QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 15:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos
AMERIKIETIŠKI BLYNAI
1 ir 1/4 stiklines miltų
1 kiaušinis
1 ir 1/4 stiklines kefyro arba raugintų pasukų
1/4 stiklinės cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1/4 stiklines aliejaus
druskos
Pgl receptą sumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje... (nors as tiesiog viska į vieną bliudą supilu ir sumaišau).
ir kepam keptuveje be aliejaus...
kad būtų tikri amerikoniski reiktų juos kepti didelius, bet mano mergiotem patogiau maziukai...
blynai gaunasi laaabai skanus... as juos prie kavos vartoju
AMERIKIETIŠKI BLYNAI
1 ir 1/4 stiklines miltų
1 kiaušinis
1 ir 1/4 stiklines kefyro arba raugintų pasukų
1/4 stiklinės cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1/4 stiklines aliejaus
druskos
Pgl receptą sumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje... (nors as tiesiog viska į vieną bliudą supilu ir sumaišau).
ir kepam keptuveje be aliejaus...
kad būtų tikri amerikoniski reiktų juos kepti didelius, bet mano mergiotem patogiau maziukai...
blynai gaunasi laaabai skanus... as juos prie kavos vartoju
Tikrai nuostabus amerikietiski blynai!!! Vakar iskepiau pagal si recepta siu blynu, tai su vyru pirstus laizem ir nenusiraminom, kol paskutinio nesuvalgem
Tik norejau paklausti, ar butina deti i tesla ir kepimo milteliu ir soda, ar tik kepimo miltelius arba soda?