Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

kadangi musu mazyle dar nelabai supranta,kaip zaist su tuo kompu,o prie mamos kompo kaip magnetas limpa tai mes jai davem vtech firmos kompiuteriuk.veiksmas vyksta groja,yra ka spaust ,atsilenkia uzsilenkia o siaip nezinau ,kada tas vaikas ten ismoks skaiciuot ir ismoks angliskai tai jauciu nuo 6 metu gal ir idomu o dabar bele uzsiemimas rolleyes.gif
Atsakyti
mano pusbrolis toki gavo pernai tai labai su sese buvo susidomeja(jiem 4 ir 5 metai) smile.gif bet dabar jis guli kampe vienisas ir niekam jo nereikia biggrin.gif man pavzdziui jis nepatiko nes buvo baltai juodas.bet labai geras man atrodo tuo kad gerai ismokti skaiciuoti ir yra loginiu uzduoeliu thumbup.gif.pati turejau toki tik kad anglu kalba bet vyresniems vaikams nes buvo geografijos ir ivairiu laikmaciu uzduociu.ten daugiau 100 uzduociu.man visai patiko thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepybag: 30 lapkričio 2009 - 18:16
Ir mes labai norime Barbie kompiuterio ax.gif Gal matėte ar Barbie kompiuterių yra pirkti maximoje?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2009 12 01, 17:53)
Ir mes labai norime Barbie kompiuterio ax.gif Gal matėte ar Barbie kompiuterių yra pirkti maximoje?

Yra mes pernai pirkom,darbar maximoj bus akcija zaislam tai palaukit ir nusipirksit,nes siaip jis 300 lt kainuoja,tai nusipirkom uz 150 lt 4u.gif

Maniske labai patenkinta,tikrai geras daiktas 4u.gif
Atsakyti
Musu kaledu senis irgi jau nupirko uz 130Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Na va Kaledu senelis mums nupirko isvajota barbini kompiuteri bigsmile.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2009 12 01, 17:53)

Mes nupirkom pasinaudoję akcija 4u.gif
Atsakyti
mes be Lietuviško kompiuterio turime ir dar du thumbup.gif jie žymiai pigesni. šitas įdomus tuo, kad yra žaidimas daugiau mažiau, puzle, įvairių kitų žaidimukų, tik jis ne lietuvių kalba verysad.gif
user posted image

šitas taip pat labai įdomus yra 2 įdomus žaidimai, ir abėcėlė, jis taip pat nelietuvių kalba
user posted image
Atsakyti
A kazkaip as nelabai tu nelietuvisku kol kas noriu, nes atad reikia sedet ir su vaiku zaist (vertejaut) g.gif
Atsakyti
oi kokia pikta čia atėjau mad.gif pirkau dar rugsėjo mėn per akciją maksimoje abiems vaikams po lietuvišką kompą-dukrai tris paršiukus, o sūnui spiderman. vos parsinešėm apsižiūrėjom kad spidermano ne visi mygtukai veikia, nunešėm tada iškart atgal, apkeitė, atrodė naujojo veikia lyg viskas. padovanojom vaikams Kalėdoms, atsiplėšia - ogi nė velnio doh.gif pora mygtukų išvis nesispaudžia, o kelios raidės rašosi ne tokios kokios reikia, t.y. kai kurių raidžių išvis neina įrašyti.. nuo pirkimo jau 4 mėn praėjo, tai kas kad daikto nenaudojau doh.gif bet tikiuosi rasiu teisybę maksimoje... trenkčiau šonan išvis aš jį, bet vaikas jau gavo, džiaugėsi dovana, o čia doh.gif verysad.gif NEPIRKIT ŠITŲ NESĄMONIŲ, MAMOS schmoll.gif už tokius pinigus nervus gadintis tikrai neverta doh.gif dar "laukiu" kol iš dukros trijų paršelių koks "gėris" išlįs doh.gif
Atsakyti
Siaip kazkur skaiciau intrukcijoj kad 2 metu garantija mirksiukas.gif O musiskis veikia puikiai vyresnelio proffesor jau metus ir tikrai daznai zaidziamas bigsmile.gif O mazoji sioms kaledoms gavo barbini irgi veikia kol kas smile.gif Turbut reikia tris kartus nsusipjaut g.gif tpfu, tpfu, tpfu blush2.gif
Atsakyti