax.gif
Aš su spec priedu smulkinu, tuo dideliu prie Brauno.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 01 25, 10:17)
Tai jis netinka mėsai smulkinti ax.gif
Aš su spec priedu smulkinu, tuo dideliu prie Brauno.

tinka ir mėsai smulkinti, tik aišku jau virtai. tiesa, apsivelia jis bet susmulkina tikrai thumbup.gif Aš be jo savo mažiui taip greitai nebučiau pagaminusi įvairiausių košių ir uogų-vaisių turelių biggrin.gif Tiesa, pas mane jis ne BRAUN firmos, o kažkokios kitos, bet veika tai thumbup.gif ir kaina buvo apie 30 lt, tai nebūtų gaila jei ir sugestų. bigsmile.gif Ir draugei dovanų lankynoms nešem tokį, tai labai patenkinta liko biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklaust apie Braun blenderį, kuris su dviem smulkinimo indeliais. blush2.gif

Parduotuvėj konsultantė sakė, kad tas mažesnis indelis skirtas smulkinti svogūnams, česnakas, sūriui. Ar nesusitrina į piure? kaip tas susmulkinimas atrodo, ar pan. kaip su burokine tarka sutarkuota? rolleyes.gif

Žadu pirkti, tai galvoju, ar reikia man tų indelių ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 01 27, 22:08)
Noriu paklaust apie Braun blenderį, kuris su dviem smulkinimo indeliais. blush2.gif 

Parduotuvėj konsultantė sakė, kad tas mažesnis indelis skirtas smulkinti svogūnams, česnakas, sūriui. Ar nesusitrina į piure? kaip tas susmulkinimas atrodo, ar pan. kaip su burokine tarka sutarkuota?  rolleyes.gif

Žadu pirkti, tai galvoju, ar reikia man tų indelių ar ne doh.gif

Aš turiu su abiem indukais. Na tas mažas - taip, galima smulkint visokius svogūnus, česnakus. Susmulkina tikrai gerai, o dėl košės... viskas priklauso nuo to kiek laiko tu malsi.
Mes tą mažą indą naudojam sumuštinių užtepams (kaip Kėdainių yra tunas sumuštiniams su žirneliais ir majonezu....) labai skanu. Arba viską kas lieka sumali, įmeti majonezo kokio ir tepi ant sumuštiakų. Dar varškę su uogom ištrinti galima jei nedaug reikia. Ir puikiai smulkina vaisius kai nori pasidaryti tuos sluoksniuotus trintų vaisių kokteilius wub.gif
Dar tas mažas indelis tobulas mažiems vaikams košytėms gaminti. Galima gi iš jo ir maitinti.

O tas didesnis man gerai kai reikia draugams didesnio kiekio kokteilio (mėgstamiausias 4 žmonėms: 2 bananai, kokios 10 braškių ir dar pieno kokie 800 mll.) DAr puikiai pasidaro kotletukams masė sumeti ką nori (mėsą, grybus) ir kokius manus, kiaušinį ir pan.

Tas didelis indas smulkina ledukus kokteiliams. Manau vasarą pasikvietus draugus Mohito gaminsim wub.gif

Tikrai ir dar kartą pirkčiau su visom tom dalim. Mažiausiai reikalinga šluotelė (kiaušiniams plakti ir pan....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 27 sausio 2007 - 21:34
QUOTE(jadzka @ 2007 01 27, 22:33)

Tikrai ir dar kartą pirkčiau su visom tom dalim. Mažiausiai reikalinga šluotelė (kiaušiniams plakti ir pan....)

aišku, reiškia smulkumas priklauso nuo to, kiek ilgai ten malsi bigsmile.gif na ryšiuos tikriausiai. O kurį geriau rinktis, ar su metaliniu antgaliu, ar su palsmasiniu (jis pigesnis). Ar tas plasmasinis nenusidažo žaliai pvz. nuo kokių brokolių ar raudonai nuo braškių blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 01 28, 12:20)
aišku, reiškia smulkumas priklauso nuo to, kiek ilgai ten malsi bigsmile.gif  na ryšiuos tikriausiai. O kurį geriau rinktis, ar su metaliniu antgaliu, ar su palsmasiniu (jis pigesnis). Ar tas plasmasinis nenusidažo žaliai pvz. nuo kokių brokolių ar raudonai nuo braškių blush2.gif ?

Pas mane su plastikiniu. Todos nežalioja ax.gif nors ir špinarus maliau ir braškes....
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 01 28, 12:20)
Ar tas plasmasinis nenusidažo žaliai pvz. nuo kokių brokolių ar raudonai nuo braškių blush2.gif ?

Praeitą savaitę nusipirkau Philips smulkintuvą su priedais. Jo antgalio apačia violetavai mėlyna. Neturėtų taip stipriai matytis dažas nuo daržovių. Konsultantė Senukuose sakė, kad kiek plastikas nusidažo nuo morkų ir burokėlių, nuo kitko lyg ir ne. Jei maišytuvas skirtas kūdikio maisteliui - geriau plastikinis, mažesnis kontaktas su metalu, daugiau vitaminų lieka.

Supermamytuk, kurį modelį Philipso turi? Kokio galingumo? Aš pirkau 600W, tai ir instrukcijoj lygtai rašė, kad žalią mėsytę supjaustytą kubeliais smulkinti galima g.gif To dar nemėginau, bet reiks būtinai išmėginti.
Atsakyti