Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(saule111 @ 2006 03 23, 13:33)
aš pažiūrėjau, kad virtuvėj nelabai naudoju blenderio, tai nusipirkau chicco maistelio trintuvę. na, tokį rankinį malūnėlį. ir man gana  ax.gif
jis ir daržoves, ir virtą mėsytę, ir kruopas tai neblogai sutvarko  ax.gif

O kiek ta chicco kainuoja? Taip norėčiau kuo pigiau rast ir kad veiktų....... unsure.gif
Atsakyti
Turiu trintuvę, kaip pirmoj nuotraukoj, pirkau Maximoj, mokėjau 18 Lt, kol kas jokių problemų thumbup.gif . O trinu su ja puodelyje, kad neprisitaškytų
Atsakyti
Mes turim BRAUN- komplektas-600watt.Pirkom Elektromarkete uz 249lt.Jis man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
ir pas mus BRAUN-600watt super daiktas,pirkom Elektromarkete uz 249lt
Atsakyti
QUOTE(Dyna @ 2005 12 17, 00:23)
Nusipirkau Braun blenderį tik su matavimo indeliu.  doh.gif Pamačiau, kad tai tikrai neblogas daikčiukas,  thumbup.gif  Dabar norėtųsi įsigyti  papildomų dalių  - plaktuvą ir smulkintuvą.  ax.gif  Bet niekur jų atskirai pardavinėjant nerandu.  verysad.gif Gal kas nenaudojate šių dalių ir galėtumėte parduoti?  blush2.gif  Ar gal žinote kur galima jas įsigyti?
Labai ieškau 1 ir 2 dalies iš dešinės  ax.gif
user posted image

Aš kaip tik tokį pilną komplektuką turiu.Superinis daiktas biggrin.gif

QUOTE(Nesa @ 2006 04 05, 16:43)
Jau prieš gerus pusantrų metų nusipirkau BRAUN firmos kompleksą, kurį sudaro blenderis plius smulkintuvai - manau, tai puikus sprendimas nenorinčioms apskrauti kombainais.
Va kaip jis atrodo:
http://www.braun.com...ors/mr6000.html
Aš visą tą kompleksą laikau stalčiuje, kai reikia - išsitraukiu ir pasidarau. Blenderis puikus, kasdien trinant maistelį vaikiukui; o smulkintuvai praverčia įvairom progom: ir mėsai sumalt, ir ledui susmulkint, ir morkytėms 'sutarkuoti', ir t.t. Nesu didelė kulinarėv blush2.gif  - manau, geriau šią sritį išmananti moteriškė kur kas daugiau panaudojimų šiam prietaisui rastų  biggrin.gif
Beje, už šio prietaiso 'užsikabinau', kai man pristatė atitinkamą ZEPTER produktą - tiek tiek, kad analogiškas BRAUN kainavo gal 150 Lt, o ZEPTER - gal 500-600 lt... Toks ryškus skirtumas, kurio aiškinimas apie 'ypatingai geras' medžiagas ir 'tarnavimą visą gyvenimą' nepagrindė.
Beje, pasirodo, lietuviškai blenderis yra 'maišytuvas' smile.gif

Man irgi labai piršo Zepter ,bet už 900,niekaip negalėjau apsispręsti,tai tiek prikibo, kad net už 600 siūlė,bet aš kaip rimta motera nepasidaviau provokacijai biggrin.gif Na tiesiog brangu man buvo toks daiktas už tokią sumą.

QUOTE(Vladislava @ 2006 05 30, 22:52)
ir pas mus BRAUN-600watt  super daiktas,pirkom Elektromarkete uz 249lt

Pas mane t.p. Braun 600 wat ir Elektromarkte pirktas bet už 199 lt. g.gif
[COLOR=red]
Patarimas visoms, perkant blenderį visada pirkite kuo galingesnį-su juo tiesiog daugiau galėsite vairių skanėstų pasigaminti
Atsakyti
Vyras gavo dovanų blenderį. Bet dar neišbandėm, ne įtariu, kad pats pigiausias iš VP Market. Firma Gamma. Ale vaiko košelėms užteks mirksiukas.gif Gal kartais kokias uogas sutrinsiu. Nors ateityje pasvajoju apie gerą virtuvinį kombainą. rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Braun blenderiuka 300W ish RIMI uzh 89Lt. uzhtenka galingumo visishskai. Labai megstam vaisinius ledus ish shaldytu brashkiu (atshildytu) ir vaniliniu ledu blenderiu susmulkintu. Niaaam smile.gif ir vaikishkas koshes puikiai galima trinti, ir sriubas.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2006 05 31, 00:56)
Aš kaip tik tokį pilną komplektuką turiu.Superinis daiktas biggrin.gif
Man irgi labai piršo Zepter ,bet už 900,niekaip negalėjau apsispręsti,tai tiek prikibo, kad net už 600 siūlė,bet aš kaip rimta motera nepasidaviau provokacijai biggrin.gif Na tiesiog brangu man buvo toks daiktas už tokią sumą.
Pas mane t.p. Braun 600 wat ir Elektromarkte pirktas bet už 199 lt. g.gif
[COLOR=red]
Patarimas visoms, perkant blenderį visada pirkite kuo galingesnį-su juo tiesiog daugiau galėsite vairių skanėstų pasigaminti

man atrodo komplektacija skirias g.gif mano broun komplektas, kaip jau rasiau 270lt kainavo... tai jau cia negali buti, kad tiek permokejau. kas pas jus ten ieina i komplektacija... ax.gif pas mane yra du uzdari indai-smulkintuvai (didesnis ir mazesnis), kazkokia dalis ledui smulkint, paskui stikline-matuoklis, antgalis- smulkintuvas, antgalis-sluotele... rodos is viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 02 birželio 2006 - 18:00
As turiu Brauna su metalu, tai kai iskart nupirkom buvau suzaveta, o dabar tikrai neisivazduoju savo virtuves be jo thumbup.gif
Kai maza virtuve namuose, tai tikrai toks daiktas thumbup.gif
Mazai vienos uzima, o padaro viska.
Tik man dar reikia plaktuvo kokteiliams ir sulciaspaudes blush2.gif
Jau issirinkau, bet kaina didoka, reikia pinigeliu uzsidirbti 4u.gif
Irgi Braun kur galima leda skaldyti.
Atsakyti
Aš tai nerealiai džiaugiuos pabandžiusi žalias bulves "sumalti" su šituo smulkintuvu - kugelio ar bulvinių blynų tešlą per 5 min. gali pagaminti beveik nesusitepdama rankų thumbup.gif mirksiukas.gif Daiktas tikrai nerealus... Aš tai jau mažai ką ir bepjaustau rankom - sūrį smulkinu, svogūnus, mišrainei virtas bulves ir kt. (tik reikia pasipraktikuot, kad per smulkiai nesumaltu). Svarbiausia, viską labai greitai padaro, detalių mažai plaut ir vietos mažai užima - laikau tiesiog stalčiuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 05 31, 07:15)
Vyras gavo dovanų blenderį. Bet dar neišbandėm, ne įtariu, kad pats pigiausias iš VP Market. Firma Gamma. Ale vaiko košelėms užteks mirksiukas.gif  Gal kartais kokias uogas sutrinsiu. Nors ateityje pasvajoju apie gerą virtuvinį kombainą. rolleyes.gif

maniskis irgi pigus - pernai pirkau maximoj uz 19 Lt blink.gif ELTA bigsmile.gif galvojau - pabandymui uzteks, jei geras daiktas - rimtesni nusipirksiu mirksiukas.gif bet veikia kuo puikiausiai (tfu*3) ir koselesm mazes, ir sriubom thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif atsidarau tema ir nesuprantu apie ka kalbat smile.gif nes blenderis tai darr ir tokia fotoaparato kaip skant na detale smile.gif o kadangi as kolkas fotofrafe ir ne mamyte tai kol supratau tai g.gif
Atsakyti