Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras turi meilužę

QUOTE(Terroriste @ 2017 09 18, 12:28)
tai jusu vaikas nelenda i svetima telefona. O yra vaiku, kur lenda neatsiklause ir tevams tai netrugdo.

Aisku, kad yra. Bet gal vaikas jau samoningai tos tariamos meiluzes ieskojo, kad iskart bego pas mama sakyt, kad atrado. Ko pirma tevo nepaklause kas yra?

Maziausiai vaikus reikia kist i suaugusiuju gyvenima. Va Moonte raso, kad skirybos netraumuoja vaiku. Gal jos vaiko netraumuoja, kitus gal traumuoja. Viena giminaite ejo skirtis su vyru, kai vaikui buvo 6 metai. Tai vaikas verke balsu " nepalikim tetuko". O kiek problematisku vaiku, paaugliu paimkim toj pacioj mokykloj - seimos sudetis dazniausiai jis ir mama...
Bet ar negeriau butu pirma viska issiaiskint su vyru, paskui planuotis atskiras atostogas, bilietus i spektakli ir pan.? Na jei turi ta meiluze, tai turi, aisku blogai tada, o jei tikrai neturi? Bent jau vyras zinos, kad kabo santykiai ant plauko ir jis priejo liepto gala.
Man tai tokie nepaaiskinami pokyciai, iskelus galva aukstyn ir darant viska kitaip, sioje situacijije nepasikalbejus su vyru, pasidarius isvadas vien is vaiko perskaitytos sms, yra trp keisti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 17, 08:55)
<p>Jus ten ardykites kiek norit, bet vaiko bliac velti nevalia!!netikiu, kad nei is sio nei is to vaikas apie tevo galimas bobas dometusi. Matyt prikapseta iki tol i jo galvele.</p>

Man butent tas ir labai keista. neisivaizduoju savo sunaus panasiai besielgiant. Pirma ko ten lysti i tecio telefona skaityti iznuciu, antra is vis ko mamai pasakoti , o ne tecio klausti ?

Ir siaip kazkoks keistas isdavysciu trikampis vyras isduoda zmona, sunus teti, mama sunu unsure.gif
Kazkas jau iki tol ilgai matomai buvo ne taip toje seimoje....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 18, 12:56)
Aisku, kad yra. Bet gal vaikas jau samoningai tos tariamos meiluzes ieskojo, kad iskart bego pas mama sakyt, kad atrado. Ko pirma tevo nepaklause kas yra?

[right][snapback]71803112[/snapback][/right]

tai cia suauges taip masto, kad su tuo asmeniu aiskintis reikia. O jei vaikas artimesnis su motina (kas siuo atveju ir yra, nes, kaip suprantu, tai tetusis pastoviai kazkur isvaziuoja), tai ir ejo pas mama pasidalint savo atradimu. Nieko keisto nematau. Butu artimesnis su seneliais, tai gal is viso tik seneliams viska papasakotu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 18, 13:01)
Ir siaip kazkoks keistas isdavysciu trikampis vyras isduoda zmona, sunus teti, mama sunu  unsure.gif

Ne nu... Ir cia kita seima kritikuoja butent ta, pas kuria irgi nekazkas buvo...

O tai kaip su vyru pasikalbeti ir kuom remiantis pateikti kaltinimus? Jokios cia isdavystes mamos vaiko atzvilgiu nera. Svarbu kad vaikas nebutu buves primokintas " sekti" teva. As netvirtinu tai, bet yra ir suaaugusiuju, kurie vaikus kisa i savo nesutarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 rugsėjo 2017 - 13:09

QUOTE(Terroriste @ 2017 09 18, 13:06) tai cia suauges taip masto, kad su tuo asmeniu aiskintis reikia. O jei vaikas artimesnis su motina (kas siuo atveju ir yra, nes, kaip suprantu, tai tetusis pastoviai kazkur isvaziuoja), tai ir ejo pas mama pasidalint savo atradimu. Nieko keisto nematau. Butu artimesnis su seneliais, tai gal is viso tik seneliams viska papasakotu.

Butent. Isiviazduokime kaip masto vaikas, jus gi prisimenat save vaikysteje... Beje mano telefonas kaip ir Iš_Šviesos, rodo SMS pirma fraze. Ja gali pamatyti bet kas. O vaikai smalsus, ypac kai kalba eina apie telefonus... Siuo gi atveju, itariu, gauta informacija vaika ede is vidaus kaip rugstis. jam butina buvo su kuom nors pasidalinti. VAikai dazniausiai dalinasi ne tam kad kam nors pakenktu ir t.t., o todel kad jiems per snuki "paslaptis". Kaltinti vaika isdavyste, dar kurti samokslo teorijas is serijos "isdaviku seimynele" Sorry, mano galva nekorektiska. Ir nesazininga temos autores atveju, kuri siuo metu pergyvena sunku gyvenimo etapa. Todel yra labai pazeidziama. Kai SM draskomasi gvildenant klausima hipotetiskai, tai viena, kai braidoma purvinais ciabatais po realaus zmogaus dusia, kenciancio nuo kiekviena valdanda patiriamo streso, cia jau storzieviskumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugsėjo 2017 - 14:01
QUOTE(Terroriste @ 2017 09 17, 12:06)
o tau atrodo, kad vaikas specialiai lindo i tevo telefona ieskodamas svetimos bobos irodymu??? Kiek tau paciai metu, kad tokias nesamones rasineji?

Kai vaikas pirmą žinutę pamatė jie važiavo į parduotuvę ir jis žaidė pasiėmęs tėvo telefoną. Įsivaizduoju kaip jis neramiai miegojo tą naktį, nes sekančią dieną, kai lindo į tėvo telefoną kai šis maudėsi duše, tai jau lindo specialiai pažiūrėti, nes tada vakare važiuojant, jam tėvas kažką atsakė (net neprisimenu ką, nes pati buvau kaip nesava kai jis pasakojo, kažką tokio, mol susimaišė kažkas ar pan, vėliau nebenorėjau klausinėti). Tai jau vakarykštės apie bučinukus nebuvo, tik tos dienos, kad susitiksim, darau valgyt... Beje gavo tą dieną 7 iš matiekos, nors šiaip jis ją kaip sėmkas gliaudo sakė, viską aš moku, tik išsiblaškęs buvau blink.gif . Bet dabar jau dešimtukai pasipylė, nusiramino matyt.
Šiandien vyras ir man paskambino kai vaiko nebuvo, aišku, "nėra jokios meilužės, nenusišnekėk" ir t.t. Sakau o kaip žinutės"bučinukai", sako aš nerašinėju, o kad man kokia kvaiša rašo prisisvaigus, tipo jis tik liežuviu pamala, tai jau ne jis kaltas... Be to tą dieną, prieš išvažiuojant naujas kelnes, batus nusipirko. Bet aš gi ne penkiametė. Nu nelimpa man tokie pasiteisinimai. Klausia ar gali namo parvažiuoti, kitą mėnesį mėnesiui į Švediją išvažiuos, sakiau, gali, bet lai net negalvoja prie manęs liestis. Nežinau kaip ištversiu nepradėjus šaukti. Taip gera kai jo nėra.
Atsakyti

Man butent tas ir labai keista. neisivaizduoju savo sunaus panasiai besielgiant. Pirma ko ten lysti i tecio telefona skaityti iznuciu, antra is vis ko mamai pasakoti , o ne tecio klausti ?

Ir siaip kazkoks keistas isdavysciu trikampis vyras isduoda zmona, sunus teti, mama sunu unsure.gif

Vaikas eina i mokykla, skaityt moka. Perskaityti ekrana pasirodziusia zinute uztrunka kokias 2 s. Vaikas suprato, ka tie bucinukai reiskia. Isigando, pasijuto blogai, nuliudo, nubego pas mama. Tai yra naturalu. Issigande vaikai, kurie artimi su mamom, eina pas mamas, kurie artimi su mociutem, eina pas mociutes.

Koks to komentaro apie isdavystes tikslas? Pazeminti autore? Nustatyti seimos diagnoze? Kaip tai padeda autorei? Jei nepadeda, tai nafik isvis rasyt.

Realiai, tai kai kurios SM moterys yra besirdes. As suprantu pliektis ten kokiom neutralio temom (ne sventoji esu, zinau), bet kai moteri istinka tokia beda - vyro neistikimybe po 20 m santuokos, zeme slysta is po koju. Tai kam reikia dar labiau ja varyt, zemint komentarais, analizuoti kiekviena raide, issigalvoti, kad vaika primoke vyra sekti. Nu jomajo, jus nei laso gailescio neturit.

Atsakyti
Ačiū Iš_Šviesos. Iki ašarų...
Atsakyti
Pas mane kazkada du tokie kolegos, tarpusavio draugeliai buvo. Abu vede, kaip del vieno , tai nzn, ten pastoviai pas ji sexas galvoj, tai gal ir neistikimas. O kitas toks seimyniskas, taip ta savo zmona mylejo ( ir dabar tebemyli ir gyvena, stengiasi jis lb del seimos), tai buvo pas juos ( aisku tas sexininkas viska uzvesdavo) visokie sms flirtai, tipo " davai mergu ieskot" biggrin.gif . Na pasirasinedavo abu, pasiblevyzgaudavo, ispudziais is tu sms rasinejimusi su mergom pazvengdavo kontoroj ir tuom viskas baigdavosi. Na tokie kvailuciai, bet gal ir autores vyras dar neperzenge ribu?
Man tai rodos reiktu issiaiskint viska ramiai, suzinoti priezastis ( jei aisku taip ivyko). Nes kur apie savo drauge easiau, kur vyras laisvai jau neistikimas, tai situacija tokia, kad ji bisada pavargus, niekada nenori ir sexo jai gali gyvenime nebut.
Negalima vien is sms spresti, kad vyras meiluze turi.
Atsakyti
QUOTE(skausmoašara @ 2017 09 18, 15:47)
Kai vaikas pirmą žinutę pamatė jie važiavo į parduotuvę ir jis žaidė pasiėmęs tėvo telefoną.

Arba vyras visiskas kvailys, turedamas meiluze ir duodamas savo telefona vaikui arba nzn.
Na as pagal save sprendziu - noreciau as meiluzi turet - tai mano telefonas isvis butu atrakinamas tik su pirsto ar akies raineles atkartojimu. O koki sms rasyciau, ar skambinciau - tai viska is kart trinciau.

O cia rasinejasi su meiluzem ir dar telefona vaikui duoda blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 18, 16:37)
Arba vyras visiskas kvailys, turedamas meiluze ir duodamas savo telefona vaikui arba nzn.
Na as pagal save sprendziu - noreciau as meiluzi turet - tai mano telefonas isvis butu atrakinamas tik su pirsto ar akies raineles atkartojimu.

Na jau pirsto anspaudo kopija padaryti, ar rainele nufotografuoti ir panaudoti, tai kiekvienas mokinys sugebes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 18, 16:42)
Na jau pirsto anspaudo kopija padaryti, ar rainele nufotografuoti ir panaudoti, tai kiekvienas mokinys sugebes.

Ir kaip foto paveikia paskutiniuju flagmanu funkcija?

Tai kad meiluzius turintys visada viska istrins, visus laiskus, visus sms, viska. Mano draugu pora taip daro. Ju telefonai atsirakina tik pagal koda, viska jie istrina ir abu galvoja, kad vienas kitam istikimi. As tai zinau, bet paslapti tai i kapus su savim nusinesiu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 rugsėjo 2017 - 15:52