Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba

QUOTE(Daila @ 2009 07 12, 17:20)
sunui pirkom toki kompiuteri kaip jam buv 4 metai, labai gera mokomoji priemone, ismokom per pirmus metus skaiciuoti iki dvidesimt, sudeti ir atimti iki 10, pazino raideles ir jis visada noredavo su juo zaisti  thumbup.gif

kuris cia taip? bigsmile.gif
Trys parsiukai?
Atsakyti
nupirkau savo 2,5 metu sunui kompiuteriuka "trys parseliai".Nu neidomu jam ir viskas blush2.gif Jis nori suaugusiuju kompo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2009 07 24, 15:55)
nupirkau savo 2,5 metu sunui kompiuteriuka "trys parseliai".Nu neidomu jam ir viskas blush2.gif Jis nori suaugusiuju kompo doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Musu dukrai irgi daug įdomesnis tėvų kompas, nei jai nupirktas. doh.gif
Atsakyti
Ieškom lietuviškos lavinimo sistemos "Trys paršeliai" ax.gif Lauksiu pasiūlymų į AŽ.
Atsakyti
Vakar nupirkau su 40 proc. nuolaida ta Barbie laptopa doh.gif Kaip tik gimtadienis arteja, galvojom bus gera dovana. Namie su MB pabandem, tai pasirode paskutinis s.... ax.gif Kad ir su nuolaida pirktas, nevertas jis tokiu pinigu. Ekraniukas maziukas, neina suprast, kas ten pavaizduota. Vaiksikas zaidimas "Sukutis" uz 20 Lt simta kartu geresnis ir naudingesnis. Grazinau atgal ta kompa atgal i parduotuve.
Atsakyti
Na mes vakar irgi ta nuolaida pasinaudojom ir nupirkom "lexsybook" kompa ax.gif
Na nera jis vertas tos pilnos kainos tikrai rolleyes.gif
bet man jis tekainavo 35, - lt thumbup.gif
40 % nuolaida + turejau sukaupus 27,- lt maksimos pinigu + ir dar turejom dovanotu 50,-lt, tai va kaip gerai prasisukom thumbup.gif
Ekranas tikrai mazas, neskaitantiems vaikams nekas, nes reikia skaityti uzduoteles. Dar nelabai gerai kad raso mazosiomis raidemis, o didziosiomis raidemis norint rasyti reikia spausti visada papildoma klavisa.
Bet tame ir esme, kad taip vaikas bus suinterisuotas ismokti skaityti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 02 rugsėjo 2009 - 13:40
Visa jo kaina max 50 Lt, ne daugiau. Maniskei 4 metai, tai kazin ar tas kompas butu "pavezes"", kol ji prades mokytis skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 09 02, 15:27)
Visa jo kaina max 50 Lt, ne daugiau. Maniskei 4 metai, tai kazin ar tas kompas butu "pavezes"", kol ji prades mokytis skaityt biggrin.gif

As savo 5-meciui (uz 3 sav. bus 6) "Trys parsiukai" svarsciau pirkti ax.gif
Jam siuo metu butu jis dar tinkamas smile.gif
Taip kad savo 4-metei, drasiai ta gailt pirkti mirksiukas.gif

O kokia savikaina tu kompu, tai siulau net nesvarstyti, nes uz tiek niekas neparduos, gaila aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 03 rugsėjo 2009 - 15:11
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 12 10, 12:47)

as gal busiu sioje temoje nepopuliari, bet man tiesa pasakius gaila sumoketu pinigu.

si kompiuteriuka mano mazoji gavo kaledoms. labai labai jo norejo, tai tetis nebeisturejo ir uzsake pas Kaedu seni.

pirktas jis buvo tuomet, kai dukrai buvo 5 metai (kompiuteris skirtas nuo 5). bet: dalyba, daugyba, antonimai, sinonimai, anagramos ir pan. alykai manau dar sudetingi zaidimai tokio amziaus vaikui. ekranas zenkliai per mazas kaip kazkas minejo. jei ivertinant dar laika praleista prie jo. elementai pakankamai greitai nuseda, netgi diuraselai.

euforija tesiasi gal kelis men. jau beveik metai, kaip jis numestas ir apie ji net neuzsimenama ir neprisimenama.

mano galva jis skirtas galetu buti gerokai vyresniam vaikui. bet paprastai tokie vaikai jau puikiai tvarkosi su tikruoju. na, nebent kelionese praverstu... turetu kuo uzsiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 rugsėjo 2009 - 16:40
P maniskis puikiai naudojosi professor ar kaip jis vadinasi blush2.gif Mielai priglaustumem ir barbie (zinoma uz protinga kaina), nes dukra prisiziurejusi brolio labai nori doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif toki kompiuterį mes nupirkom ketvirto gimtadienio proga biggrin.gif labai labai labai geras daiktas thumbup.gif ir puiki priemonė mokyti ir lavinti vaikus, ir akytes nesigadina thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif tik ganėtinai brangus, bet mes irgi sulaukėm nuolaidos ir nusipirkome man regis už 140Lt.
ištikrųjų turėjome ir vokišką bei prancūzišką, jie ganėtinai pigūs iki 25 lt, žaisdavo ir su jais, bet šitame galima lietuviškai rašyti, skaičiuoti, groti, žaisti ir t.t.labai gera priemonė ikimokiklinukams thumbup.gif thumbup.gif
nusipirkusios mamytės tikrai nesigailėsite thumbup.gif
Atsakyti
pirkom ta kaip barbinis, tik su profesorium rugsejo 1 d.
uzvakar kazkas jam nutiko, tiesiog nustojo veikti g.gif kartais kvykteli ir psio, nera kontakto tikriausiai.
Bet siandien nuvaziavau ir man pakeite i kita (dar buvo 1 naujas lentynoj ir todel kad nesenai pirktas) clap.gif
Meginsim toliau naudotis smile.gif
Atsakyti