aš būtent tokios ieškojau, kai Maximose buvo tefal akcija.. neradau..
tik dabar tikrai įdomus dalykas, pas Nikki N tikrai ji per ilgai kepa ar taip ir turi būt???
Tikrai taip,esu išbandžiusi šiuos receptus savo virtuvėje.Dėja,pastaruoju metu neturiu galimybių. Gal greitoje ateityje,pasirodys mano nuotraukos. Būtinai įdėsiu šį receptą pažadu,kad nesukeltų tokių piktų įtarimų.
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos
Nežinau, gal kas ir rašė šitame forume, bet neskaičiau... Labai skanus įdaras su troškintais šviežiais kopūstais, būtinai reikia įdėti šiek tiek pjaustytos paprikos, tada gana standžiai suvynioti į blynelius. Blynelius pavolioti plakinyje ir džiūvesėliuse ir pakepti. Skanu su ketčupu ir grietine...
Man labai patinka blynai{tešla paruošiama paprastai,kaip paprastiems blynams}tik po to ,kai paruošiama,įberiama aplupti kūbeliais supjaustyti obuoliukai. Kepami,iš abiejų pusių,valgomi su grietineį kurią įberiama cukraus+cinamono,gerai išsukama.
labas siandien kepiau paprastus blynus is kiausinio,miltu,cukraus,razinu,kokoso drozliu. matyt daug gardesni butu,jei butu mieliniai, bet ir sitokie susivalge greit ir skaniai. foto stai cia : http://www.ipix.lt/desc/22876636/
Sveikos, vakar vakarienei kepiau bulvinius blynus, ir pirmą kartą, remdamasi čia rastais patarimais, į tarkius įbėriau porą šaukštų manų kruopų(žinoma dar porą kiaušinių, įtarkavau svogūno nemažą galvą, bulvių prieskoniai, druska, pipirai, džiovinti krapai). Patikėkit - rezultatas tikrai nustebino - blynai puresni ir žymiai skanesni.Čia dar buvo rašoma kad užplikyti verdančiu pienu, bet tingėjau nusunkti tarkius. Sėkmės gaminant
vaiku ir ne tik labai megstami lietiniai blynai su bananais ir aplieti karstu sokoladu :
karsto sokolado padaziukui naudoju: konensuota piena 100% nesaldintos kakavos / arba karciojo juodojo sokolado ir jokio papildomo cukraus
Kiekiai - pagal poreikius (kalbant apie konesuota piena) ir skoni (imaisydama kakava ragauju). Viska maisau ir sildau ant virykles nebijodama perkaitinti (kaip kad gaminant su sviestu ir grietine).