Kas megsta blynus su suresniu idaru noriu pasiulyti ismeginti savo lietiniu blynu torta, receptukas iprastas lietiniu blynu, manau kartoti nereikia, o idara darau taip:
vienas blynas iskepes, ant jo dedu pusantro sauksto grietines, sviestuko gabalelis, druksytes. Tada dedu kita iskepta blyna ir vel grietine, sviestas, druskyte. Taip prisloksniuoju blynu visai seimai. Sviestas ir grietine nuo silumos issileidzia. Blynu torta supjaustau i keturias dalis (toki kryziu padarau, nezinau kaip aiskiau parasyti ) ir galima valgyti. Toki blynu torta megsta mano abi mergaites, kurios bais isrankios, taip pat mes su vyru mielai valgom. Tas grietines ir sviesto padazas aisku gali buti dedamas ir ne tarp blynu o tiesiog salia, bet cia kazkaip kitaip... skaniau gaunasi
Ismeginkit - tikiuosi patiks
butinai
issikepsiu su rugpieniu
Blynai su svieziu braskiu & rabarbaru uogiene...
Blynams: 180 g varskes sumaisyti su 2 tarkuotais obuoliais, 125 g miltu, 1a.s.vanilinio cukraus, trupucio druskos, 1v.s.medaus,1 a.s. citrinos sulciu, 4 kiausinio tryniais. Baltymus isplakti ir imaisyti i mase.
Svieziu uogu uogiene: 100 g rabarbaru, 100g braskiu uzpilti 50 ml sampano, iberti puse a.s. vanilinio cukraus bei 50 g cukraus ir uzdeti virti.Virti ant sipnos ugnies ~ 5-6 min, kol rabarbarai sumunkstes.Viska sutrinti blenderiu, paskaninti apelsinu likeriu ir cukrumi, jei truksta.
Labai skani uogiene gavos Prie blynu taip dera, nes jie nera labai saldus..
Blynams: 180 g varskes sumaisyti su 2 tarkuotais obuoliais, 125 g miltu, 1a.s.vanilinio cukraus, trupucio druskos, 1v.s.medaus,1 a.s. citrinos sulciu, 4 kiausinio tryniais. Baltymus isplakti ir imaisyti i mase.
Svieziu uogu uogiene: 100 g rabarbaru, 100g braskiu uzpilti 50 ml sampano, iberti puse a.s. vanilinio cukraus bei 50 g cukraus ir uzdeti virti.Virti ant sipnos ugnies ~ 5-6 min, kol rabarbarai sumunkstes.Viska sutrinti blenderiu, paskaninti apelsinu likeriu ir cukrumi, jei truksta.
Labai skani uogiene gavos Prie blynu taip dera, nes jie nera labai saldus..
aguonele super, padaziukas
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 23, 13:43)
aguonele super, padaziukas
aciu mums irgi labai patiko,net MB isgyre labai dera apelsinu likeris.Sakiau panasaus kazka pabandysiu su persikais.
Aguonėle wau .Pritenkė...Viskas copy-paste ir padažas bus daromas ,neralus
As irgi issisaugojau siu blynu ir uogienes recepteli. Butinai reikes ismeginti, jei gausiu rabarbaru, tai ryt pusryciams kepsiu
QUOTE(aguonele @ 2009 05 23, 13:02)
Blynai su svieziu braskiu & rabarbaru uogiene...
QUOTE(mergyte83 @ 2009 05 23, 16:39)
Butinai reikes ismeginti, jei gausiu rabarbaru, tai ryt pusryciams kepsiu
čia Sonatinos Varškiniai blynai su obuoliais ? http://sonatinos-rec...-obuoliais.html ?
jei taip, tai šiandein mes juos išbandėm super puper blynai, aišku jei būčiau nosį ir į šią temelę įkišus, tai ir padažiuką nukopinčiau. bet ir be padažo ant smūgio sukirtom....
žodžiu, rekomenduoju.
tik dabar klausimas, šampanas ką duoda?
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 23, 18:27)
čia Sonatinos Varškiniai blynai su obuoliais ?
tik dabar klausimas, šampanas ką duoda?
tik dabar klausimas, šampanas ką duoda?
as tai is kito kazkokio blogo recepta issitraukus bet kai Sonatinos fane esu, tai dekoju ir jai uz recepta
o ka sampanas duoda, nezinau.As turejau toki recepta, isbandziau ir man labai patiko..nes jis ir jaucias truputi
QUOTE(aguonele @ 2009 05 23, 18:43)
..nes jis ir jaucias truputi
kaži vaikams ar duot tada galima?
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 23, 18:58)
kaži vaikams ar duot tada galima?
na tai pilk vandens ar apelsinu sulciu, skirtumo nera man rodos
bet paskaninimui pilas ir apelsinu likeris..praleidai tu??vietoj jo turetum tada kokio syrupo pilti .. ir manau isvis jau butu kitas receptas