Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu, tik zaloja, nes pasidaro tik zaidimu manjakai doh.gif
Kiekvienas turim savu nuomoniu, o jei kam nepatinka, tai ir nepirkit, bet tai dar nereiskia, kad blogas daiktas, ypac kai jus jo neturit tongue.gif
Atsakyti
Na yra disku ir lavinamuju, ne tik zaidimu. Jei protingai leist vaikui naudotis PC, tikrai niekas nieko nesuzalos, kita kalba, jei vaikas prie kompo sedi nepriziurimas...
O kad yra skirtingos nuomones, tai nemanau kad menkina sio zaislo verte, manau, kad kiekvienas pries pirkdamas analizuoja ir svarsto, o tik po to perka ir nebutina zaisla turet, kad pasakytum ar jis tau patinka, ar ne...
Na as galvoju taip, gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 13, 22:31)
PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu,

O čia jau būtų visiškai atskira diskusija. bigsmile.gif
Mano vaikas kaip tik puikiai mokosi PC pagalba ir raidelių ir skaičiukų, lavina atmintį, reakciją, loginį mąstymą, spalvų/geometrinių figūrų pažinimą ir taip toliau.

Tik reikia mokėti parinkti tinkamas programas, kad ir angliškai yra daug tokių, kurių nereikalauja ypatingų tos kalbos žinojimo, kad atlikt užduotį.

Ir manjake kol kas netapo - praleidžia tik kelias valandas per savaitę prie kompo.
Naudos tikrai matau labai daug, nes daug sąvokų ir dalykų, kurių nemokėjau paaiškinti ant pirštų arba popierinių žaidimų, per kelis kartus puikiai įsisavino PC lavinamųjų žaidimų pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 13, 20:31)
PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu, tik zaloja, nes pasidaro tik zaidimu manjakai  doh.gif
Kiekvienas turim savu nuomoniu, o jei kam nepatinka, tai ir nepirkit, bet tai dar nereiskia, kad blogas daiktas, ypac kai jus jo neturit  tongue.gif

Turim turim, todėl ir išsakom savo nuomones. Sinonimus, antonimus, įrašyk raidę ir pan. gali žaisti ir be kompiuterio už ~180 Lt pagalbos biggrin.gif
Siaunu ta ta tata... pasirink ka zaisi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 14 gruodžio 2006 - 08:24
O aš šiandien mačiau Senukuose irgi beveik tokį patį kompiuteriuką lietuvių kalba, tik su Spaidermenu (gal neteisingai parašiau) ir kaina jau 225 Lt. blink.gif Kaži, čia toks pat ar dar koks mandresnis? g.gif
Atsakyti
Hm... mano medinukas išmoko skaityti prie kompiuterio. Sedėdavau per vakarus ir chatindavau, tai jam labai buvo įdomu ką aš ten darau. Pradėjo klausinėti raidžių. Per porą mėnesių išmoko skaityti... 5-erių turbūt dar nebuvo... Teko mažinti chatinimą, nejauku gi, kai vaikas skaito...
Atsakyti
Na Kaledos jau praejo, dovanos seniai ispakuotos... Norejau paklaust, ar vaikams patiko, ar zaidzia su kompiuteriuku.

As asmeniskai negaliu atsidziaugt, kad nupirkau lavinamuosius kompaktus, 2 sav prie kompo prilipes skaite, rase, skaiciavo ir dar nenusibodo... Tik "Saltinelis" pasirode truputi per lengvas... Visa kompakta taip greit perejo... verysad.gif
Atsakyti
Na maniskis tikrai patenkintas. iskart pradejo mokintis raideles, tik kad kartu su juo turiu zaisti, kol neskaito pats, o po to ir vienas gales.
Geras daiktas thumbup.gif
Yra ka pagalvoti ir pasimokinti , ir atsipalaidavimui zaidimukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis irgi patenkintas,tik aš galvoju,kad truputį per mažas dar ax.gif gerai,kad vyresnė sesė yra,tai padeda jam thumbup.gif Labiausiai kol kas jam sekasi žaisti Pianiną biggrin.gif Groja ir groja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciu as pati noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galit kuri pasakyt kur isigyt shita kompiuteri Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2007 02 27, 22:59)
Sveikos,gal galit kuri pasakyt kur isigyt shita kompiuteri Kaune? 4u.gif

vaikisku prekiu parduotuvese- kotrynoje, cipoline ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti