nepatiko man tas kompiuteris
buvom apžiūrėt, įjungė... žodžiu norint juo naudiotius reikia mokėt skaityt, o kai vaikas jau mokės skaityt tai knygutes tegul skaito - jos mokslo šaltinis o šiaip pilna visokių porogramų kurias įdiegus ir bendru pc vaikas gali naudotis
turim mes tą anglų kalba tai jis kalbantis yra, labai super mokytis skaišiukus, raideles. o lt variantas nekalbantis, nekalbu jau apie vaizdo ir medžiagų kokybę
va tep vat
nu vat ir gaila gad visi zaislai anglu kalba, o taip noretus kad butu lietuviskai kas nors (kad lietuviskai kalbetu)
QUOTE(justina_r @ 2008 01 27, 16:42)
nu vat ir gaila gad visi zaislai anglu kalba, o taip noretus kad butu lietuviskai kas nors (kad lietuviskai kalbetu)
Vienam tinklalapy(tiksliai nepamenu kokiam) maciau ir lietuviska pc,tai labai susidomejau,nes mazoji turi angliska.
Mes turim porą tokių kompiuterių. Vtech firmos. Ten tikrai reikia jau nors kiek mokėti skaičiuoti, rašyti. Bet, bent jau pas mus, tarp visų užduočių, yra dešimt loginio mąstymo užduočių, kur tiesiog žaidimo forma atliekami tam tikri dalykai, ar kažko mokomąsi.
Viena kas man nepatinka, tai neryškus juodai baltas ekranas.
Viena kas man nepatinka, tai neryškus juodai baltas ekranas.
Atsitiko bėda, išlūžo kompiuteriuko dangtelis ties ta vieta kur lankstosi (na nežinau ar suprantamai paaiskinau) tikrai niekas nelaužė specialiai nes pati maciau kaip dukrai atidarant jis trakstelėjo ir išlūžo. Ar niekam taip neatsitiko ir ydomu garantja taikoma tokiam gedimui ar ne ir kokiam laikui ji duodama
Labukas, o gal kuri zino, kur pas mus galima nupirkti vaikiska kompiuteri rusu kalba?
aš ieškau vaikui gimtadienio proga šitokio kompiuteriuko, bet nerandu, padėkit jai kas kur matėt Kaune parašykit. Ačiū!
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 19, 13:49)
Labukas, o gal kuri zino, kur pas mus galima nupirkti vaikiska kompiuteri rusu kalba?
skambinau į tą firmą kuri prekiauja tai kompiukias, tai sakė dabar jų prekyboje nėra, turėtų pasirodyti nuo birželio pradžios, Maxima ir Kotryna parduotuvėse taigi laukiam
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 19, 13:49)
Sveika,
Rusisku kompiuteriu galima rasti Limpopo parduotuveje prie Spaudos Rumu. Na ten ne visai kompas o toks zaislas minkstas ir prie jo klaviatura yra. Detaliau as nenagrinejau mes per mazi. ten nuo 2 ar 3 metu. Vadinasi Gosha o dar galima labai ivairiu rasti va sitam puslapyje. as nebandziau, bet jie raso, kad siuncia visur. Tai gal ir i Lietuva atsiustu http://www.detskijmir.lv/index/0-4
Mergaitės prašau atsiliepti, pas kurią yra čekis kai pirkome kooperuotai lietuviškus kompiuteriukus per renax, labai reikia O gal kuri turit kopiją
QUOTE(ostė @ 2008 06 12, 10:13)
Mergaitės prašau atsiliepti, pas kurią yra čekis kai pirkome kooperuotai lietuviškus kompiuteriukus per renax, labai reikia O gal kuri turit kopiją
Gal kas žino kokį kelią kaip nusipirkti kompiuteriuką pigiau? Galima ir į AŽ Ar šiaip gal kur akciją kokią užmatę esate?
Sveikutės, galvojam įsigyti žmogaus voro kompiuteriuką lietuviškai . Skambinau į firmą, sakė ieškoti prekybos centruose. Kažkaip neaptinku Vilniuje , gal kas matėt?