Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

mes ir turime,3parselius,nevertas pinigu, labai retai paiima zaisti,ir tai max 2min, knyga kokia idomia,daug ilgiau sudomina
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2010 11 05, 16:31)
mes ir turime,3parselius,nevertas pinigu, labai retai paiima zaisti,ir tai max 2min, knyga kokia idomia,daug ilgiau sudomina

drinks_cheers.gif ypac jei kniga su puzzle thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergytei 5metai ir nupirkome lietuvišką kompiuterį tą su 29užduotim. Tikrai galiu pasakyti, vaikas net nesuprato, ką ir kur reik spausti. Neįdomus, net 5min nepasedėjo. Šis kompiuteris skirtas nuo 7-8metų, bet tikrai ne mažiesiems.

Geriau jau angliškas kompiuteris, tai jis bent muzikuoja smagiai, nei lietuviškas kavksi tik. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 06 lapkričio 2010 - 20:44
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 06, 21:41)
Mano mergytei 5metai ir nupirkome lietuvišką kompiuterį tą su 29užduotim. Tikrai galiu pasakyti, vaikas net nesuprato, ką ir kur reik spausti. Neįdomus, net 5min nepasedėjo. Šis kompiuteris skirtas nuo 7-8metų, bet tikrai ne mažiesiems.

Geriau jau angliškas kompiuteris, tai jis bent muzikuoja smagiai, nei lietuviškas kavksi tik. ax.gif

mes irgi dovanojom 5- ojo gimtadienio proga ax.gif mūsų mergaitei labai patiko, praktiškai visos užduotys įkandamos. Aišku, yra ir sunkesnių, daugyba, dalyba, susijusių su skaitymu. Bet man atrodo gerai, kad žaislas skatina vaiką tobulėti ir stengtis. Gi nebūtų įdomu, jeigu užduotys būtų labai lengvos, tokias atlikai kartą- ir viskas. Man tik ekrano didesnio norėtųsi.
Atsakyti
Mano suneliui virs 4m. ir lb nori kompiuteriuko. Niekaip neapsisprendziu kuri pirkti "Trim parsiukam" gal jau didelis, o kitam permazas g.gif
Na ir ka dary, koki geriau tokiam amziui pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 11 12, 17:15)
Mano suneliui virs 4m. ir lb nori kompiuteriuko. Niekaip neapsisprendziu kuri pirkti "Trim parsiukam" gal jau didelis, o kitam permazas g.gif
Na ir ka dary, koki geriau tokiam amziui pirkti 4u.gif

g.gif net nezinau nes tikrai gaunasi tam jau kaip ir per didelis o kitam per mazas , nors manau su "trys parseliai " da pazaistu ax.gif
Atsakyti
Gal jau kas atsižaidė ir išaugo lietuvišką kompiuterį, bet kokį išskyrus trys paršeliai ax.gif
Atsakyti
as savo sunui 4-ojo gimtadienio proga padovanojau kompiuteri, ta kur 29 uzduoteles smile.gif, ir tikrai nebuvo per mazas, tik pirma diena, nelabai susigaude ka kur spaust lotuliukas.gif , o dabar jau jis tas uzduoteles beveik atmintinai moka, kur kartot, rasyt, atspet zodzius biggrin.gif, dabar jam idomu anonimai, sinonimai, bando mokytis daugyba dalyba thumbup.gif

Atsakyti
O cia tas kur su 29 uzduotelem, tai Profesor kompiuteris g.gif
Man tai Zmogaus voro grazesnis, bet kai pasiskaiciau atsiliepimus, kad nelabai kokybiskas, tai net ir nezinau g.gif Gal jis idomesnis, ar daugiau iv. uzduoteliu, nes kaina tai didesne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 13 lapkričio 2010 - 00:26
QUOTE(Kačia @ 2010 11 13, 01:26)
O cia tas kur su 29 uzduotelem, tai Profesor kompiuteris g.gif
Man tai Zmogaus voro grazesnis, bet kai pasiskaiciau atsiliepimus, kad nelabai kokybiskas, tai net ir nezinau g.gif Gal jis idomesnis, ar daugiau iv. uzduoteliu, nes kaina tai didesne rolleyes.gif

cia kaina didesne tik del to kad zmogus voras ir barbe biggrin.gif
O uzduotys visos tos pacios ir kokybe ta pati
Atsakyti
4u.gif Gal patarsit kur nupirkti "Barbiska" kompiuteri?? kur apie ji pasiskaitineti?? reikia 5 metu mergytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2010 11 16, 07:55)
4u.gif  Gal patarsit kur nupirkti "Barbiska" kompiuteri?? kur apie ji pasiskaitineti?? reikia 5 metu mergytei  ax.gif

cia galit pasiskaityt http://www.pirktuve....teris-barbie-lt o pirkti ten kur rasit pigiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti