Blyneliai su rikota
Šaltinis: Stilius, 2004.02.20
20 blynų:
660 ml pieno
3 kiaušiniai
300 g miltų
Druska, cukrus
Įdaras:
120 g rikotos
40 g cukraus
cinamonas
Į iškeptus blynus dėti rikotą ištrinta su cukrumi ir cinamonu. Į keptuvę, kurioje kepsime blynus (po 3-4) su įdaru, įberti 3 šaukštus cukraus, įdėti 80 gr sviesto ir įpilti 40 ml brendžio. Kepti, kol cukrus ištirps ir blynus gražiai apgaubs karamelė. Taip daryti su kiekviena porcija blynų. Patiekdami blynus šalia jų į lėkštę įpilkite ir šviežių su cukrumi trintų aviečių ar kitų uogų.
Šaltinis: Stilius, 2004.02.20
20 blynų:
660 ml pieno
3 kiaušiniai
300 g miltų
Druska, cukrus
Įdaras:
120 g rikotos
40 g cukraus
cinamonas
Į iškeptus blynus dėti rikotą ištrinta su cukrumi ir cinamonu. Į keptuvę, kurioje kepsime blynus (po 3-4) su įdaru, įberti 3 šaukštus cukraus, įdėti 80 gr sviesto ir įpilti 40 ml brendžio. Kepti, kol cukrus ištirps ir blynus gražiai apgaubs karamelė. Taip daryti su kiekviena porcija blynų. Patiekdami blynus šalia jų į lėkštę įpilkite ir šviežių su cukrumi trintų aviečių ar kitų uogų.