aciu uz patarima
jis tikrai dar neskaito, tai reiskia man reikes sedeti su juo ir zaisti,
o cia jau tai paskui ir mokykloj prasys skaityti uz ji
QUOTE(Sirvita @ 2009 04 21, 13:42)
aciu uz patarima
Man atrodo kaip tik faina pazaisti kartu su vaiku ir sudominti ji
Kaži "Trys paršeliai": dvimetukam ne per anksti?
Kur galima nusipirkti "Trys paršiukai" kompiuterį geriausiom kainom ?Iš kur jūs pirkot?Ieškau dovanų brolio 3-mečiui.
QUOTE(Emilė @ 2009 04 23, 15:09)
Kaži "Trys paršeliai": dvimetukam ne per anksti?
Mes pirkom dar kai sunui buvo metukai ir 10 menesiu. Nesigailiu visiskai, patiko pasaka klausyti, muzykytes, ir formas su spalvom greitai isimine, dabar jau ir paskaiciuot bando. Manau dar kokius metus tai tikrai neatsizais.
o kokia kaina gal kas zino tu triju parseliu? ten lietuviskai? kokiu uzduoteliu yra?
QUOTE(beni @ 2009 04 28, 15:56)
Mes pirkom dar kai sunui buvo metukai ir 10 menesiu.
Kur pirkot ir kiek mokėjot ?
QUOTE(Tyliu @ 2009 04 28, 13:05)
Kur galima nusipirkti "Trys paršiukai" kompiuterį geriausiom kainom ?Iš kur jūs pirkot?Ieškau dovanų brolio 3-mečiui.
As ji aptikau 'Maxima XX", o kaina jei neklystu 189,- Lt
Kai buvo pries kaledas nuolaida 40 proc. kainavo 113 lt, bet pagailejau, o dabar gailiuosi, kad nenupirkau o kai dabar buvo 50 proc, tai tik 94 lt tekainavo, bet drauge sake nebuvo is vis jokio pasirinkimo, ispirkta
Lauksim kitu nuolaidu
Lauksim kitu nuolaidu
QUOTE(laurada @ 2009 04 29, 21:50)
Kai buvo pries kaledas nuolaida 40 proc. kainavo 113 lt, bet pagailejau, o dabar gailiuosi, kad nenupirkau o kai dabar buvo 50 proc, tai tik 94 lt tekainavo, bet drauge sake nebuvo is vis jokio pasirinkimo, ispirkta
Lauksim kitu nuolaidu
Lauksim kitu nuolaidu
Ir as laukiu nuolaidu
kai nuolaidos bent nera taip brangy
sunui pirkom toki kompiuteri kaip jam buv 4 metai, labai gera mokomoji priemone, ismokom per pirmus metus skaiciuoti iki dvidesimt, sudeti ir atimti iki 10, pazino raideles ir jis visada noredavo su juo zaisti