QUOTE(Dyna @ 2005 12 17, 00:23)
Nusipirkau Braun blenderį tik su matavimo indeliu.
Pamačiau, kad tai tikrai neblogas daikčiukas,
Dabar norėtųsi įsigyti papildomų dalių - plaktuvą ir smulkintuvą.
Bet niekur jų atskirai pardavinėjant nerandu.
Gal kas nenaudojate šių dalių ir galėtumėte parduoti?
Ar gal žinote kur galima jas įsigyti?
Labai ieškau 1 ir 2 dalies iš dešinės
Aš kaip tik tokį pilną komplektuką turiu.Superinis daiktas
QUOTE(Nesa @ 2006 04 05, 16:43)
Jau prieš gerus pusantrų metų nusipirkau BRAUN firmos kompleksą, kurį sudaro blenderis plius smulkintuvai - manau, tai puikus sprendimas nenorinčioms apskrauti kombainais.
Va kaip jis atrodo:
http://www.braun.com...ors/mr6000.html
Aš visą tą kompleksą laikau stalčiuje, kai reikia - išsitraukiu ir pasidarau. Blenderis puikus, kasdien trinant maistelį vaikiukui; o smulkintuvai praverčia įvairom progom: ir mėsai sumalt, ir ledui susmulkint, ir morkytėms 'sutarkuoti', ir t.t. Nesu didelė kulinarėv
- manau, geriau šią sritį išmananti moteriškė kur kas daugiau panaudojimų šiam prietaisui rastų
Beje, už šio prietaiso 'užsikabinau', kai man pristatė atitinkamą ZEPTER produktą - tiek tiek, kad analogiškas BRAUN kainavo gal 150 Lt, o ZEPTER - gal 500-600 lt... Toks ryškus skirtumas, kurio aiškinimas apie 'ypatingai geras' medžiagas ir 'tarnavimą visą gyvenimą' nepagrindė.
Beje, pasirodo, lietuviškai blenderis yra 'maišytuvas'
Man irgi labai piršo Zepter ,bet už 900,niekaip negalėjau apsispręsti,tai tiek prikibo, kad net už 600 siūlė,bet aš kaip rimta motera nepasidaviau provokacijai
Na tiesiog brangu man buvo toks daiktas už tokią sumą.
QUOTE(Vladislava @ 2006 05 30, 22:52)
ir pas mus BRAUN-600watt super daiktas,pirkom Elektromarkete uz 249lt
Pas mane t.p. Braun 600 wat ir Elektromarkte pirktas bet už 199 lt.
[COLOR=red]
Patarimas visoms, perkant blenderį visada pirkite kuo galingesnį-su juo tiesiog daugiau galėsite vairių skanėstų pasigaminti