Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

QUOTE(simba3 @ 2010 12 09, 14:40)

simba3, 09 Gru 2010 - 14:40, para�ė:

simba3, 09 Gru 2010 - 14:40, para�ė:

Nemaciau ir as Power Professor schmoll.gif Bet man atrodo Zmogus-voras dar fainesnis g.gif

Nemaciau ir as Power Professor schmoll.gif Bet man atrodo Zmogus-voras dar fainesnis g.gif

Bet žinokit funcijos tos pačios smile.gif smile.gif tik tiek kad žmogus voras smile.gif , na mes turim jau 2m Power Professor tai labai patinka, o šeis metais užsiprašė iš Kalėdų senelio žmogaus voro kompiuterio, tai nupirko krikštotėveliai, bet tik anglišką smile.gif
Atsakyti
mes uzsisakeme pc vaikiska, kaip laukia, daugiau as laukiu, nei mano mazute
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kur skaitet kokiu straipsniu ta tema, na apie mazylius ir kompiuterius tuos vaikiskus?
Atsakyti
Viena turejom anglu kalba, bet buvom dar per mazos kai gavom dovanu, tai suzaide nesulaukus atitinkamo amziaus lotuliukas.gif dabar dukrytei 5m turi vokieciu kalba, ten ivairiausios uzduotys, tai ji jas sprendzia ir kalba jai netrukdo... net moka jau pora zodziu vokiskai lotuliukas.gif man asmeniskai nera skirtumo kokia kalba ... kalba zaislai ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie TOP LAPTOP? Yra galimybė naują įsigyti už 129 Lt, ar verta? Kaip suprantu, ten kompiuteris daugiau skaičiavimui ir rašymui, ne žaidimams, tai mano priešmokyklinukui būtų kaip tik.

Įsigijom mes TOP Laptop ir labai džiaugiamės, nes iki šiol visi matyti kompiuteriukai buvo mažesniems vaikams, o šis kaip tik septynmečiui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 16 kovo 2011 - 10:16
Gal kas nors galetu mums pagelbeti blush2.gif reiketu kompiuteriuko "Trys parsiukai" instrukcijos.Gal kas zinot kur butu galima rasti internete? O gal kas galetu atsiusti atskenuota. blush2.gif
Aciu 4u.gif Lauksim AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 30, 12:12)

Isila, 30 Lap 2010 - 12:12, para�ė:

Isila, 30 Lap 2010 - 12:12, para�ė:

tubūt bus, nes jei vaikas neskaito, nerašo, neskaičiuoja, su tuo kompu nebus, ką veikti. Na, sėdėsit kartu ir "žaisit".  maniškiui 5, bet dar per mažas jis tokiam žaisliniam pc...

tubūt bus, nes jei vaikas neskaito, nerašo, neskaičiuoja, su tuo kompu nebus, ką veikti. Na, sėdėsit kartu ir "žaisit".  maniškiui 5, bet dar per mažas jis tokiam žaisliniam pc...

sutinku 100proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas.
Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio lotuliukas.gif Siaip labai geras daiktas thumbup.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 08 balandžio 2011 - 11:49
QUOTE(Sange @ 2011 04 08, 13:49)

Sange, 08 Bal 2011 - 13:49, para�ė:

Sange, 08 Bal 2011 - 13:49, para�ė:

sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas.
Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio  lotuliukas.gif  Siaip labai geras daiktas  thumbup.gif

Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio  lotuliukas.gif  Siaip labai geras daiktas  thumbup.gif

O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 11, 16:22)

_Ice_Tee_, 11 Bal 2011 - 16:22, para�ė:

_Ice_Tee_, 11 Bal 2011 - 16:22, para�ė:

O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos  g.gif

O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos  g.gif

Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia.
Teisingi atsakymai vertinami balais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 12, 13:47)

Sange, 12 Bal 2011 - 13:47, para�ė:

Sange, 12 Bal 2011 - 13:47, para�ė:

Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia.

O kur si kompiuteri galima nusipirkti? sudomino jisai mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 13, 19:08)

_Ice_Tee_, 13 Bal 2011 - 19:08, para�ė:

_Ice_Tee_, 13 Bal 2011 - 19:08, para�ė:

As ji pirkau CIA smile.gif bet tu kompiuteriu yra daugybe rusiu, tik turbut zaidimai skirtingi ir gamintojai smile.gif
Atsakyti