Kepiau šį vakarą amerikietiškus blynus, MB įvertino labai puikiai, nes jis mėgsta beriebalinius dalykus
O as vakar net du kartus kepiau (amerikietiskus blynus) , kaip visiem patiko
kaip maot ar skanu butu y amerikietisku blynu testa ymaistyti kakavos?
QUOTE(Olesta @ 2009 04 02, 22:04)
Kepiau šį vakarą amerikietiškus blynus, MB įvertino labai puikiai, nes jis mėgsta beriebalinius dalykus
QUOTE(Wika 111 @ 2009 04 03, 08:17)
O as vakar net du kartus kepiau (amerikietiskus blynus) , kaip visiem patiko
Nepykit, jei ka praleidau, o tiems amerikietiskiems reikia specialios keptuve, ania?
QUOTE(simoselis @ 2009 04 04, 07:29)
Nepykit, jei ka praleidau, o tiems amerikietiskiems reikia specialios keptuve, ania?
nereikia. Kepi kaip paprastus blynelius
Blynai su rugpieniu
2 v.s. sviesto
2 kiausiniai
1 kiausinio trynys
30 g cukraus pudros
200 g rugpienio
1/2 a.s. sodos
150 g miltu
2 a.s. kepimo milteliu
truputi vanilinio cukraus
>Sviesta istirpinti ir leisti atvesti.
>Kiausinius, tryni, vanilini cukru ir cukraus pudra issukti iki vientisos mases.
>I kiausinio mase imaisyti likusius ingridientus bei pravesusi sviesta ir maisyti kol susidarys vientisa mase.
>kepti ir valgyti su klevu sirupu
2 v.s. sviesto
2 kiausiniai
1 kiausinio trynys
30 g cukraus pudros
200 g rugpienio
1/2 a.s. sodos
150 g miltu
2 a.s. kepimo milteliu
truputi vanilinio cukraus
>Sviesta istirpinti ir leisti atvesti.
>Kiausinius, tryni, vanilini cukru ir cukraus pudra issukti iki vientisos mases.
>I kiausinio mase imaisyti likusius ingridientus bei pravesusi sviesta ir maisyti kol susidarys vientisa mase.
>kepti ir valgyti su klevu sirupu
QUOTE(aguonele @ 2009 04 05, 09:11)
labai graziai atrodo, ypac avietes
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 08, 10:25)
BLYNELIAI SU OBUOLIU - RAZINU PADAZU
Blyneliams reikia: kiausinio, obuolio, grietines, miltu, vandens, kepimo milteliu, druskos, cukraus, slakelis aliejaus.
Padazui: obuoliu, razinu, sviesto, cukraus, cinamono, brendzio.
Blynus kepame sumaisius visus isvardintus produktus, obuolius sutarkuojame per smulkia tarka. Kepame ant keptuves su slakeliu aliejaus.
Padaza darome taip: obuolius nulupame ir supjaustome gabaleliais, razinas jei kietos ismirkome, as nemirkiau, nes buvo minkstutes, taigi obuolius, razinas, cukru pakepiname ant sviesto, kol cukrus prades kristalizuotis, iberiame cinamono, po to ipilame brendzio ir kai alkoholis isgaruoja padazas jau yra paruostas.
Tiesa, originaliam recepte reikia deti rudaji cukru, as neturejau tai dejau balta. Blynelius patiekti su obuoliu - razinu padazu, apibarstyti su cukraus pudra. Originaliame recepte reiktu ir plaktos grietineles prie siu blyneliu.
Blyneliams reikia: kiausinio, obuolio, grietines, miltu, vandens, kepimo milteliu, druskos, cukraus, slakelis aliejaus.
Padazui: obuoliu, razinu, sviesto, cukraus, cinamono, brendzio.
Blynus kepame sumaisius visus isvardintus produktus, obuolius sutarkuojame per smulkia tarka. Kepame ant keptuves su slakeliu aliejaus.
Padaza darome taip: obuolius nulupame ir supjaustome gabaleliais, razinas jei kietos ismirkome, as nemirkiau, nes buvo minkstutes, taigi obuolius, razinas, cukru pakepiname ant sviesto, kol cukrus prades kristalizuotis, iberiame cinamono, po to ipilame brendzio ir kai alkoholis isgaruoja padazas jau yra paruostas.
Tiesa, originaliam recepte reikia deti rudaji cukru, as neturejau tai dejau balta. Blynelius patiekti su obuoliu - razinu padazu, apibarstyti su cukraus pudra. Originaliame recepte reiktu ir plaktos grietineles prie siu blyneliu.
Vakar kepiau blynelius su obuoliu-razinu padazu. Neryte, labai aciu, laaaaabai skanus padazas. As turejau rudo cukraus, bet neturejau brendzio, tai viskio ipyliau, gavosi super!!!!
Sekanti karta bandysiu apelsinu padaza
QUOTE(aguonele @ 2009 04 05, 11:11)
Blynai su rugpieniu
2 v.s. sviesto
2 kiausiniai
1 kiausinio trynys
30 g cukraus pudros
200 g rugpienio
1/2 a.s. sodos
150 g miltu
2 a.s. kepimo milteliu
truputi vanilinio cukraus
>Sviesta istirpinti ir leisti atvesti.
>Kiausinius, tryni, vanilini cukru ir cukraus pudra issukti iki vientisos mases.
>I kiausinio mase imaisyti likusius ingridientus bei pravesusi sviesta ir maisyti kol susidarys vientisa mase.
>kepti ir valgyti su klevu sirupu
2 v.s. sviesto
2 kiausiniai
1 kiausinio trynys
30 g cukraus pudros
200 g rugpienio
1/2 a.s. sodos
150 g miltu
2 a.s. kepimo milteliu
truputi vanilinio cukraus
>Sviesta istirpinti ir leisti atvesti.
>Kiausinius, tryni, vanilini cukru ir cukraus pudra issukti iki vientisos mases.
>I kiausinio mase imaisyti likusius ingridientus bei pravesusi sviesta ir maisyti kol susidarys vientisa mase.
>kepti ir valgyti su klevu sirupu
as ir galvoju ko gi db noreciau, ogi tokiu blyneliu
QUOTE(jolantulia @ 2009 04 06, 18:57)
Vakar kepiau blynelius su obuoliu-razinu padazu. Neryte, labai aciu, laaaaabai skanus padazas. As turejau rudo cukraus, bet neturejau brendzio, tai viskio ipyliau, gavosi super!!!!
Sekanti karta bandysiu apelsinu padaza
Sekanti karta bandysiu apelsinu padaza
dziaugiuosi, kad patiko ir kad dar viernas padaziukas bus isbandytas
o del eksperimentavimo virtuveje, tai tik drasiau as irgi sukuosi is padeties, kai susiruosiu ka nors daryti ir neturiu kazko pagal recepta, dedu kazka panasaus ir kaskart gaunasi vis kitokio skonio