Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai: mieliniai, miltiniai...

QUOTE(Nikki N @ 2009 01 02, 23:33)
Nusipirkau Tefal vafline cirviniams blynams kepti:

aš būtent tokios ieškojau, kai Maximose buvo tefal akcija.. neradau.. doh.gif
tik dabar tikrai įdomus dalykas, pas Nikki N tikrai ji per ilgai kepa ar taip ir turi būt??? g.gif
Atsakyti
Žirniniai blynai,
reikės:
1 stiklinės pieno,
1kiaušinio,
50g. tirpintosviesto,
1šaukšto mielių,
1stiklinės žirnių miltų,
žiupsnelio cukraus,
2 šaukštų paprastų miltų,
200g.-300g.šoninės,
1didelio svogūno,
prieskonių mėsos,
druskos,
pipirų,
1/2 stiklines šilto pieno sumaišykite su mielėmis,įberkite žiupsnelį cukraus ir padėkite šiltai,kol pakils.
Įpieno ir mielių mišinį įmušame kiaušinį,supilkite likusį pieną,sviestą,,suberkite miltus,žirnių miltus.
Ir išmaišę padėkite,kad pakiltų tešla.
Ant keptuvės išteptos aliejumi iškepkite blynus,padėkite šiltai.
Supjaustome šoninę gabaliukais,svogūną smulkiai .
Iškepame{galima dėti grietinės,kas mėgsta}
Karštą padažą supilkite ant blynų.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 02 02, 00:12)
Žirniniai blynai,

o jūs receptus, kuriuos dedate, bent kartais išbandote? g.gif
kodėl pvz retkarčiais nuotraukų neįdedate?
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 02 02, 13:44)
o jūs receptus, kuriuos dedate, bent kartais išbandote?  g.gif
kodėl pvz retkarčiais nuotraukų neįdedate?

O jum trukdo, kad žmogus dalinasi savo receptais? Kam tos foto, čia kaip įrodymas būtų, kad tikrai išbando receptus? doh.gif
Atsakyti
Tikrai taip,esu išbandžiusi šiuos receptus savo virtuvėje.Dėja,pastaruoju metu neturiu galimybių.
Gal greitoje ateityje,pasirodys mano nuotraukos.
Būtinai įdėsiu šį receptą pažadu,kad nesukeltų tokių piktų įtarimų.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 18:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos  g.gif

AMERIKIETIŠKI BLYNAI

isbandziau si recepta ir likau suzaveta thumbup.gif skanesniu blynu nesu valgius,super thumbup.gif stai manieji:
user posted image
Atsakyti
Nežinau, gal kas ir rašė šitame forume, bet neskaičiau...
Labai skanus įdaras su troškintais šviežiais kopūstais, būtinai reikia įdėti šiek tiek pjaustytos paprikos, tada gana standžiai suvynioti į blynelius. Blynelius pavolioti plakinyje ir džiūvesėliuse ir pakepti. Skanu su ketčupu ir grietine...
Atsakyti
Man labai patinka blynai{tešla paruošiama paprastai,kaip paprastiems blynams}tik po to ,kai paruošiama,įberiama aplupti kūbeliais supjaustyti obuoliukai.
Kepami,iš abiejų pusių,valgomi su grietineį kurią įberiama cukraus+cinamono,gerai išsukama.
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2008 10 24, 10:29)
Mergytes kas kepet siuos blynys,  4u.gif kaip su ta oda? jos nereik nugesint niekuo? nesijaucia sodos skonis?  ax.gif

Dejau kepimo miltelius, tai nesijaute skonis. Ir vietoj aliejaus pyliau lydyta sviesta
Atsakyti
labas
siandien kepiau paprastus blynus is kiausinio,miltu,cukraus,razinu,kokoso drozliu. matyt daug gardesni butu,jei butu mieliniai, bet ir sitokie susivalge greit ir skaniai. 4u.gif
foto stai cia : http://www.ipix.lt/desc/22876636/
Atsakyti
Sveikos,
vakar vakarienei kepiau bulvinius blynus, ir pirmą kartą, remdamasi čia rastais patarimais, į tarkius įbėriau porą šaukštų manų kruopų(žinoma dar porą kiaušinių, įtarkavau svogūno nemažą galvą, bulvių prieskoniai, druska, pipirai, džiovinti krapai). Patikėkit - rezultatas tikrai nustebino - blynai puresni ir žymiai skanesni.Čia dar buvo rašoma kad užplikyti verdančiu pienu, bet tingėjau blush2.gif nusunkti tarkius.
Sėkmės gaminant mirksiukas.gif
Atsakyti
Arteja uzgavenes!!! bigsmile.gif

vaiku ir ne tik labai megstami lietiniai blynai su bananais ir aplieti karstu sokoladu essen.gif:

user posted image

karsto sokolado padaziukui naudoju:
konensuota piena
100% nesaldintos kakavos / arba karciojo juodojo sokolado

ir jokio papildomo cukraus

Kiekiai - pagal poreikius (kalbant apie konesuota piena) ir skoni (imaisydama kakava ragauju). Viska maisau ir sildau ant virykles nebijodama perkaitinti (kaip kad gaminant su sviestu ir grietine). thumbup.gif

Si sokolada taip pat galima panaudoti foniu. mirksiukas.gif

P.S. nuotraukele ne mano blush2.gif
Atsakyti