As gi ne namuose ji bandziau, o parduotuvej, tai triuksmas aplink, man gal tik taip pasirode, tiesiog issakaiu savo nuomone.
O mes nupirkom dukrai tokį kompiuterį - super žaislas. Dukrai labai patinka. Mokosi ji ten skaičiuoti, klausosi muzikos, sprendžia logines užduotis.
sveiki...siandien ir as nupirkau ta kompiuteri kriksto dukrai dovanu...pirkau maximoi uz 142lt...o kainuoja 189 lt...kadangi dabar nuolaida 25 % iki gruodzio 4d....tai apsimoka pirkt...
QUOTE(Dinozauras @ 2006 12 01, 22:10)
O mes nupirkom dukrai tokį kompiuterį - super žaislas. Dukrai labai patinka. Mokosi ji ten skaičiuoti, klausosi muzikos, sprendžia logines užduotis.
įdomu kiek tavo dukrai metų, nes maniškė labai nori jo ant kalėdų ir aš ruošiuosi pirkti bet bijau kad nebūtų ji jau per didelė . Nes jai 6metai bet puikiai skaito ir rašo, tai bijau kad 2 dienas pažais ir nebus kąveikti.
QUOTE(lolanta @ 2006 12 08, 16:50)
įdomu kiek tavo dukrai metų, nes maniškė labai nori jo ant kalėdų ir aš ruošiuosi pirkti bet bijau kad nebūtų ji jau per didelė . Nes jai 6metai bet puikiai skaito ir rašo, tai bijau kad 2 dienas pažais ir nebus kąveikti.
na jei puikiai moka sinonimus, antonimus, dalyba, daugyba, be problemu iraso praleistas raides ir.t.t , tai tada neverta, bet jis skirtas tik nuo 5 m
QUOTE(jurena @ 2006 11 23, 16:37)
Aš tai kol mažosios nematė irgi pasižiūrėjau. Įdėjau elementus ir truputį pabandžiau. Kalba lietuviškai gan aiškiai. Ir pelytė yra, kaip ir tikram kompiuteryje. Užduotėlės gal dar jei bus per sunkios, bet kartu išmoksim raideles. Daugiau visko išbandysim po Kalėdų. Manau turėtų dukrytei patikti.
O mažesnei nupirkau tokį kompiuteriuką irgi. Ten kelios raidės ir trys skaičiukai. Kai spaudi irgi angliškai pasako, taip pat muzikytė groja ir kelios lemputės mirgsi. Gal neatiminės sakau iš didžiosios sesės.
O mažesnei nupirkau tokį kompiuteriuką irgi. Ten kelios raidės ir trys skaičiukai. Kai spaudi irgi angliškai pasako, taip pat muzikytė groja ir kelios lemputės mirgsi. Gal neatiminės sakau iš didžiosios sesės.
Ziuriu tavo didzioji kaip mano mazoji O maniske irgi labai nori,bet ar ne per maza
Ka su juo gaalima daryt?Kaip aiskino parduotuvej,sinonimai-antonimai,dar ivairios gramatines uzduotys.O ar yra funkcija,kad paspaudi raide ir pasako,kokia ji?
Padovanojom dukrai kompiuteriuką 6 metų proga, bet jai dar neydomus, nes nemoka skaityti
QUOTE(ostė @ 2006 12 09, 15:57)
Padovanojom dukrai kompiuteriuką 6 metų proga, bet jai dar neydomus, nes nemoka skaityti
Mano irgi gi nemoka, bet su ta mintim ir desiu po egle, kad atsirastu noras mokintis
QUOTE(augussandra @ 2006 12 02, 16:29)
sveiki...siandien ir as nupirkau ta kompiuteri kriksto dukrai dovanu...pirkau maximoi uz 142lt...o kainuoja 189 lt...kadangi dabar nuolaida 25 % iki gruodzio 4d....tai apsimoka pirkt...
kokios firmos?
QUOTE(addicted @ 2006 12 09, 21:47)
kokios firmos?
Jis vienintelis lietuviskas ir viskas apie ji sioje temoje, tiksliau kas is jos liko, kai pratryne
Jeigu vaikučiai gali naudotis PC, tikrai nėra reikalo pirkti vaikiško kompiuteriuko. Mano manymu, jis nevertas tokių pinigų. Užduotėlės primityvios, ekranas nespalvotas, grafinis vaizdas šiaip sau.
Va ir as panasiai galvoju...