Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai: mieliniai, miltiniai...

QUOTE(regna @ 2009 03 01, 23:17)
Man labai patnka letiniai su varškė į ją įbert krapų+sūdytos laššos+varškė,ir ta mase įdaryti letinius.
Dar dažnai į varškę įberiu pelėtrūno+ančiuvai+varškė,{aišku ,tą masę reikia sumaigyti-sutrint}

dėkui už receptus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 04, 11:18)
O cia mano blynai, kuriuos per uzgavenes gaminau. Su vaisiais ir jogurtu, buvo super skanu! smile.gif

Ir atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 17:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos  g.gif

AMERIKIETIŠKI BLYNAI

user posted image

1 ir 1/4 stiklines miltų
1 kiaušinis
1 ir 1/4 stiklines kefyro arba raugintų pasukų
1/4 stiklinės cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1/4 stiklines aliejaus
druskos

Pgl receptą sumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje... (nors as tiesiog viska į vieną bliudą supilu ir sumaišau).
ir kepam keptuveje be aliejaus...

kad būtų tikri amerikoniski reiktų juos kepti didelius, bet mano mergiotem patogiau maziukai...

blynai gaunasi laaabai skanus... as juos prie kavos vartoju biggrin.gif

Jungiuosi ir as prie jusu, nes esu blynu maniake smile.gif Sitie amerikietiski mmm... kaip atrodo wub.gif
Prie ju labai tiktu amerikietiskas saldus padazas, kuris vadinasi 'Mape syrup' maciau dabar jau ir iki parduotuvese pardavineja smile.gif . Tik jis laaabai koloringas verysad.gif
Greitu metu ir as pagal jusu recepta issikepsiu situos blynus, butinai idesiu nuotraukele kaip man gavosi thumbup.gif
Atsakyti
o kaip cia yra tuose ;amerikietiskuose blynuose: dedasi soda ir kepimo milteliai kartu, ar tik vienas is ju koks nors ?
Atsakyti
Jau as ziopla doh.gif ne Mape syrup, o Maple syrup , labai atsiprasau wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(krokodilyte @ 2009 03 05, 21:34)
o kaip cia yra tuose ;amerikietiskuose blynuose: dedasi soda ir kepimo milteliai kartu, ar tik vienas is ju koks nors ?

Pagal recepta reikia deti kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krokodilyte @ 2009 03 05, 21:34)

o as dejau 1,5 saukstelio kepimo milteliu, ir nedaug sodos. nenorejau nuo recepto nuklyst tongue.gif
nes pirma kart kai kepiau, tai gal sodos padauginau, nes man truputi jautesi smile.gif
Atsakyti
aš,noriu pasiūlyti varškės sūrio blynelius.
jiems reikės:
200g.varškes sūrio,
2šaukštų grietinės,
vieno šaukšto cukraus,
miltų,
sviesto,
cukraus pabarstymui,
Išmaisyti tarkuotą varškės ūrį,grietinę,ir cukrų.
Rankomis suvoliotiir suploti mažus blynelius.
Pavolioti miltuose.
Apkepinti svieste iš abiejų pusių ,kol pagelstų.
Pabarstyti cukrumi.
Atsakyti
O blynams kepti tinka sugižęs pienas? Bijau bandyt, bet lyg kažkur esu girdėjus...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 03 07, 15:55)
O blynams kepti tinka sugižęs pienas? Bijau bandyt, bet lyg kažkur esu girdėjus...

Kaip ir tinka ax.gif
Atsakyti
BLYNELIAI SU OBUOLIU - RAZINU PADAZU

user posted image

Blyneliams reikia: kiausinio, obuolio, grietines, miltu, vandens, kepimo milteliu, druskos, cukraus, slakelis aliejaus.

Padazui: obuoliu, razinu, sviesto, cukraus, cinamono, brendzio.

Blynus kepame sumaisius visus isvardintus produktus, obuolius sutarkuojame per smulkia tarka. Kepame ant keptuves su slakeliu aliejaus.
Padaza darome taip: obuolius nulupame ir supjaustome gabaleliais, razinas jei kietos ismirkome, as nemirkiau, nes buvo minkstutes, taigi obuolius, razinas, cukru pakepiname ant sviesto, kol cukrus prades kristalizuotis, iberiame cinamono, po to ipilame brendzio ir kai alkoholis isgaruoja padazas jau yra paruostas.
Tiesa, originaliam recepte reikia deti rudaji cukru, as neturejau tai dejau balta. Blynelius patiekti su obuoliu - razinu padazu, apibarstyti su cukraus pudra. Originaliame recepte reiktu ir plaktos grietineles prie siu blyneliu.

user posted image
Atsakyti
:4u:Neryte atrodo labai ,labai 4u.gif gražiai ,dėl skonio ,tai pritrūko žodžių 4u.gif
Atsakyti