Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

QUOTE(mejinga @ 2010 11 30, 10:56)
laukia ir mūsų mažius žmogaus voro kompiuterio iš kalėdų senelio...  biggrin.gif  matysim ar pasteisins šita dovana... tikiuos nebus pinigai į balą išmesti  g.gif

tubūt bus, nes jei vaikas neskaito, nerašo, neskaičiuoja, su tuo kompu nebus, ką veikti. Na, sėdėsit kartu ir "žaisit". maniškiui 5, bet dar per mažas jis tokiam žaisliniam pc...
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 11 21, 22:10)
kaip manot ar tok kompiuteriukas tiktu 4.5m panelei dovanu g.gif
user posted image

mamytės pasidalinsiu savo patirtimi apie kompiuterius vaikams.
Pirkau ir aš LT kompą savo dukrai. Jai tada buvo 5 m, ir skaityti dar nemokėjo, tad pora dienų pažaidė ir teko parduoti.
NEPIRKITE mamytės kad ir LT kompiuterių vaikučiams, kol jie nemoka skaityti, sudėti, atimti ir t.t.t. Jei jūsų vaikas jau moka šituos dalykus-tada thumbup.gif , nes mažesni vaikai mano, kad tie kompiuteriai, kaip ir suaugusiųjų- ir ten bet kokiu atveju (nors ir tėveliai paminėjo, kad nėra ten tokių žaidimų kaip internete) bus tie žaidimai, kuriuos tėvai pajungia per internetą. Maniškė buvo dar permaža suprasti tai ir tiesiog zyzė, kad nupirktume. O kai tai padarėme ir ji įsitikino, kad tikrai Barbiškų žaidimų ten nėra-numetė jį į stalčių ir baigėsi domėjimasis juo... verysad.gif
arba tada būkite nusiteikę kompiuterį palaikyti iki jie išmoks sudėti žodį, atimti ir sudėti skaičius. Bet kam tai daryti, jei po kiek laiko tie patys kompai kainuos pigiau o ir atsiras tobulesnių...
p.s. čia tik mano patirtis ir nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite pakomentuoti, kuo skiriasi Barbes laptopas
http://www.lavinanty...05/changelang/2

Ir Little Pet shop

http://www.lavinanty...i//changelang/2

Aprasymai vienodi, tai gal tik isvaizda ju skiriasi, o taip viskas tas pats?
Papildyta:
Pasiskaitinejau, ir visgi mano mergaitei 3 metu kol kas bus idomus tik "TRys parseliai". Idomu, ar Maximoj ju yra? Ir kokia kainele, juk nuo ryt 40% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 11 21, 21:10)
kaip manot ar tok kompiuteriukas tiktu 4.5m panelei dovanu g.gif
user posted image

Mes toki dukrytei padovanojom, kai ji dar nemokejo skaityti, tai teko su ja sedet ir zaist. Dabar - pirmoke, viska perskaito pati, suskaiciuoja ir tikrai megsta zaisti su juo.

QUOTE(linkakalinka @ 2010 12 01, 10:15)
mamytės pasidalinsiu savo patirtimi apie kompiuterius vaikams.
Pirkau ir aš LT kompą savo dukrai. Jai tada buvo 5 m, ir skaityti dar nemokėjo, tad pora dienų pažaidė ir teko parduoti.
NEPIRKITE mamytės kad ir LT kompiuterių vaikučiams, kol jie nemoka skaityti, sudėti, atimti ir t.t.t. Jei jūsų vaikas jau moka šituos dalykus-tada  thumbup.gif , nes mažesni vaikai mano, kad tie kompiuteriai, kaip ir suaugusiųjų- ir ten bet kokiu atveju (nors ir tėveliai paminėjo, kad nėra ten tokių žaidimų kaip internete) bus tie žaidimai, kuriuos tėvai pajungia per internetą. Maniškė buvo dar permaža suprasti tai ir tiesiog zyzė, kad nupirktume. O kai tai padarėme ir ji įsitikino, kad tikrai Barbiškų žaidimų ten nėra-numetė jį į stalčių ir baigėsi domėjimasis juo... verysad.gif
arba tada būkite nusiteikę kompiuterį palaikyti iki jie išmoks sudėti žodį, atimti ir sudėti skaičius. Bet kam tai daryti, jei po kiek laiko tie patys kompai kainuos pigiau o ir atsiras tobulesnių...
p.s. čia tik mano patirtis ir nuomonė  4u.gif

Mes iki siol dar neleidziam dukrom su normaliu kompu turet reikalu. Jokiu zaidimu, in ternetu ir pan. Jos puikiausiai issivercia su savo zaisliniais, o mamos ir tetes kompiuteriai skirti darbui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 07 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(simba3 @ 2010 12 06, 20:11)

Jei esat vilniete, tai galit nuvaziuot i Ozo pc, ten zaislu pard. XS galima gyvai paspaudyti, yra ekspozicijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip manot, ar 1,5 metu mergytei kompiuteris jau tiktu, kuris skirtas nuo 2 metu ar dar palaukti? galvojau apie tris parselius, bet ten pelytes, jei gerai zinau nera (mums pelyte butina ant laido, atskira doh.gif ). ar jau verta pirkti kompa, ar dar palaukti, kol paaugs. manom, kad gal tada prie musu kompo nelistu, jei savo turetu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 07 gruodžio 2010 - 12:40
Gal kas zino kur galima nusipirkti pigiau power professior kompa vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2010 12 07, 13:40)
kaip manot, ar 1,5 metu mergytei kompiuteris jau tiktu, kuris skirtas nuo 2 metu ar dar palaukti? galvojau apie tris parselius, bet ten pelytes, jei gerai zinau nera (mums pelyte butina ant laido, atskira doh.gif ). ar jau verta pirkti kompa, ar dar palaukti, kol paaugs. manom, kad gal tada prie musu kompo nelistu, jei savo turetu....

Praeitais metais susidūriau su ta pačia dilema, nusprendžiau palaukti šių metų - visiškai kitas supratimas vaiko,kam šis daiktas skirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2010 12 07, 13:40)
kaip manot, ar 1,5 metu mergytei kompiuteris jau tiktu, kuris skirtas nuo 2 metu ar dar palaukti?

As dar nepirkciau, palaukciau kitu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jagoda @ 2010 12 07, 12:44)
Gal kas zino kur galima nusipirkti pigiau power professior kompa vilniuje?

mačiau nete, www.reikalinga.lt. mano mergina baisiai jo nori, bet jau per didelė, ale va gražus daiktas, ir nepaaiškinsi, kad mažesniems gerokai biggrin.gif

QUOTE(Kačia @ 2010 12 07, 17:21)
As dar nepirkciau, palaukciau kitu metu mirksiukas.gif

aš irgi dar palaukčiau, sudėvėsit pirma laiko, iki to, kol pasidarys aktualus smile.gif
Atsakyti
[quote=darganos,2010 12 08, 11:17]
mačiau nete, www.reikalinga.lt. mano mergina baisiai jo nori, bet jau per didelė, ale va gražus daiktas, ir nepaaiškinsi, kad mažesniems gerokai biggrin.gif

deja ten jau ispirktas, be to kaina su nuolaida, kaip senukuose be nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(jagoda @ 2010 12 08, 10:45)
deja ten jau ispirktas, be to kaina su nuolaida, kaip senukuose be nuolaidos

nu net iš naujo atsiverčiau pažiūrėt. kur parašyta, kad išpirktas, ir kad su nuolaida? jokios nuolaidos nematau g.gif aš čia apie profesorių, ne apie žmogų - vorą.
Atsakyti