Žaidė tikrai neilgai.................sulūūūūūūūūūūūžo
QUOTE(snickers @ 2007 09 05, 22:23)
Žaidė tikrai neilgai.................sulūūūūūūūūūūūžo
Na maniskiai brangias metalines masineles per pora valandu sulauzo tiek, kad nesuprasi kas ten per daiktas isvis buvo
Cia nuo vaiko priklauso, kas ka ir kaip tausoja. As neleidau visur tampytis, tik graziai sedint vienoje vietoje mokintis
na o dabar dar yra kur jų pirkti, ir kokia kaina
QUOTE(myma @ 2007 11 22, 01:25)
visose parduotuvese yra ir kaina nesikeite- pagrinde 189 lt, bet gal kitur ir pigiau
QUOTE(myma @ 2007 11 22, 00:25)
Aš mačiau maximoje, kaina-249 pas mus
QUOTE(ostė @ 2007 11 22, 12:34)
Nu as tikrai maciau tas senas kainas po 189 lt berods ar 179 bet ne maximoj
Mes palankynom iš būsimų krikštatėvių gavom tokį. Net nenumaniau, kad toks brangus! Šiaip dar neatidarėm dėželės, nes jie ją gražiai įpakavo ir panai tinka įpakavimas . Kiek skaitau atrodo , kad tokį daiktą padovanojo, jau galvojam ką dovanosim jų vaikams būsimiems, kad šitiek daug dovanoja
QUOTE(Jurlin @ 2007 11 22, 09:39)
visose parduotuvese yra ir kaina nesikeite- pagrinde 189 lt, bet gal kitur ir pigiau
kur?
QUOTE(ostė @ 2007 11 22, 11:34)
aš mačiau maximoje irgi už tokią kaina vien dėl to kad ant jo žmogus voras nupieštas
mes irgi turim ir tikrai dar nesulauze ir i darzeli kelis kartus nesesi, bet labai jau gerai jie ten islaike.
As pirkau "Vaiku mieste" Kaune tai ir mokejau apie 180 lt. o maximoj tai rimtai maciau kad virs dvieju simtu.
Mano mergytei taip pat labai patinka ir man labai gerai nes net nenutuokiau nuo ko pradet mokinant skaityti, o matematines uzduoteles labai gerai sprendzia isskyrus dalyba bus i mama
As pirkau "Vaiku mieste" Kaune tai ir mokejau apie 180 lt. o maximoj tai rimtai maciau kad virs dvieju simtu.
Mano mergytei taip pat labai patinka ir man labai gerai nes net nenutuokiau nuo ko pradet mokinant skaityti, o matematines uzduoteles labai gerai sprendzia isskyrus dalyba bus i mama
QUOTE(myma @ 2007 11 22, 23:21)
kur?
Na gi pilna vaiku zaislu parduotuviu- kotryna, vaiku miestas ar [pasaulis, zaislu planeta, cipolinino ir dar kruva, netingekit paklausti pardaveju, nes zaislu daug ir ne taip lengva suziureti
QUOTE(Jurlin @ 2007 11 22, 22:24)
Na gi pilna vaiku zaislu parduotuviu- kotryna, vaiku miestas ar [pasaulis, zaislu planeta, cipolinino ir dar kruva, netingekit paklausti pardaveju, nes zaislu daug ir ne taip lengva suziureti
jo jei gyvenčiau didmestyje tai turbūt neklausčiau
pas mus didžiausia parduotuvė maxima
noriu konkrečiai sužinoti, kad nereiktų dukterėčios varinėt per parduotuves
yra ir maximoj, bet tiek maciau tai brangiau mes pirkom vaiku mieste, tiksliai nezinau gal ir ten pabrango.