Vakar nuėjau į maxima pasižiūrėti tų kompiuteriukų, bet to kur už 149 litus nebuvo.Buvo kažkoks už 80 litų, bet ten tipo nenešiojamas, bet taip ir neišsiaiškinau jis lietuviškas ar ne
QUOTE(ataniar @ 2006 11 15, 14:04)
Maximos katalogo 79 puslapyje pačiame viršuje labi jau panasus atrodo, bet aš nemoku idėti nuotraukos http://www.maxima.lt...katalogas/1258/
Bet gal šitas ne lietuviu kalba
Bet gal šitas ne lietuviu kalba
Tikrai ne lietuviškas. Šiuo metu LT yra vienas vienintėlis kompiuteriukas lietuvių kalba.
QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 16, 12:46)
o 4,5 metų vaikui jis tinktų? mano dukterėčia kliedi dėl kompiuterio
Cia kaip tik tas aqmzius, kai jau reiketu pradetis mokintis skaiciuku, raidyciu ir t.t.
O Kauno mamytes irgi burkites, bet tik kaip su perdavimu?
Gal kas i Vilniu retkarciais atvaziuoja, o jei ne- gal autobusu?
Mano vyresnėlei irgi labai norisi tokio kompiuteriuko. Aš net reklamos dar nemačiau, o ji jau sakė man : mama noriu tokio kompiuterio. Sakau, gal prie tikro nelabai veršia, nes vos galima atitraukti. Turės savo. Aš mama iš Kauno. Dar parduotuvėse Kaune nesidairiau, bet gal yra. Bent "Anvol" puslapyje žaislus surašyta kokiose parduotuvėse galima rasti.
QUOTE(holiday @ 2006 11 19, 22:55)
martyna, o kur tu pamatei? nes maniškei mažosios irgi turbūt nelabai
http://www_anvol_lt/...20Professor.pdf
QUOTE(holiday @ 2006 11 19, 23:55)
einu paskaitysiu kokia kaina, gal ir maniškei būtų gera dovana
Papildyta:
Papildyta:
bet knygelese tai mazosiom. ir mamu atsiliepimai tokie, kad tai vaikams netrukde, nes dar ir balsu sakomas pavadinimas
! | Įspėjame, kad masiniai apsipirkinėjimai (kai susiburiate į grupę kartu pirkti pvz. vienos firmos žaislus arr kt. prekes) supermama.lt forume gali būti organizuojami vieninteliame skyrelyje Internetinės parduotuvės, ir tik tuo atveju, kai atitinkamos prekės platintojai/pardavėjai paskelbia jame temą, įvykdę skyrelio taisyklėse numatytas sąlygas. Jei prekių pardavėjai/platintojai supermama.lt forume neįsigijo teisės skelbti savo temą Internetinių parduotuvių skyrelyje, siūlome Jums organizuotis grupinius apsipirkinėjimus ne čia, o atitinkamos parduotuvės, iš kurios ketinate pirkti prekes, forume. Draudžiami komentarai iš temos šalinami be perspėjimo, o pasikartojus pažeidimui, dalyviams skiriami asmeniniai įspėjimai. |
Supermama.lt administracija
i | Supermama.lt forumo skyrelis "Žaislai" skirtas tik žaislų/žaidimų aptarimui: kokybė, nauda, pliusai/minusai, vaikui patiko/nepatiko ir pan. Tėvų įspūdžiai ir patirtis. Šioje temoje, kaip ir kitose forumo temose, nepageidaujami nei masiniai pirkimai, organizaciniai pasiplepėjimai, nei besaikis žaislų kainų aptarinėjimas. |