Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras turi meilužę

Arba vyras visiskas kvailys, turedamas meiluze ir duodamas savo telefona vaikui arba nzn.
Na as pagal save sprendziu - noreciau as meiluzi turet - tai mano telefonas isvis butu atrakinamas tik su pirsto ar akies raineles atkartojimu. O koki sms rasyciau, ar skambinciau - tai viska is kart trinciau.

O cia rasinejasi su meiluzem ir dar telefona vaikui duoda blink.gif.

1. Kvailys

2. Mane, kad vaikas nesupras kas raso, net jei ir gaus zinute is meiluzes

3. Nesamoningas bandymas atskleisti savo neistikimybe

Atsakyti

Ir kaip foto paveikia paskutiniuju flagmanu funkcija?

Tai kad meiluzius turintys visada viska istrins, visus laiskus, visus sms, viska. Mano draugu pora taip daro. Ju telefonai atsirakina tik pagal koda, viska jie istrina ir abu galvoja, kad vienas kitam istikimi. As tai zinau, bet paslapti tai i kapus su savim nusinesiu biggrin.gif.

Ne visi taip daro. Kai kurie gal labai pranasesni uz antras puses jauciasi ir mano, kad nesuzinos, nepamatys.

Atsakyti

Ačiū Iš_Šviesos. Iki ašarų...

Laikykites, jus stipri ir protinga moteris.

Tik as visgi manau, kad jums reikia pasikalbeti su kazkuo gyvai apie sita. Geriausia su ismintinga, ramia moterimi.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 18, 16:37)
Arba vyras visiskas kvailys, turedamas meiluze ir duodamas savo telefona vaikui arba nzn.
Na as pagal save sprendziu - noreciau as meiluzi turet - tai mano telefonas isvis butu atrakinamas tik su pirsto ar akies raineles atkartojimu. O koki sms rasyciau, ar skambinciau - tai viska is kart trinciau.

O cia rasinejasi su meiluzem ir dar telefona vaikui duoda blink.gif .

Kiekvienam gudruoliui pakanka kvailumo (Ostrovskio pjeses pavadinimas)
Taip ir cia. Na kaip demaskuojama neistikimybe...

Paskutineje autores zinuteje mano demesi patrauke vyro klausimas "Ar gali atvaziuoti i namus?". Ar jums neatrodo keistas klausimas, ypac kai zmogus nekaltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugsėjo 2017 - 16:10
QUOTE(cambala @ 2017 09 18, 16:48)
Ir kaip foto paveikia paskutiniuju flagmanu funkcija?

Tai kad meiluzius turintys visada viska istrins, visus laiskus, visus sms, viska.  Mano draugu pora taip daro. Ju telefonai atsirakina tik pagal koda, viska jie istrina ir abu galvoja, kad vienas kitam istikimi. As tai zinau, bet paslapti tai i kapus su savim nusinesiu biggrin.gif .

Buna sukciu kurie vienodo sugebejimu, bet paprastai vienas buna kiek gudresnis.

Dar... jei abu neistikimi tai ir susirupine savo reikalais tycia sudaro tokias salygas, kad butu daugiau galimybiu.

Pas kitus - daug emocinio bendravimo, neistikimybes slepimas tampa per daug sudetingas. Tai jau darbas
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 18, 16:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="skausmoašara" data-cid="71803378" data-time="1505739599"><div><p>Ačiū Iš_Šviesos. Iki ašarų...</p></div></blockquote><p>Laikykites, jus stipri ir protinga moteris.
</p><p></p><p>Tik as visgi manau, kad jums reikia pasikalbeti su kazkuo gyvai apie sita. Geriausia su ismintinga, ramia moterimi.
</p>

Pritariu.

Jums reikia issilieti. kalbant garsiai, igarsinus savo mintis, lukescius, jus pati priimsite sprendima, taip isgryninsit savo norus. Klausykites save, ir jei jus nusprestite likti su siuo vyru, duosite jam sansa, jus del to nebusite nei kvailesne nei blogesne. Svarbu kad tai butu jusu sprendimas. Jei nuspresite skirtis, skirkites, bet vel gi tai turi buti jusu sprendimas, nepasiduokite nei SM forumo dalyviu spaudimus jus itakoti, nei salia esanciu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 18, 17:09)

Paskutineje autores zinuteje mano demesi patrauke vyro klausimas "Ar gali atvaziuoti i namus?". Ar jums neatrodo keistas klausimas, ypac kai zmogus nekaltas?

Kvailas klausimas ( vyro to). Kazkaip niekas nieko nenori nei issiaiskint, nei pasiaiskint, nei reikalus bendrus sutvarkyt ( kad ir tuos finansinius).
O be to, meiluzius turintys, turi teise namo parvaziuot nors savo daiktus pasiimt...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 18, 16:37)

O cia rasinejasi su meiluzem ir dar telefona vaikui duoda blink.gif .

kvailas nekvailas. Gal tiesiog nepasiseke. Gal su ta meiluze pvz. tik rytais susirasineja, tai ir buvo ramus. O ta bac ir parase paciu nelaiku. O del telefono kur pirsto antspaudu atsirakina... o jei jo telefonas naujas, tai kaip jau imt ir kita staiga nusipirkt. Ir dar toki? Kaip tik tik itarimus zmonai sukels. Man irgi keista butu, nepaprastai keista, jei mano vyras toki tel.nusipirktu. Juolab, kad i ismaniuosius nei neziuri, iesko kuo paprastesniu, o cia imtu ir toks pirkinys blink.gif

QUOTE(Moonte @ 2017 09 18, 17:09)

man irgi sis klausimas tai ne tas zodis blink.gif blink.gif blink.gif nekaltas vyras apie tai net negalvotu ar gali namo grizt. Griztu ramus, gal net pamirses butu neistikimybes tema su zmona. Ji paklause, jis atsake, kad nesamone ir turetu but tema pamirsta. O cia bijo namo grizt...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 18, 15:50)
<Vaikas eina i mokykla, skaityt moka. Perskaityti ekrana pasirodziusia zinute uztrunka kokias 2 s. Vaikas suprato, ka tie bucinukai reiskia. Isigando, pasijuto blogai, nuliudo, nubego pas mama. Tai yra naturalu. Issigande vaikai, kurie artimi su mamom, eina pas mamas, kurie artimi su mociutem, eina pas mociutes.
</p><p></p><p>Koks to komentaro apie isdavystes tikslas? Pazeminti autore? Nustatyti seimos diagnoze? Kaip tai padeda autorei? Jei nepadeda, tai nafik isvis rasyt.
</p><p></p><p>Realiai, tai kai kurios SM moterys yra besirdes. As suprantu pliektis ten kokiom neutralio temom (ne sventoji esu, zinau), bet kai moteri istinka tokia beda - vyro neistikimybe po 20 m santuokos, zeme slysta is po koju. Tai kam reikia dar labiau ja varyt, zemint komentarais, analizuoti kiekviena raide, issigalvoti, kad vaika primoke vyra sekti. Nu jomajo, jus nei laso gailescio neturit.
</p>

Tai jau turi buti ne vaikas, kad tai suprastu, minimum paauglys, kad is buciniu isvestu kazka apie neistikimybes...O toksai irgi masto jau dagiau, ne tik pas mama nubegt pasisikust...Man realiai keista situacija. Kodel vaikas neturi artimo rysio su tevu, kodel jo nepaklause tiesiai sviesiai paemes ir parodes jam tas zinutes, kurias kita diena pamate? tai ka teti turi kita moteri? kodel to nebijo sakyti mamai? kodel praso,kad nesakytu teciui, kodel bijo , kad tetis pamatys, kad turi telefona??? kazkas panasaus jau buve?

Nu atsipaipaliokit jus su tais pazeminimais, jei esat aukos, kurias kiekvienas zodis zeidzia, gal is vis neskaitykit forumo, o tai sudusit is vis? pas pischologus tik tada kreiptis, o ne i super mamku formuma ...

Tam kad nepasijaustu auka, o ieskotu ir savo klaidu. Neisitikimybe nenukrenta ant galvu is giedro dangaus, iki jos einama pamazu arba jau toks zmogus buvo nuo pradziu. Kaip bebutu atsakomybe seimoje bendra. Kai jautiesi tik auka, kuria vargsele apgavo, isdave, pazemino, tai kas belieka sedeti ir verkti, kai ieskai klaidu savo, tai buna ziauriai neskanu ir nemalonu, bet tai realiai padeda kazka gero nuveikti savo gyvenime. taigi galima nukreipti i save ar kita neigiamu emociju srauta arba galima analizuoti situacija, nepasileidziant i emocijas... O kiekvienas renkasi ka daryti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 18, 16:52)
3. Nesamoningas bandymas atskleisti savo neistikimybe

Cia manau realiausias paaiskinimas. Pabodo matyt vyrukui dvigubas gyvenimas...
Siaip zinau vyruka, kuris sakydavo zmonai, kad turiu kita, ji netikejo mane, kad jis juokauja, kol rado meiluzes irgi zinutes, bet paskui abu susitaike, su meiluze issikyre, meiluze liko kalta, ale pati kabinosi ant kaklo, nu kaip vsiada tokiais atvejais, kad buna... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 18 rugsėjo 2017 - 19:20

Tai jau turi buti ne vaikas, kad tai suprastu, minimum paauglys, kad is buciniu isvestu kazka apie neistikimybes...O toksai irgi masto jau dagiau, ne tik pas mama nubegt pasisikust...Man realiai keista situacija. Kodel vaikas neturi artimo rysio su tevu, kodel jo nepaklause tiesiai sviesiai paemes ir parodes jam tas zinutes, kurias kita diena pamate? tai ka teti turi kita moteri? kodel to nebijo sakyti mamai? kodel praso,kad nesakytu teciui, kodel bijo , kad tetis pamatys, kad turi telefona??? kazkas panasaus jau buve

O koks skirtumas kodel to rysio su teciu nera, koks skirtumas, kad pasake mamao, o ne teciui??? Tema juk ne apie tai. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 18, 20:25)
Tai jau turi buti ne vaikas, kad tai suprastu, minimum paauglys, kad is buciniu isvestu kazka apie neistikimybes...O toksai irgi masto jau dagiau, ne tik pas mama nubegt pasisikust...Man realiai keista situacija. Kodel vaikas neturi artimo rysio su tevu, kodel jo nepaklause tiesiai sviesiai paemes ir parodes jam tas zinutes, kurias kita diena pamate? tai ka teti turi kita moteri? kodel to nebijo sakyti mamai? kodel praso,kad nesakytu teciui, kodel bijo , kad tetis pamatys, kad turi telefona??? kazkas panasaus jau buve?

Nu atsipaipaliokit jus su tais pazeminimais, jei esat aukos, kurias kiekvienas zodis zeidzia, gal is vis neskaitykit forumo, o tai sudusit is vis? pas pischologus tik tada kreiptis, o ne i super mamku formuma ...

Tam kad nepasijaustu auka, o ieskotu ir savo klaidu. Neisitikimybe nenukrenta ant galvu is giedro dangaus, iki jos einama pamazu arba jau toks zmogus buvo nuo pradziu. Kaip bebutu atsakomybe seimoje bendra. Kai jautiesi tik auka, kuria vargsele apgavo, isdave, pazemino, tai kas belieka sedeti ir verkti, kai ieskai klaidu savo, tai buna ziauriai neskanu ir nemalonu, bet tai realiai padeda kazka gero nuveikti savo gyvenime. taigi galima nukreipti i save ar kita neigiamu emociju srauta arba galima analizuoti situacija, nepasileidziant i emocijas... O kiekvienas renkasi ka daryti.
Papildyta:

Siaip zinau vyruka, kuris sakydavo zmonai, kad turiu kita, ji netikejo mane, kad jis juokauja, kol rado meiluzes irgi zinutes, bet paskui abu susitaike, su meiluze issikyre, meiluze liko kalta, ale pati kabinosi ant kaklo, nu kaip vsiada tokiais atvejais, kad buna... biggrin.gif

Cia jus taip nusprendet ir gipsas. Diagnoze jau nustatet.
Kaip jau mienjau mano draugui buvo 7 metai, kai jis kaluse mane, sakyti teciui ar ne kad mama turi drauga... Mane glumina zmones kurie nuvertina vaikus, ju protinius sugebejimus.
Kodel, neturi? O todel kad galimai tetis yra bankomatas, pinigus uzdirba, i komandiruots vaziuoja ir t.t.
Nesupratau, o kodel ji privalo bijoti sakyti mamai? Mama kas, ragana?
Kodel tai turejo buti panasaus?

А нежных бьют по тонкой коже, не будьте нежными о боже.
(O jautrias musa per plona oda, nebukite jautiomis o Dieve)
По том перста вложивши в рану, вам говорят, - да вы с изъяном.
(Po to pirstus ikise i zaizda, jums sako - o jus gi su trukumu)
И раздавив слезу ногой, - вам не помочь ли, ангел мой.
(Koja sutraiske asara, - Jums nepadeti angele mano?)

Taigi, apsaugok viespatie nuo tu, kurie dvasiskai smurtauja, zaloja negebancius pasipriesinti. O veliau kaip niekur nieko, stebesi ju storzieviskumo padarytais suzalojimais, permestadmi kalte asmeniui pries kuri smurtavo, kad perdaug jautrus, neva yra aukos. o veliau veidmainiskai siulo pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugsėjo 2017 - 20:40

Papildyta:

Manau 8 m vaikas jau supranta ka reiskia bucinukai tarp vyro ir moters. Autore minejo, kad sunus laiko matematikos kontrolinius, tai jau minimum 5okas. Maziausiai 11 m. 

Tu turbut supratai, kad autores vyras i uzsieni vaziuoja dirbt. Gal dasuto tada is kur tokie artimi vaiko-mamos santykiai? 

Na na, atsakomybe bendra, o poelgiai ir pasirinkimai atskiri. Autore neatsakinga uz tai, kad vyras i kaire eina. Blogai santykiuose - sesk, kalbek, spresk, o eiti i kaire yra lengviausia iseitis. Temos autore gi nevaiksto i kaire kazkodel. 

Atsakyti