

QUOTE (bea @ 2004 03 05, 12:45) |
Blyneliai su rikota Šaltinis: Stilius, 2004.02.20 20 blynų: 660 ml pieno 3 kiaušiniai 300 g miltų Druska, cukrus Įdaras: 120 g rikotos 40 g cukraus cinamonas Į iškeptus blynus dėti rikotą ištrinta su cukrumi ir cinamonu. Į keptuvę, kurioje kepsime blynus (po 3-4) su įdaru, įberti 3 šaukštus cukraus, įdėti 80 gr sviesto ir įpilti 40 ml brendžio. Kepti, kol cukrus ištirps ir blynus gražiai apgaubs karamelė. Taip daryti su kiekviena porcija blynų. Patiekdami blynus šalia jų į lėkštę įpilkite ir šviežių su cukrumi trintų aviečių ar kitų uogų. |
QUOTE (Melitukas @ 2004 04 19, 15:34) |
As tai darau paprasta, kaip blynams. Pora kiausiniu, pieno, cukraus, miltu ir aliejaus i tesla ipilu, kad nepriliptu. Kartais baltymus atskirai isplaku. Darau skystoka, nes pastebejau, kuo tirstesne, tuo vidus blogiau iskepa. Pabandyk, jei per tirsta bus, dar pieno ipilu. |
QUOTE (undine @ 2004 06 26, 22:10) |
Norejau paprasyti mamu gal kuri gali parasyti mieliniu blynu recepta,atsimenu tokius skanius kepdavo mokykloj,noreciau ir as sunui iskept.. ![]() ![]() |
QUOTE (ingridele @ 2004 07 22, 12:34) |
Panelytes....padekite kai kepu blynus ant visos keptuves man kitaip jie neiskepa jeigu neprivarau daug aliejaus.....o tada taip nekanu buna......ka daryti kad jie nebutu tokie aliejiniai....perku testa padaryta is malsenos....ka daryti su ta keptuve gal ne aliejumi reikia isteplioti o margarinu....taip siandiena noriu issikepti, bet kai pagalvoju kad aliejinius blynus valgysiu negera darosi..... ![]() |