kadangi musu mazyle dar nelabai supranta,kaip zaist su tuo kompu,o prie mamos kompo kaip magnetas limpa tai mes jai davem vtech firmos kompiuteriuk.veiksmas vyksta groja,yra ka spaust ,atsilenkia uzsilenkia o siaip nezinau ,kada tas vaikas ten ismoks skaiciuot ir ismoks angliskai tai jauciu nuo 6 metu gal ir idomu o dabar bele uzsiemimas
mano pusbrolis toki gavo pernai tai labai su sese buvo susidomeja(jiem 4 ir 5 metai) bet dabar jis guli kampe vienisas ir niekam jo nereikia man pavzdziui jis nepatiko nes buvo baltai juodas.bet labai geras man atrodo tuo kad gerai ismokti skaiciuoti ir yra loginiu uzduoeliu .pati turejau toki tik kad anglu kalba bet vyresniems vaikams nes buvo geografijos ir ivairiu laikmaciu uzduociu.ten daugiau 100 uzduociu.man visai patiko .
Ir mes labai norime Barbie kompiuterio Gal matėte ar Barbie kompiuterių yra pirkti maximoje?
QUOTE(*Radvileee @ 2009 12 01, 17:53)
Ir mes labai norime Barbie kompiuterio Gal matėte ar Barbie kompiuterių yra pirkti maximoje?
Yra mes pernai pirkom,darbar maximoj bus akcija zaislam tai palaukit ir nusipirksit,nes siaip jis 300 lt kainuoja,tai nusipirkom uz 150 lt
Maniske labai patenkinta,tikrai geras daiktas
Musu kaledu senis irgi jau nupirko uz 130Lt
Na va Kaledu senelis mums nupirko isvajota barbini kompiuteri
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
QUOTE(*Radvileee @ 2009 12 01, 17:53)
Mes nupirkom pasinaudoję akcija
A kazkaip as nelabai tu nelietuvisku kol kas noriu, nes atad reikia sedet ir su vaiku zaist (vertejaut)
oi kokia pikta čia atėjau pirkau dar rugsėjo mėn per akciją maksimoje abiems vaikams po lietuvišką kompą-dukrai tris paršiukus, o sūnui spiderman. vos parsinešėm apsižiūrėjom kad spidermano ne visi mygtukai veikia, nunešėm tada iškart atgal, apkeitė, atrodė naujojo veikia lyg viskas. padovanojom vaikams Kalėdoms, atsiplėšia - ogi nė velnio pora mygtukų išvis nesispaudžia, o kelios raidės rašosi ne tokios kokios reikia, t.y. kai kurių raidžių išvis neina įrašyti.. nuo pirkimo jau 4 mėn praėjo, tai kas kad daikto nenaudojau bet tikiuosi rasiu teisybę maksimoje... trenkčiau šonan išvis aš jį, bet vaikas jau gavo, džiaugėsi dovana, o čia NEPIRKIT ŠITŲ NESĄMONIŲ, MAMOS už tokius pinigus nervus gadintis tikrai neverta dar "laukiu" kol iš dukros trijų paršelių koks "gėris" išlįs
Siaip kazkur skaiciau intrukcijoj kad 2 metu garantija O musiskis veikia puikiai vyresnelio proffesor jau metus ir tikrai daznai zaidziamas O mazoji sioms kaledoms gavo barbini irgi veikia kol kas Turbut reikia tris kartus nsusipjaut tpfu, tpfu, tpfu