Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai: mieliniai, miltiniai...

QUOTE(regna @ 2009 03 17, 19:55)
Bonytia 4u.gif kokie gražučiai-skanučiai 4u.gif ,tik išduok mažutę paslaptėlę ,kokį sūrrelį dėjai į vidų 4u.gif .

Pastaruoju metu esu įsimylėjusi Šilutės "Picarelos" sūrį thumbup.gif Jisai man taip visur tinka, ir taip liuksiškai išsilydo. Superinis wink.gif
Manau šituose blynuose ir mocarelos turėtų tikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 20:07)
hmmmmm kaip megstu tokius blynelius

bandžiau gaminti iš atminties, nes panašius blynus prieš daug daug metų valgiau bernelių užeigoj, kadangi juos išėmė iš meniu, tai teko pačiai suktis ir mąstyti kaip ten kas smile.gif Bet labai gerai gavosi, ir labai didžiuojuosi, kad pavyko wink.gif Ir šie blynai turi didelį pliusą, kad labai sotu po jų. Aš vieną blyną sukirtau ir vos paėjau smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 17, 20:27)
Ir šie blynai turi didelį pliusą, kad labai sotu po jų. Aš vieną blyną sukirtau ir vos paėjau smile.gif  doh.gif

man keliu reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 20:31)
man keliu reikia  cool.gif

Aš anksčiau žymiai daugiau galėdavau valgyti, o dabar kažkaip stebuklingai skrandis susitraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 17, 20:47)
Šiandien vakarienėj darėm blynus su sūrių, buvo super  thumbup.gif

Kaip taip gražiai tuos blynelius paskrudinat ? g.gif

Dar klausimukas, kiap darot čirvinius, kad jie neliptų prei elektr.keptuvės???
Gal ka spasidalins mintimis........... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 03 18, 10:10)
Kaip taip gražiai tuos blynelius paskrudinat ?  g.gif

Tai tie blynai po to buvo volioti plaktam kiaušinį ir džiuvėsiuose, todėl ir apskrudo taip smile.gif
Atsakyti
doh.gif oa ašvisad bandydavau "kljuoti" tuos džiuvesėlius bekiaušinio ir š.. gaudavosi.
Ačiū už akių prašviesinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 03 18, 10:10)
Kaip taip gražiai tuos blynelius paskrudinat ?  g.gif

aš tai darydama tešlą pilu bet kokio turimo jogurto, ir arba lydyto kepinių margarino, arba aliejaus, pirmam blynui dar įpilu šlakelį aliejuko, o kiti kepa jau be papildomų riebalų 4u.gif
Atsakyti
as tai visus blynus kepu be riebalu. tik pacioj pradzioj ipilu, pasildau alieju keptuvej ir ispilu... toliau labai puikiai kepa be riebalu.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 19, 16:50)
as tai visus blynus kepu be riebalu. tik pacioj pradzioj ipilu, pasildau alieju keptuvej ir ispilu... toliau labai puikiai kepa be riebalu.

O,geras bigsmile.gif ,mano mama keptuve patrindavo lasinio gabaliuku,tai cia mazdaug tas pats jauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 03 19, 16:30)
O,geras  bigsmile.gif ,mano mama keptuve patrindavo lasinio gabaliuku,tai cia mazdaug tas pats jauciu  g.gif

ta prasme tik pries pati pirmaji blyna taip padarau ir i tesla pilu kokio riebalo... net i lietiniu tesla pilu aliejaus siek tiek...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 03 18, 10:34)
doh.gif  oa ašvisad bandydavau "kljuoti" tuos džiuvesėlius bekiaušinio ir š.. gaudavosi.
Ačiū už akių prašviesinimą mirksiukas.gif

Nėr už ką wink.gif Svarbu padėtu wink.gif Nu čia panaši eiga, kaip kepant karbonadus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 17, 21:47)
Šiandien vakarienėj darėm blynus su sūrių, buvo super  thumbup.gif

user posted image

kaip skanuuuu wub.gif
Atsakyti