Daug komentaru pasipils po Kaledu , nes vien siandien daug mamyciu pripirko kompiuteriuku. Buvau as savo ispakavus, tai labai fainas pasirode, o kai perskaiciau visa instrukcija, tai visai suzaveta likau
Bet placiau po svenciu, nes dar vaikas neisbande
Daug komentaru pasipils po Kaledu , nes vien siandien daug mamyciu pripirko kompiuteriuku. Buvau as savo ispakavus, tai labai fainas pasirode, o kai perskaiciau visa instrukcija, tai visai suzaveta likau
Visur yra -rimi, maximoj xxx ir vaikisku prekiu parduotuvese, net senukuose. Kaina nuo 179-189. vadinasi jie LEXIBOOK ir jie vieninteliai lietuviski, tikri fainuoliai (man taip atrodo)
Aš tai kol mažosios nematė irgi pasižiūrėjau. Įdėjau elementus ir truputį pabandžiau. Kalba lietuviškai gan aiškiai. Ir pelytė yra, kaip ir tikram kompiuteryje. Užduotėlės gal dar jei bus per sunkios, bet kartu išmoksim raideles. Daugiau visko išbandysim po Kalėdų. Manau turėtų dukrytei patikti. O mažesnei nupirkau tokį kompiuteriuką irgi. Ten kelios raidės ir trys skaičiukai. Kai spaudi irgi angliškai pasako, taip pat muzikytė groja ir kelios lemputės mirgsi. Gal neatiminės sakau iš didžiosios sesės.
Visur ju pilna. As buvau labai susizavejus, bet po to nusprendziau, kad maniskis jau didokas, cia 5 m vaikui tai super. O saviskiui tai pagalvojau, kad geriau kompakta "Saltinelio" nupirkt ir tegu zaidzia, mokosi. Gal buciau pirkusi, bet nepatiko, kad mazas ekranas, raides pasirode nepakankamai ryskios, klaviatura isdestyta ne kaip normaliam kompe ir pasirode, kad tyliai kalba. As vienoj parduotuvej Akropoly isbandziau, kur priesais Cipolina, ten baterkes idetos, tik isijunk ir bandyk. Siaip mokomoji preimone tai liuks, gal ir be reikalo nepirkau ir vaika itikinau, kad geraiu prie tikro sedet... O dar kai paskaiciau, kad vaikams jis patinka, tai jau ir nervai ima, kad toki sprendima padaraiu, o gal butu ir jam patikes. Kaina aisku tai didoka, bent jau 80 Lt kainuotu, tada pirkciau net nemastydama, juk naudingesnis daiktas negu visokie zaisliukai... Kas ruosiasi pirkt, tai Maxima dabar iki gruodzio 4 d. zaislams taiko net 25% nuolaida, tai dar pigiau gaunasi... As baigiu visus zaislus supirkt.
Keistai skamba, kad garsas mazas. tai nejaugi jis turi rekti, kad ausu bugneliai sprogtu , ekranas standartinis, na bet jei norisi kaip tikro nesiojamojo, tai ir kaina bus ne 189, o 1890 lt