nu va pas mus radau už 199lt tas žalias, ir už 249lt su žmogum voru
o gal kas matėt kur tiksliai vilniuje pigiau
būčiau dėkinga už pagalbą
QUOTE(myma @ 2007 11 24, 14:11)
nu va pas mus radau už 199lt tas žalias, ir už 249lt su žmogum voru
Jei kur pamatysiu pigiau- pranesiu bet realiai 10 litu pigiau bus tik
QUOTE(Jurlin @ 2007 11 24, 13:15)
Jei kur pamatysiu pigiau- pranesiu bet realiai 10 litu pigiau bus tik
būčiau dėkinga
na jei tik 10lt, gal ir neapsimokės varginti dukterėčios
Yra didžiosioe Maximose kaina 180. o Čipoline jei turi nuolaidų kortelę, gautųsi 170.
Siaip galiu uzklaust kiek galima pigiau gaut tokiu dalyku bet cia reiktu kad nemaziau kokiu 10 mamyciu butu
QUOTE(renax @ 2007 11 24, 15:43)
Siaip galiu uzklaust kiek galima pigiau gaut tokiu dalyku bet cia reiktu kad nemaziau kokiu 10 mamyciu butu
na kaip supranttu či garsiai irgi negalima skelbtis taip
bet būtų šaunu
Dabar maximose yra didelis vaikiškų kompiuteriukų pasirinkimas , žr.:
http://www.maxima.lt...o-dovanos/2046/ 18, 19 psl.
http://www.maxima.lt...o-dovanos/2046/ 18, 19 psl.
QUOTE(Mama! @ 2007 11 24, 17:07)
Dabar maximose yra didelis vaikiškų kompiuteriukų pasirinkimas , žr.:
bet noriu lietuviško, ne tokio kur nieko nesupras
QUOTE(myma @ 2007 11 24, 17:15)
bet noriu lietuviško, ne tokio kur nieko nesupras
taip supratau šito norite:
raidės mažosios ir ne visos lietuviškos , tik tiek kad kalba lietuviškai , o šiaip klaviatūra mažiukams nėra labai aiški...
Aš nesakau, kad tie maximose yra super, bet daugeliu atvejų galėtų būti gerokai pigesne alternatyva
QUOTE(Mama! @ 2007 11 24, 17:43)
taip supratau šito norite:
raidės mažosios ir ne visos lietuviškos , tik tiek kad kalba lietuviškai , o šiaip klaviatūra mažiukams nėra labai aiški...
Aš nesakau, kad tie maximose yra super, bet daugeliu atvejų galėtų būti gerokai pigesne alternatyva
nu vat būnet, kad nekyla ranka mokėti tokius pingus ir ieškau pigiau, nors jau yra nuspręsta, kad reikia būtent to
nes bus 5metai tuoj jam dabar pats įdomumas su raidėmis ir skaičiais žaisti, o tie kur maximoje irgi sumokėsi ten iki 100lt, o naudos absoliučiai jokios nebus
QUOTE(Ingaaa @ 2007 11 25, 13:09)
Mane irgi domina lietuviskas vaikiskas kompiuteris , jeigu kas gali pigiau suveikt praneskit
pigiau gali buti tik naudotas, arba su parduotuviu tinklo nuolaidu kortele
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2007 11 24, 16:43)
gaunasi visai pigiai, bet nera kur organizuoti tokio dalyko siame ar kitame forume. mes praeitais metai taip organizavom ir moderatoriai istryne visus postus sioje temoje kurie susieti su pirkimu. as as gavau ispejima, kad busiu pasalinta