Aciu merginos, Dziaugiuosi kad kazkam tiko, mano pasvarstymai
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 15, 09:20)
Tikrai ne vistiems tai tinka. Toli gražu. Neturėjau nei išdavystės, nei skyrybų, bet žinau, kad man tai netiktų. Nes tai dirbtina. Nesijausčiau gerai. Neištikimybės faktą turėjo draugė, bendradarbė ir kaip nekeista visi davė panašius patarimus, eik ten, daryk tą. Ir jos darė ir pačios sakė, kad dar blogiau jautėsi. Nes nei nauja suknelė, nei baseinas, nei šokių pamokos niekaip nepanaikins to skausmo širdyje, tos įtampos namuose, to jausmo, kad nėra gerai, taip laiką užims, bet tik tiek. O sėdėjimas su drauge kavinėje plepant, niekaip neišspręs problemų šeimoje. Ta prasme visas tas ėjimas ir kažko dirbtinai darymas, tas ko realiai jei santykiai būtų geri ir šeimoje viskas tvarkoje, tu to tiesiog nedarytum, suteikdavo joms nemalonų jausmą. Juk vistiek reikia sugrįžti į namus, kur jau nėra taip kaip buvo, kur slegianti įtampa ir t.t. Aš asmeniškai nevaidinčiau ir nelaukčiau, tiesiog sėsčiau ir kalbėčiau čia ir dabar. Man reikia aiškumo gyvenime, o ne laukimo, gal kada po pusmečio mes pasikalbėsim, o iki to aš bandysiu pavaidinti pirmiausia pati prieš save, kad man patinka mokytis kalbų. Juk darau tai ne dėl to, kad norėjau ir tikslą turėjau, o dėl to, kad vyras neištikimas buvo.
Aimeja, neketinu gincytis, mes skirtingi, as parasiau tai kas tiko man, kaip as sprendziau panasia situacija.
Nieko nereikia daryti dirbtinai, kaip rasiau reikia uzsiimti veikla kuri tau TINKA IR PATINKA. As tuo metu padariau viska ka ilgus metus norejau, bet del vienokiu ar kitokiu aplinkybiu atideliojau. Megstu sokti, todel ir uzsirasiau i kursus, kiekviena savaitgali kartu su sunumi ismaiseme visa Lietuva, mazus miestukus, kaimelius, tyrinejoje istorini pavelda. Nesedejom namuose.
Man veikla reikalinga, buvo gelbejimosi ratu, galimai kad as esu veiklos zmogus, veikla man padejo atsiriboti nuo saves gailejimosi.
SAkot grizti i namus yra problematiska... O kas sako kad bus lengva? O sedeti namuose ir saves gailetis nuo to bus lengviau?
Nezinau, kaip rasiau pradzioje, svarbu kad zmogus valdytu situcija, o ne situacija zmogu.
As ne pries isgirsti jums tinkanti metoda, kaip ivekti panasaus pobudzio situacija, kad jus joje jaustumetes NATURALIAI.
Sakot sesti ir sneketi... Sneketi galima, su salyga kad zmones KLAUSOSI VIENAS KITA, stinka kad turi problema, kuria reikia spresti abiem. O dabar, vyras meluoja neigia, kad yra problema, kaltina zmona del pavydo scenu...
Ka duos snekejimas dabar? Sorry, nieko, vyras stoves gynybos pozoje, neigs viska, moteris bus itakotas emociju, kurias bus snunku valdyti, nes jos "sviezios", nuoskaudos darys itaka, bus priskaldyta malku. Na ir ka duos sis kalbejimas? Sakot aiskuma? Koki?
Mano galva, krize reikia spresti ne ant karstuju, zinoma jei ketini skirtis, tai puiki proga issidraskyti, iskaudinus vienas kita.
Nezinau, as linkusi situacija valdyti, o tam kad valdyti as turiu atausti, bent jau man reikia laiko, i viska paziureti racionaliai.
Tai velgi viskas labai subjektyvu.